19.5.2009

Sininen takki, unirytmin sekavuus ja muutama erinomainen blogipostaus

Ilta-aurinko oli eilen muisto vain paksun pilvikerroksen takana. Jos ympärillä ei olisi vihreyttä, sitä melkein ahdistuisi värien kuolemisesta. Hervantalainen pikkupariisitar lähettää lämpimiä terveisiä minut siltakuvauksissa bonganneelle!

blue coat on a bridge 2

blue coat on a bridge 3

blue coat on a bridge 4

blue coat on a bridge 5

blue coat on a bridge 6
Takki - Eple & Melk, mekko - H&M, leggingsit - Vero Moda Organic Cotton, koru - Snö of Sweden, kengät - Ril's

Pikkupariisittaren ja prinssinsä unirytmi on keikahtanut taas vaihteen vuoksi aivan ympäri. Kun menee nukkumaan aamuseitsemältä ja herää iltakuudelta, voi turvallisesti sanoa olevansa jokin eksoottinen yöeläin, vähän niinkuin lepakko tai leijona. Pari päivää, ja rytmi on keikautettu takaisin raiteilleen, joten nou hätä.

Tässäpä muuten pari erinomaista postausta:

Pupulandian Jenni pohtii, miksi ihmeessä hoikkia ihmisiä mukamas on ok arvostella kovaan ääneen, kun ylipainoisiakaan ei ole kohteliasta läskitellä. Hoikkuus tai suoranainen laihuus ei aina kerro syömishäiriöstä tai vääristyneestä ruumiinkuvasta, nimimerkillä lapsena kaikkia täysin luontaisilla kylkiluillaan kauhistuttanut. Antakaa nyt ihmisten olla tyytyväisiä itseensä sellaisina kuin ovat. Erityisesti kommenttiboksin keskustelu on aivan erinomaista ja monipuolista, lukekaa!

Tähän aasinsillan kautta liittyen, Sugar Kane totesi jotain, mistä olen täysin samaa mieltä, ja mitä olen ohimennen sivunnut aiemminkin - jatkuva julkkisten arvostelu lietsoo tavisten arvostelua. Miksi olisi ok haukkua julkkis maan rakoon, jos ei ole ok haukkua tavista maan rakoon? Ihmisiä tässä kaikki ollaan, eikä mikään mystinen julkisuustila tai sananvapauden olemassaolo ole mikään oikeutus juntille toiminnalle. Ei kukaan lähde näyttelemään Hollywoodiin päästäkseen nauttimaan alentuvasta ja karusta arvostelusta, aivan kuten blogaajatkaan eivät blogaa saadakseen alentuvia ja karuja kommentteja mukanokkelilta anonyymeiltä. Heitetään nyt jo ne kaksoisstandardit romukoppaan ja tehdään toisille, niinkuin haluttaisiin itselle tehtävän.

Totaalisen liittymätön tyrskäys yrittäjille ja puljuille, jotka eivät pidä kuluttajien kriittisistä arvioista puljujen toimintatavoista tai tuotteista: Ravintola Nuevo Latino on yksi näistä. Lol vaan sinne päin oikeustoimilla uhkaileville. Ja lol mulle, kun sain tämän tapauksen tietooni näin myöhään. Kiitos vinkistä Stazzylle.

18 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Kiitos mukavasta maininnasta. :) On oikeasti ilo huomata, että moni muukin on tuntenut tarvetta barrikadeille noususta tuon asian tiimoilta. ;)

Ja muuten, aivan mielettömän upeat kengät neiteellä! :D

Maria kirjoitti...

Hän on hyvä, kiitos itsellesi erinomaisesta keskustelunavauksesta :)

...Ja kiitti :)

Christina kirjoitti...

Onpa upeat kengät!

linda sofia kirjoitti...

ihanat kengät <3__<3

Piia kirjoitti...

Löysin sattumalta huutonettiä selaillessani sun kuvan yhdestä kohteesta. Samalla myyjällä oli kohteissa kaikkia muitakin netistä kopsattuja kuvia, joten ajattelin että sunkin kuva varmaan luvattomasti sinne kopsattu niin koin parhaaksi ilmoittaa asiasta. Tässä on suora linkki kohteeseen: http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=105885993 (ps. muissakin samoissa leggareissa oli samat kuvat)

Lina kirjoitti...

Kaunis asu. Musta tohon ois viel sopinu loistavasti se, että toi koron pinkki ois jotenki toistunu meikissä, ei välttämättä ihan noin ärtsynä, mut jollain muotoa poskilla, huulilla tai esim. kynsissä. Mulle vaan tuli heti sellanen visio :D

ladyam kirjoitti...

