25.5.2009

Teaser

Esimakua tulevasta. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille loputkin.... ;)

teaser

Auh, yksi pitkä iltapäiväkävely ja seuraava päivä puolittain korkokengissä on näemmä hyvää pohjetreeniä. Erityisesti, jos pitää juosta bussia kiinni useampaankin otteeseen - siinä täytyy jo ottaa varvaspainotteiset laukka-asekeleet avuksi. Hyötyliikunta onkin aina ollut allekirjoittaneelle sitä tehokkainta laatuaan.

P.s. Helsingin hallinto-oikeus on päättänyt, että poliisin nettisensuurilistalle päätynyt ei voi valittaa asiasta. Matti Nikiltä on evätty valitusoikeus, mutteipa häntä vastaan haluttu oikeuttakaan käydä. Syytteitä sensuurikriittisistä, mukamas lapsipornoa sisältäneistä sivuista ei nostettu, koska näyttöä laittoman materiaalin levittämisestä ei ollut, vaan siltipä sivuja sensuroidaan, eikä asiasta ole edes oikeutta valittaa. Hyvä hyvä, suomalainen (poliisi)oikeusvaltio!

Tupla-P.s. Ruotissa jäsenmäärältään kolmanneksi suurimmaksi kasvanut Piratpartiet on joutunut aivan käsittämättömän vaalisabotaasin kohteeksi. Vanhojen puolueiden vaalivirkailijat ovat piilotelleet EU-vaaliäänestystilaisuuksissa Piratpartietin äänestysseteleitä, heittäneet niitä roskiin tai kieltäytyneet ottamasta niitä vastaan. Eläköön demokratia, eläköön äänioikeus! Miksi ruotsalaismediaa ei kiinnosta tämä?

Jos ette usko, Henrik Alexanderssonin blogista löytyy videolle kuvattua todistusaineistoa tapahtuneesta.

Jumaleissön.

Tripla-P.s. Hyvää pyyhepäivää! ;)

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Miten sä saat tuon "Lähettänyt Maria klo 00.00" tuonne otsikon alle? :D

bubble kirjoitti...

Maailma on niin sekasin. Kammottavaa.

Parasta muuten että joku muuki käyttää jumaleissön-sanaa :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, tuosta kun painaa "muokkaa" ylhäältä oikealta ja sitten valitsee tekstikentän asetukset, sieltä pitäisi ainakin löytyä asetuksia tuohon kohtaan :)

Maria kirjoitti...

Bubble, joo, on se O_O

Ihan pop :P

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! ^^ Mutta miten sä saat sitten siitä noin pienen? :D Mulla se jää rumasti semmoseks samankokoiseksi, kuin muukin teksti. Ja miten sulla on esim. kategorioiden ja tuon keskusteluboksin linkkien välissä noin paljon tilaa?

*avuton*

Sinna kirjoitti...

Pyyhe oli koulussa mukana, eihän sitä tiedä, jos joku kesken matikan kokeen sieppaa avaruuteen tai maapallo räjähtää! >:D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, sitä taas säätelee joku koodinpalanen tuolla html:n puolella. Valitettavasti siitä en osaa neuvoa, mä oon hyödyntäny tota koodifiksua poikaystävää siinä asiassa :F

mari kirjoitti...

sun kuvat on aina niin ihaniaaaaaa

Hulta kirjoitti...

Hyvää pyyhepäivää sinnekin! Salille raahustaessa mukana oli jopa kaksi linnunradan liftarin tärkeintä esinettä ;)

Maria kirjoitti...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...