30.5.2009

Pieni musta mekko ja avainkoru

Eilen päällä American Apparelin paketista paljastunut mekko, jonka omistan jo ennestään harmaana. Ja nyt myös valkoisena. Krhm. On vaan aivan loistavan hyvä lisä vaatekaappiin - asusteilla tämä vaate taipuu niin arkeen kuin juhlaankin - monikäyttöisyys todetusti vähentää vaatteiden lukumäärää. Alaosastaan napakka ja yläosastaan väljä mekko vain on todella, todella päheä.

Kaulassa killuvat vanha tuttu lintukoru ja blogiystäväni Katarimarian paketista pompsahtanut avainkaulakoru.

sun worshipper 1

sun worshipper 2
Mekko ja laukku - American Apparel, sandaalit ja nahkaranneke - H&M, lintukoru - titiMadam, avainkoru - Katarimaria

key in the grass

Tänään vielä joko a) Koskipuistoon ottamaan ilta-aurinkoa ja siitä tyttöjen kanssa terassille b) alkavan flunssan nitistämää uikutusta vällyjen välistä. Saa nähdä mihin suuntaan tämä aamusta asti kiusannut kurkkukipu olotilaa vie.
EDIT klo 15.53: Pahentunut olotila ja tehokkaasti nousemassa oleva kuume ratkaisivat suunnitelmani. Uikutusta (kera vitutuksen pieleen menneistä suunnitelmista) siis. Ehkä mä jo ylihuomenna pystyn nielemään normaalisti.

6 kommenttia :

kirpppu kirjoitti...

Oon mietiskellyt tuon samaisen mekon tilaamista. Onko kokoluokitus ihan normaali ja kutistuuko paljon pesussa?

Maria kirjoitti...

Normaali on joo, mulla koko S. En ole harmaata mekonia kovin montaa kertaa vielä ehtinyt pestä, mutta en ole siinä kutistumisen merkkejä huomannut :> Tuo ehkä pikemminkin venyy vähäsen käytössä. :>

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä mallia tuo mekko on? Tahtoo!

Maria kirjoitti...

Se on toi Fine Jersey T Dress, http://store.americanapparel.eu/2386.html :)

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni mekkoa koot S ja M. Aluksi S on huomattavasti pienempi kuin itselleni parmpi m, Mutta päivän käytön jälkeen S on venynyt samoihin mittoihin kuin M. Pessyt en ole vielä joten lopullisia mittoja en tiedä, luulisin S:än kutistuneen takaisin alkuperäisiin mittoihinsa ja sitten taas käytössä venyvän.

Maria kirjoitti...

Hei loistavaa :) Ehkä tuosta tiedosta on toiselle anonyymille iloa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...