10.5.2009

"Not just the premise too"

Hitto, kun pitää olla kylmä.

sun glasses with a pilot 2
Nenäkarvat lol.

sun glasses with a pilot 1
Takki - Somewhere (Ellos), leggingsit ja t-paita - American Apparel, arskat - H&M

Katsottiin eilen pitkästä aikaa Batman Begins. Kunhan möreä-äänisestä ja paikoitellen kierosilmäisestä friikkinaamalepakkomiehestä pääsee yli, Christian Balea katselee mielellään. Liam Neesonkin on aika qui-gon-jinnmäisen hyvä. Näkisin mielelläni miehen uusimman elokuvan Taken, jossa Neeson määrittelee uudelleen käsitteen bad-ass. Niin ainakin The Totally Rad -shown (TRS) pojat vannoivat.

TRS on muuten huomattavasti laadukkaampi pelien ja elokuvien arvosteluohjelma, kuin mikään Tilt-viritelmä koskaan: Leppoisa, kolmen iloisen veikkosen jutusteluun ja läpänheittoon perustuva formaatti tuo aina kerralla esiin kolme eri näkökulmaa, eikä juttelu suinkaan rajoitu kaavamaiseen patsasteluun ja "meidän pitäs puhua näistä asioista" -ranskalaisviivaefektiin. Arvosteltavista elokuvista ja peleistä esiin nousee läpän keskeltä kiinnostavia huomioita, jotka saavat lisäämään leffan want to watch -listalle, kuten nyt vaikkapa Liam Neeson pahapersesankarina toimintapläjäys Takenissa. Hyvä pojat!

10 kommenttia :

Rieppa kirjoitti...

Liam Neeson on ollut mun suosikkinäyttelijä 12-vuotiaasta asti <3 Tuo Taken on silti vielä näkemättä, pitääkin vuokrata, kunhan selviää ensin näistä kahdesta tulevasta kakkatenttiviikosta. "Asenne ratkaisee. Aina."

Anonyymi kirjoitti...

Taken oli ihan huppuhyvä, todellinen badass-asenne sieltä huokui :)

Dreamer Kaye kirjoitti...

Toi Taken on kyllä just semmonen bad ass-leffa että huhhuh. Siinä ei jää kukaan eloon... ei edes kitumaan. :D Oli kyllä viihdyttävä leffa. x)

vzio kirjoitti...

no mut hei, silloin kun tilt aloitti reilusti yli 10 vuotta sitten, televisioviihde oli ihan erilaista kuin nyt. se on aikansa lapsi, samoin kuin tuo trs. ei sillai että mua kiinnostais pelit kauheesti, kaveria vaan ei jätetä..... :)

http://www.youtube.com/watch?v=toXp1oD60Kw

Jonna Dark kirjoitti...

Mä tykkäsin kans siitä batman beginssistä..en ole ollut mikään supermega-batmanfani,mutta jokin tuossa leffassa vaan toimi..täytyy kyllä sanoa,että sulla on hyvin toteutettuja kuvia sun blogissa,tätä on ilo lukea! :)

Maria kirjoitti...

Asennetta joo :)

Vzio, no ainahan vois uudistua... ;)

Jonna Dark, kiitos kovasti, mukavaa, että tykkäät! :)

Stazzy kirjoitti...

Mä en oo vieläkään nähny Batman Beginssia :o Ois varmaan aika.

Poikkis sanoi olleensa Takeniin hirmuisen pettynyt, joten kai jakaa melko hyvin mielipiteitä.

linda sofia kirjoitti...

noi lasit sopii sul kyl! mäki haluun nähä takenin :<

vzio kirjoitti...

njää, traditions must go on!

xkatri kirjoitti...

Taken on huippuhyvä! kelpaa jopa mulle joka katon mieluummin jotain hömppäleffoja :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...