16.5.2009

Syksyn tulevia herkkuja

Ei pitänyt enää velloa syksyssä, onhan vasta toukokuu, mutta minkäs sille voi, että syysmallistoja pukataan joka luukusta, ja että ne aiheuttavat vakavia kuolausreaktioita.

H&M:n syksyllä ilmestyvä Divided Exclusive -mallisto (ja osittain myös talven lookbook) on pullollaan kaikenlaista räyhäkästä, Balmain-henki huokuu tältäkin suunnalta. Muhkeat niittirannekkeet, veistokselliset leikkaukset, nahka ja rodartemaiset neulokset suorastaan pursuilevat joka tuutista - sopii minulle! Aloin jopa vakavissani harkita alla olevassa kuvassa näkyvää samettimekkoa hurjine olkatoppauksineen, vaikka alunperin kuolasin vain ranneketta ja kynsikkäitä. Ja vyötä. Ja sukkiksia. Näen tässä jotain erittäin scifiä. Scifi on hyvä.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: H&M via Carolines mode

Image and video hosting by TinyPic
Jos olkatoppaukset ovat vain hetken mielenhäiriö, niin kyllä tämä ihanuus nyt ainakin tulee saamaan kodin, siis jos tähän koskaan pääsee iskemään näppejään...
Kuva: H&M via Carolines mode

Toinen varma nakki tulee olemaan Vagabondin syysmallisto, josta Stellakin kirjoitteli. Oma rakkaudenkohteeni tulee olemaan Hannelin blogissa esitellyt kiilakorkonilkkurit (ks. kuva alla), joissa yhdistyvät vetoketju ja soljet. Eri väristen metallien sekoittaminen hieman häiritsee, mutta olen valmis tottumaan siihen - kengäthän ovat muuten ihan jumalaiset! Sanotaan se ääneen yhdessä: scifiä.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Hanneli Mustaparta

Myös DinSkon syksy näyttää hyvältä: Taas ollaan vakavien houkutusten äärellä... Tuo alla olevan kuvan kengän jyhkeä korko! Ja leikkaukset! Ja nilkansuun ompeleet! Olisiko mitenkään mahdollista, että tällainen kopotin vieläpä kestäisi talvikelejä? Ei kai nyt pohja kuitenkaan ihan muovia ole...? Nimimerkillä koettu muovisaappaiden pohjan halkeaminen keskellä ilkeitä loskakelejä.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Daniel Troyse via Carolines mode

Näiden päälle kuolattavaa on jo aiemmin aiheuttanut myös Complex Geometriesin tuleva mallisto. Epäsymmetrisiä, valuvia linjoja ja leikkauksia, yksinkertainen värimaailma, vaatteita, joissa ei ole väliä miten päin ne pukee päälleen... Alla olevan kuvan mekko hurmaa yksinkertaisella rentoudellaan. Niittirannekkeella ja solkikengillä tästäkin saisi avaruuden seikkailijalle sopivan univormun.

Image and video hosting by TinyPic

Alkaako heikottaa?

9 kommenttia :

E kirjoitti...

heti tuli mieleen kaikkia vaatteita ja asusteita, joita on pakko hankkia syksyksi!:-)

Jenna kirjoitti...

mmmm jotain kivaa syksyssäkin <3

Jenni! kirjoitti...

Voi että nuo H&M:n jutut onkin ihania, niistä vaan ei uskalla kovin haaveilla kun todennäköisesti niitä saa vaan sitten jostain Helsingistä.. ;(

Pinja kirjoitti...

H&M:n jutut vaikuttaa erityisen kivoilta. Toi rannekoru on niin magee! Rizzolla oli muuten melkein samanlaiset kiilakorkonilkkurit myynnissä viime talvena. Ne olisi irronnut melko edullisesti alesta, mutta en syttynyt tarpeeksi mallille, että olisin ostanut kengät.

Maria kirjoitti...

E, sama juttu, oon keksiny jo useamman sadan euron edestä asioita, jotka vaan olis PAKKO saada... :D

Jenna, joo, loskan ja pimeän keskellä helpottaa tieto näistä ihanuuksista :P

Jenni!, arvatenkin :/ Mä voisin ehkä sännätä siinä tapauksessa Helsinkiin :DD

Pinja, ne on aika grr ;) Aww, onpas taas tullu sit hienosti missattua jotain upeaa :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei fashionista, se on Rodarte...

Ja oon aika varma että DinSkon kengät valmistetaan läpikotaisin muovista...

Henkkiksen true-rokchick1!! -mallisto ei aiheuta mitään erityistä himotusreaktiota, onhan noita niittirannekkeita ja keinonahkarotseja ollut siellä ennenkin tarjolla. Mikä ihmeen spektaakkeli tuo mallisto nyt yhtäkkiä on kun koko lammaslauma siitä jauhaa? Onko se se "limited edition"-lätkä, joka saa kuluttajat ihan sekaisin vai mikä? Noi henkan erikoismallistot on niin ylihinnoiteltuja laatuunsa nähden että samalla hinnalla sais jo ihan laadukastakin tavaraa...

patentti kirjoitti...

Tuli taas sellainen olo, että voisin ihan hyvin kulkea tämän kesän vanhoissa vaatteissa ja säästää syksyyn, sinne saattaa upota euro jos toinenkin. Mä haluan ainakin hennesiltä tuon vyön ja kynsikkäät, olettaen että ne ovat nahkaa. Tekonahkaiset kynsikkäät olisivat varmasti ihan tajuttoman epämukavat.

Linda, Ellimari tai Noora kirjoitti...

Noi viimesimmät kengät muistuttaa vähän fashiontoastin Rumin Sam Edelman -nilkkureita! Aivan ihanat :--)

-elli

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kirjoitusvirheitä sattuu ja ihmiset lämpiävät erilaisille asioille. Se on ihan ok, ei siitä tarvitse happamaksi alkaa.

Patentti, luultavasti :D Yhdyn tuohon syksyn odotteluun, taitaa kesäkamppeet jäädä yksinkertaisten ja ajattomien asioiden hankkimiseen. :)

Elli, joo, mietinkin, että missä olen tuollaisia nähnyt, enkä saanut millään päähäni. Rumillahan tietysti. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...