14.5.2009

Sininen takki ja sopimattomat korot

Vihdoinkin on riittävän lämmintä, mutta samalla tarpeeksi viileää, jotta ulkona pärjää ohuella kangastakilla. Olen koko kevään henkarissa roikkunutta Eple & Melkin takkia vilkuillessani huokaillut päästä käyttämään sitä. Tällä kertaa se sai toimia väriläikkänä mustan perusasun ja valkoisen lintukorun seuralaisena.

blue canvas jacket 1

blue canvas jacket 3

blue canvas jacket 2
Takki - Eple & Melk, t-paita - American Apparel, lintukoru - titiMadam, leggingsit - Vero Moda Organic Cotton, kengät - Ril's

Takin yhdistämisessä juuri näihin kenkiin on eräs pieni pulma, joka aiheuttaa minulle runsaasti kognitiivista dissonanssia: korkohan on, kuten muistamme, räikeän fuksian värinen. Se riitelee, joskin hyvin minimaalisella ja lähes huomaamattomalla tavalla, tuon kauniin sinisen takin kanssa. Se hieman tuppaa häiritä. Toisaalta, eihän nyt tokikaan kaiken aina tarvitse olla pienintäkin yksityiskohtaa myöten sulassa sovussa ja harmoniassa kaiken muun kanssa, sellaisen tavoitteleminen useimmiten vie lähinnä mielenrauhan ja ilon pukeutumisesta, elämästä noin yleensä puhumattakaan.

Asioissa on useimmiten monta puolta, ja tästäkin keksisin niitä yllin kyllin lisää. Vaan tosiasia lienee se, että kaupungilla tallustellessani juuri kukaan ei luultavasti kiinnitä huomiota siihen, sopivatko pinkit korot millään tavalla asuuni. Fiksuinta olisi siis minunkin suunnata pähkäilyni johonkin hieman tätä merkityksellisempään.

...Kuten vaikkapa siihen, miten ja mihin yhdistän Modepass-projektin seuraavan vaatteen. Kyllä, pitkä oli tämä väli, mutta pian pääsee taas raapimaan päätään uudenlaisen vaatteen kanssa. Voin sanoa, että hieman tekisi jo mieli alkaa metsästää ultraleveälahkeisia, mustia kangashousuja, jollaisiin kuvastossa vaate oli yhdistetty...

5 kommenttia :

Molly Moll kirjoitti...

Itse ainakin mielellänikin yhdistelen pinkkiä ja sinistä, joten ei nuo ainakaan yhden ihmisen mielestä ole paha yhdistelmä :)

outi kirjoitti...

Mun mielestä fuksia ja tumman sininen sopivat hyvin yhteen, ja kenkien korot rikkovat kivasti muuten seesteistä kokonaisuutta :)

Maria kirjoitti...

Hmm, joo, ehkä mä vaan pääsen tän yli ;)

ladyam kirjoitti...

Ooooiihaana takki! Nyt kuule, eilen kirjotin sulle tänne pitkän valitusviestin mutta sitten se hävis. Että voisitko nyt pitää luennon mulle siitä, kuinka ihana Tampere on ja saada minut lopettamaan tämä jahkailu. Siis kun oon muuttamassa sinne syksyllä, mutta jotenkin on napanuora tänne liian tiukassa. Lupaa ees lähteä shoppingkierrokselle minun kanssa, jooko?

Maria kirjoitti...

Tampere on ihana paikka :) Maanläheinen, mutta silti kaupunkien parhaat puolet: julkiset toimii pääosin aika kiitettävästi (ainakin täältä Hervannasta katsottuna), ihmiset ovat perusviritykseltään lämpimiä, täältä löytyy perusliikkeistä kaikki (paitsi Zara, mehh) ja sanoinko jo, että Tampere on erittäin kaunis kaupunki? :) Ja kuule, tänne kun ilmestyt, niin suahan odottaa täällä jo valmis bloggariporukka ottamassa vastaan ja mukaan porukkaan :) Ja voin luvata lähteä shoppaileen ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...