15.5.2009

Sinisiä hevosia ja scifivyö

Nanson Lempivaate-mallisto on kyllä aika nappiin osunut satsi tänä vuonna. Lempparitunikakseni muodostunut lahjavaate sai juuri kaverikseen räiskyvän sinisen, siivekkäillä hevoskuvioilla varustetun yksilön. Yksinään romanttinen ja hempeä, kiiltävien ja räyhäkkäiden asusteiden kanssa värikäs rokkimekko. (Yhtään pienempi vyö ja se hukkuisi kuosiin ihan täysin.) En voinut vastustaa riittävän pitkään kangasta ihailtuani.

Sininen on aika kiva. Siivekkäät hepat ovat kivoja. Hevostyttö tosin en ole koskaan ollut, enkä edes runotyttö. Siivekkäät hevoset vetoavat paitsi itsessään kauniin kuvion, myös myyttisyytensä takia. Jos Pegasus ei ole tuttu hahmo, on selkeästi aukko sivistyksessä. Päälle kasa futuristista scififiilistä ja menneisyyden tarinoita tulevaisuuden rajuuteen yhdistelevä kokonaisuus on kasassa. On vain hyvin sopivaa, että scifisarjassa Battlestar Galactica on suuri taistelualus nimeltään Pegasus.

Mekon helma oli alunperin hyvin pitkä, hieman yli polvien, mutta sekös on pientä - muutama hakaneula messiin ja taas rokataan. Tämän voisi kyllä säätää ihan neulan ja langan (vielä parempaa, ompelukoneen) kanssa pysyvästi tällaiseksi, edestä lyhyeksi, takaa pitkäksi. Muitakin vaihtoehtoja mekon lyhentämiseen ja napakoittamiseen toki on...

sininen tunika 4

sininen tunika 6

sininen tunika 3

sininen tunika 2

sininen tunika 5

sininen tunika 1
Tunika - Nanso, leggingsit - American Apparel, vyö - Gina Tricot, kengät - Ril's

Tämä muuten voittaa kohdallani kukkamekot mennen tullen. Lisää tällaista, kiitos!

6 kommenttia :

Elean kirjoitti...

Aivan ihana asu ja ihmettelen ihan, ettei ole kommentoitu ennen mua :) Ellei sulla oo kommenttien esitarkastus käytössä ja ne ole siellä odottelemassa, eka kerta nimittäin, kun kommentoin.

Itse olen ihan rakastunut tänä keväänä siniseen, eri tavalla kuin ennen. Sellainen intensiivinen sininen näyttää todella hyvältä meillä vaaleahkoilla suomalaisilla.

Tuo vyö tekee asusta tosi katu-uskottavan. Kiva yksityiskohta tuon mekon kauluksessa.

eliiina kirjoitti...

Tosi kiva myös tuo sininen versio! Mie sain sillon tosiaan sen vaalean ja tykkäilen tosiaan kovasti. Pitäisi itsekin keksiä sille jotain kivoja lyhennysmekanismeja, sillä tuo polvimitta tuntuu vähän vieraalta.. Nuo hakaneulat ainakin näyttävät toimivan.. :-)

Maria kirjoitti...

Elean, eka olit :)

Ollaan samiksia, mäkin oon nyt tänä keväänä ihastunut uudestaan siniseen. Kyllästyin siihen jo joskus yläasteen aikoihin, enkä pitänyt juuri mitään sinistä koskaan - tähän asti :)

Kiitos! :)

Eliiina, joo, toi kuosi on kyl niin upea, että toimii varmasti väreissä ku väreissä :) Ihailin sitä jo tosiaan sun käsissä sitä kuviota :)

outi kirjoitti...

oiii! pakko saada tuo mekko, hepat on kivoja vaikka en mikään ponityttö ole koskaan ollutkaan (ellei my little ponyja lasketa ;>).. Ja sinisestä vielä.. olen vasta nyt vuoden sisällä alkanut tykkäämään..jotenkin tähän asti on niin vahvana ollut ajatus siitä, että sininen on vanhempien naisten (lue: äitini) lempiväri, tylsä ja turvallinen. Nykyään olen kyllä eri mieltä (ja äitinikin on alkanut tykätä muistakin väreistä kuin sinisestä.)

Sanni kirjoitti...

ihana ihana mekko! ja toi hakaneulasydeemi nayttaa hyvalta.

Norppis kirjoitti...

toi mekko puhuttelee minuakin kovasti, vaikken minäkään ikinä ole mikään hevostyttö ollutkaan.
Sininen ei ennen iskenyt minuun mutta nykyisin se on ihanaa. En tajua miten en aikasemmin tykännyt sinisestä.

Maku muuttuu. Onneksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...