1.5.2009

Omenantuoksua, sitruunaa... Nina Ricci: Nina

Olen ihastunut taas uuteen tuoksuun. Marc Jacobsin Daisy tuli ja meni, nyt nousukierteessä on Nina Riccin hajuvesi Nina. Omenaisen hedelmäinen ja makea, voimakas tuoksu aiheutti ainakin yhden päivä riippuvuuden, ja nenä olikin kiinni koko päivän omassa ranteessa tai testerilappusissa. Mielenkiintoista on nähdä miten tällä kertaa käy - muuttuuko tuoksu parin haistelukerran jälkeen taas jo vastenmieliseksi.

Tämän mainoksen perusteella en myöskään Ninaa ostaisi. Jännittävää, miten ei enää riitäkään se, että tuoksu on vain hyvä - myös mainosten, pakkausten ja siihen liitettyjen mielikuvien pitää osua kohdalleen. Olen brändien uhri.

6 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mikäli käsitin oikein, niin tarkotat nimenomaan sitä ensimmäistä Nina-tuoksua. Ne muuthan taitaa kulkea jollain hitusen muunnellulla nimelläkin.. Itselläni on tuota Ninaa, ja aluksi tykkäsin siitä tosi paljon. Vuoden kuluessa kyllästyin, mutta toisaalta a) tuoksu tuli siinä ajassa käytettyäkin lähes loppuun ja b) se muuttui pahaksi muutenkin kuin omassa nenässäni! Joo, hajuvedethän eivät monesti säily sitä vuotta-puoltatoista kauempaa hyvinä, mutta itselläni ne on kyllä yleensä kestäneet huomattavasti kauemmin. Tämäpä ei kestänyt :/ Ongelmahan voi olla säilytystavoissani tai missä vaan, enkä usko että tällä on vaikutusta ostopäätökseesi, tai ehkä ei ainakaan pitäisi olla :) Soma tuoksu ja soma pullo anyway!

Maria kirjoitti...

Bubble, hehe joo, jos ei rakkaus mene ohi, niin ehkä tuo kuitenkin saa sen kodin multa :D Pitää käydä tuoksuttelemassa tuota vielä ahkerasti. :)

ladyam kirjoitti...

Jos nyt ihan aiheeseen liittymättä kyselen sulta semmosta asiaa, että kerrohan sellaset sinun lempparikaupat tampereella? Oon nimittäin tulossa sinne tossa ensviikon alussa ja haluaisin kierrellä jotain muitakin kauppoja kuin henkkamaukkaa ja ginaa. Kirppareitakin saa heitellä, tosin se yks iso sellanen pöytäkirppis öö öö radiokirppis (?) on jo tuttu (tosin ei mitään hajua missä päin se on) Nuo blogimiittikaupatkin näytti mielenkiintosilta, missähän päin ne ois? Kiiitti paljon jo nyt, tuun kyllä varmasti kiskaseen tukasta jos tuut vastaan:)

Maria kirjoitti...

Heeei, tervetuloa sitten Tampereelle! :) Heittelen seuraavaks kasan osoitteita, tsekkaa vaikka Google Mapsista tarkemmat sijainnit, näät missä mikin on suhteessa mihinkin :) SiSi Stock on osoitteessa Näsilinnankatu 17, Super Mukava Ojakatu 1, Laws of Light on osoitteessa Satakunnankatu 17 :) Sisi Stockin kanssa samalla suunnalla on myös Gallant Clothes, Aleksis Kiven katu 10.

Stockmann löytyy rautatieaseman vierestä Hämeenkadulta, ja sen ohi kun jatkaa Itsenäisyydenkatua, tulee vastaan Bonuskirppis (Itsenäisyydenkatu 11-13), jonka läheisyydessä "nurkan takana" on Fida ja second hand -liike Kaunotar ja kulkuri (Tammelanpuistokatu 34). Uff sitten löytyy Hämeenkadun puolelta osoitteesta Hämeenkatu 9. (Useimmilla on muuten myös nettisivut, joilta voi tsiigailla esim. aukioloaikoja ja tarkastaa osoitteet ym. :))

Matkan varrelta Hämeenkadulta löytyy Andiamo, Vero Moda / Only, Seppälä, The Body Shop, Carlings, vähän edempää sillan suuntaan H&M, Spiritstore ja Kenkärepo. Sillan toiselta puolelta löytyy Sokos, Indiska, toiset H&M ja Vero moda, JC...

Ideaparkin puolelta Lempäälästä sit tietty löytyy kans vaikka mitä... :P

ladyam kirjoitti...

Apuva menin ihan sekasin :D Mutta ehkä otan vaan yhen kartan ja kuljen sen kanssa ja merkkaan ympyrät noihin kaikkiin kohtiin ja seuraan vaan niitä ympyröitä :D Kiitos kovasti :>

Niina kirjoitti...

Sain tuon Nina tuoksun parisen vuotta sitten poikaystävältäni ja pidän siitä todella paljon. En käytä kovin usein hajusteita, joten tuoksua on vielä puoli pulloa jäljellä. Ainakin vielä tuoksu on entisellään vaikka sanotaankin ettei tuoksut säilyisi vuotta pitempään. Minä ainakin suosittelen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...