Hypistelin tänään taas noita maailman kauneimpia kenkiä, tai ainakin top kympissä olevia. EIKÄ NYT YHTÄÄN TAAS HELPOTA TUSKA KUN NÄÄN TON KUVAN! Sano että nuo on ees ihan surkeat jalassa ja rakkoja pukkaa?

Anonyymi kirjoitti...

Luulin eka että nää kuvat on jotain vanhoja kun sun tukka on niin haaleanvaalea. Taitaapi olla totta että puhki vaalennetuissa hiuksissa ei mikään väri oikein pysy. Toi takki on ihan magee.

Maria kirjoitti...

Piia, kiitos tiedosta. Kuvani on lisensoitu Creative Commons lisenssillä sillä tavalla, että kuvia saa vapaasti käyttää miten mieli tekee sillä ehdolla, että ilmoittaa lähteen ja lisenssin. Tuossahan ei mitään mainintaa lisenssistä varsinkaan ole. Pitääpä ottaa yhteyttä, josko se lisättäisiin.

Lina, hehe, taitaa olla pinkki vähän huono meikkiväri näin kalpealle tytskylle, kynnet vielä menis :P

Ladyam, aww. No voin sanoa, että paljaissa jaloissa nuo kyllä tuottaa kasan rakkoja, joku sukkaviritelmä aina pakko heittää messiin :P Helpottaako tämä? ;D

Anonyymi, vaikka osa väristä onkin haalistunut, niin kyllä siellä edelleen raitoja on, kuten voit kuvasta nähdä, mut sit sellainen aine kuin hopeashampoo taittaa hiuksenväriä platinaisempaan. Ihanaa ainetta.

Lotta kirjoitti...

Tuosta Nuevo Latinosta muuten vielä sen verran, että mitäköhän kyseiselle ravintolalle on tapahtunut.. Viimeksi kun kävelin Korkeavuorenkatua (pari viikkoa sitten), kyseiselle ravintopaikalle oli avannut kiinalainen DongBeiHu. Meniköhän business nurin.

mya kirjoitti...

Mitä VITTUA toi ravintolajuttu?!? o_O On ihmiset sekasin, oikeesti... Oon joskus kävelly ohi ja aatellu, että ois joskus kiva testata, JOO EN OO MENOSSA enää... Huhhuh.

mya kirjoitti...

Niin, ja nuo kengät on grrr rauh hienot! Ja koko asu. :) Meitsi pääsee muuten parin viikon päästä (ounou, nii vähän treeniaikaa.. :o ) keikisteleen soolo-osassa korkkareissa ja minivaatteissa Chicago-leffan tyyliin.. hehe. Saas nähä mitä siitäkin tulee :D Tervetuloa Espooseen 7.6. kattomaan ;)

Murkinamasu kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Enpä tosiaan aio koskaan mennä syömään Nuevo Latinoon. Aion vältellä koko paikkaa. Tosin kuten jossain aiheeseen liittyvässä blogissa sanotaan, niin nuevo on kussut omille nilkoilleen. Jos laittaa googleen haun 'nuevo latino', niin kaikki linkit viittavat tähän noloon uhkailukeissiin. Ei kovin hyvää mainosta tosiaan. Uskomaton juttu kerrassaan... :D

Maria kirjoitti...

Lotta, jäljemmistä viesteistä päätellen on ehkä vaihtanut osotetta? :)

Mya, vau, kuulostaa aika hehkeeltä! :D Hitsit, pitäsköhän järkätä ittensä Espooseen 7. 6. ;D

Murkinamasu, joo, huomaa kyl hyvin, miten nettiaikana leviää tieto täysin pässeistä toimintatavoista tosi tehokkaasti :P Ehkä jos sillä tavalla olis puljut vähän varovaisempia herneytymisessään...

Lotta kirjoitti...

Eat.fi ei ainakaan löydä enää kyseistä ravintolaa, samoin nuevolatino.fi ei ole enää toiminnassa. Muutenkin pikagooglauksella ravintolan taustalla olleen Marainvest Oy linkittyy enää nykyään Molly Malonesiin. Muutamissa nettikeskusteluissa mainitaan myös ravintolan lopettamisesta, eli ei tarvitse boikotoida kyseistä mestaa kun ilmeisesti sitä ei enää ole :)

Katsku kirjoitti...

Kiva postaus ja jännät kengät! Millä kameralla kuvaat? :o

Maria kirjoitti...

Lotta, oolrait :) En sitten tiedä minkä ohi jotkut ovat kulkeneet :D

Katsku, kiitti :) Kuvaan Canonin EOS 350D -järkkärillä ja saman merkin 50mm f/1.4 -putkella :)

mya kirjoitti...

Maria, pitäis! ;) Ihan siis joku korkeintaan 15 minsan bussimatka Kampista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...