24.5.2009

Star Wars: The Force Unleashed pelilistalle

Star Wars: The Force Unleashed singahti juuri pelattavien must-pelien listalleni. Noteerasin kyllä pelin silloin, kun se viime vuoden puolella ilmestyi, ja noteerasin jopa poikaystävän demokokeilun. Kuitenkin vasta nyt trailereita katsellessani innostuin itsekin - mikäpä olisikaan lapsena Star Wars -himofanittaneelle ja penkkareissakin jediksi pukeutuneelle scifi-hullulle parempaa, kuin päästä itse Voiman mestariksi, vaikka sitten sen pimeälle puolelle... No, öljyssä ja tervassa uitetut pahikset ovatkin usein paljon kiinnostavampia, kuin moraalisesti lähinnä suklaatahraiset sankarit.

Traileri:


Onko kukaan sattunut pelaamaan The Force Unleashedia? Mitä tykkäsitte?

4 kommenttia :

noa kirjoitti...

Pelasin demon, ei napannu. Loppujen lopuksi Forcen käyttö vaikutti liian keinotekoiselta, ja räiskintää saa paremmin muualta. Lisäks, parhaat palat saa trailerista ni mitä sitä turhaan pelaamaan 8D

Maria kirjoitti...

Aijaa, no höh :P Toisaalta onhan se kuitenkin The Force.... :D

Emmanuelle kirjoitti...

Odotan yhä pc-versiota pelistä. En ole huomannut ainakaan, että se olisi tullut? Tai edes tulossa... Kuitenkin vuosi sitten odotin peliä kuin kuuta nousevaa ja olin sit pettyny ku se ei tullutkaan pc:lle. Olen vannoutunut pc-pelaaja ja vaikka pleikkarikin löytyy, en halua peliä sille ostaa. :)

No kyllä tämä aika odotellessa menee. Oonhan tässä jo yli kaksi vuotta odottanut HL 2 Episode 3:sta ja eikä vieläkään ole tietoa milloin se tulee. Ja Mass Effect 2 ilmestyy parin vuoden päästä. En tiedä oletko MEtä kokeillut, mutta suosittelen. Paras peli ikinä. Sitten HL2:en. :D

Maria kirjoitti...

En ole pelannut ME:tä, HL 2:n jatkoepisodeineen poikkis tuossa juuri pelasi, ja mä taas kyttäsin olan takaa tarinaosuudet :D Tulis se Episode 3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...