13.5.2009

Superjäreä niittivyö

Olen jo hetken manaillut järeän niittivyön puuttumista ja samalla mieleiseni, riittävän leveän vyötärövyön poissaoloa. Niissä parissa, jotka omistan, on nimittäin kullanväriset soljet. Ei käy laatuunsa. Niinpä putosin suunnilleen polvilleni bongatessani tämän ihanuuden:

niittivyö2

niittivyö
Vyö - Gina Tricot

Tämän kullannupun kanssa yksinkertaisinkin asu tulee olemaan kaukana tylsästä. Tämän kaveriksi tuskin korujakaan kaivataan, joskin ketjuryökkiö olan yli heitettynä näytti aika päheältä scifimeiningiltä... Miinuksen Balmain-henkinen niittivyö saa muovimateriaalistaan, mutta mistäpä juuri tällaistä löytyisi sopuhintaan aitonakaan.

Toisen miinuksen vyö saa jämäkkyydestään - vaatii aavistuksen varovaisuutta, jos tämän kanssa haluaa kumartua solmimaan kengännauhansa, leveä lantio nirhaa helposti... Noin muuten se on aivan loistava!

Lämpeneekö yleisö?

11 kommenttia :

mouw kirjoitti...

upea yksilö <3 itselle tuollainen ei sopisi koska tuo on aika korkea ._.

Ocean kirjoitti...

No TODELLAKIN lämpenen. :)

Juliet kirjoitti...

Yleisö lämpenee.

juliet xxx

Micci kirjoitti...

Meinasin itse tilata tuon pari päivää sitten, mutta en sitten kuitenkaan sortunut. Mieli tekisi kyllä edelleen.. :P

Maria kirjoitti...

Mouw, vähän on lyhytselkäisellä täälläkin ongelmia :DD Nojoo, löhöilyyn tuo ei sovi, muuten hyvä :)

Ocean ja Juliet, uuh <3

Micci, vielä ei ole liian myöhäistä... ;)

Vimps kirjoitti...

Minun makuuni tuo vyö on turhan bling bling. Ja asiasta toiseen: vyötärövyö ei tietääkseni ole sana; vyö on vyö ja vyötärö vyötärö, mutta yhdyssanaa niistä ei saa. Paljon tuota nimitystä kyllä monissa yhteyksissä näkee. Ehkä se syntynyt lantiovyön myötä. Muistan kyllä, että aiemmin puhuttiin vöistä: lantiovyö lepäsi lantiolla, mutta vyötäröllä majaileva vyö oli vain vyö. Ja soisin sen olevan edelleen.

Nykysuomen sanakirjan mukaan vyötärö eli uuma on "kylkiluiden ja lonkan välinen ihmisen vartalon osa" ja vyö "vyötäröllä vaatetusta kiinni pitävä t. koristava tav. soljellinen hihna t. nauha" (lyhenteet kyseisen opuksen). Vyötärövyö-yhdyssanaa kirjasta ei löydy kyseisistä kohdista, mutta puhekielessähän sanaa tosiaankin kuulee usein.

Pinja kirjoitti...

Mä en lämmennyt tolle vyölle, kun sen viime viikolla ekaa kertaa GT:stä bongasin. Jotenkin niitit, soljet, remmit ja kiiltonahka noin massiivisen kokoisessa vyössä menee vähän yli, jotta itse pukisin vyön päälle.

Maria kirjoitti...

Vimps, niin se kieli elää :P Ei ole kauaa siitä kun oli aika, jolloin vyötäröllä olevat vyöt olivat vaan totaalisen out, ja oltusarvo oli pitää vyötä osapuilleen lantion tasolla, normaalien housujen vyölenkeissä :P

Pinja, hehe, onhan se aika räikeä kokonaisuus :D

Lotta kirjoitti...

Periaatteessa tosi mahtava vyö, mutta ei voi mitään, keinonahalle ei vaan voi lämmetä. Etenkään silloin kun se ei edes etäisesti näytä oikealta. Mutta ymmärrän toki budjettirajoitteet :)

ia kirjoitti...

No voi perhana! Mä arvoin pitkään tuon tilaamista, ja näiden kuvien jälkeen päätin itselleni oman hankkia. Ja kuinkas sitten kävikään, olivat just sopivasti loppu :(

Maria kirjoitti...

Lotta, :)

Ia, aww, harmillista :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...