21.5.2009

Profiilikuvassa ajaa natsi junalla

Vaihdoin profiilikuviani. Kivasti on nyt uusi kiva profiilikuva monessa paikassa. Kivasti on vähän itseironiaa mukana, kivasti voi ihailla Marian nenähaituvia ja pisamanpoikasia, kivasti siinä sitten harrastaa itsereflektiota ja vertailla sieraimenkokoa. Kivasti voi tutkailla sisintään ja ajaa junalla natsin kanssa. Natsi lusikoi sisintä sieraimen kautta siinä sitten. Vähän syö räkää ja pisamia. Lusikalla.

white face
Gimp on kaveri.

14 kommenttia :

gaalimadu kirjoitti...

Eiii älä, ei Raunoa, en pidä hänestä :-D
ps. lääkkeet.............................

Maria kirjoitti...

LÄÄKEET!!1

Maria kirjoitti...

Noloo, typoon.

Rhia kirjoitti...

I smell Pasila.... *nauraa räkäisesti lusikoiden sisintä kuumehoureissaan*

Maria kirjoitti...

:DD

Pikaisia paranemisia! :)

Anonyymi kirjoitti...

oot aina niin hauska xD

patentti kirjoitti...

Hee, ihailinkin tota kuvaa jo :D

Olisitko kiva ja tekisit muuten valokuvankäsittely for dummies - minikurssin? Askel askeleelta, ei tosiaan olla terävimmästä päästä sillä alalla. (En muuten tiedä miksi puhun monikossa.)

Maria kirjoitti...

Otetaan pohdinnan ja suunnittelun alle :)

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hauska kuva, tykkään väristä huulissa, mutta toi poskien väri näyttää hippasen törkeeltä, esimerkiksi liian selvä tuo raja :<

Sanni kirjoitti...

ihanuus <3

MouMou kirjoitti...

MAHTAVA!:D

lepi kirjoitti...

mua kiinnostaisi lukea blogitekstiä aiheesta miten blogin pitäminen / jatkuva itsensä kuvaaminen on vaikuttanut omaan kehokuvaasi? tai onko vaikuttanut, varmaan jollakin tasolla ainakin arvioi itseään enemmän kun jatkuvasti katsoo ja ottaa itsestään kokovartalokuvia. olisi kiva tietää miten se heijastuu muotibloggareissa :)

mya kirjoitti...

Nyt on kyllä katottu Pasilaa liikaa hei! xD

Maria kirjoitti...

Anonyymi, mut siinä se oveluus piileekin, eikö tuo vähän muistuta... noh, pellemaskia? ;))

Lepi, mielenkiintoinen aihe, en tosin tiedä olenko itsekään ihan kärryillä siitä, miten tässä oikeastaan on muuttunut tuolta osin, jos on :) Siis luonnollisesti sitä on kiinnittänyt enemmän huomiota ja välillä tylyjen kommenttien osalta jopa hetkittäin on muuttanut täysin mielensä oman ulkonäkönsä suhteen, mutta omalla kohdallani tilanne on aina normalisoitunut nopeasti. Toisaalta olen saanut aivan niinkun todella vähän ulkonäkööni liittyviä kommentteja. Hmm, ehkä mulla kuitenkin olis matskua kirjottaa tästä, pitää kypsytellä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...