14.5.2009

Nooran parvekkeella

Tässä vielä muutama kuva tiistain munkkipossuiluista ja lupaamani asukuva. Kiitos ja kunnia näistä kuvista kuuluu Rhialle, jonka blogista materiaalia voi selailla enemmänkin! Kuvat lisensoitu tällä Creative Commons -lisenssillä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tunika - Nanso, vyö - Gina Tricot, boaleggingsit - American Apparel, koru - Pohjolan sydän

Image and video hosting by TinyPic
Kuvassa vasemmalla Noora, takana ovela Kati!

Image and video hosting by TinyPic
Nyyh, ihan luulin Nooraa mun kaveriks, ihme kaksnaamanen takaakuristaja sekin! (En ollenkaan tajunnut tuota tilannetta ennenkuin näin tämän kuvan, ihmettelin siinä mille ihmiset ympärillä kikattavat :D No mullepa tietenkin!)

Tuo Katin ihana fuksian ja mustan yhdistelmä sai taas omankin värirakkauden heräämään. Visio: Fuksian värinen minimekko tai riittävän pitkä teeppari, kiiltävät leggingsit, yllä oleva GT:n niittivyö ja uudet Ril'sin kengät, joissa fuksian värinen korko... Kontrasteja ja silmänvangitsijoita - mahtavaa!

7 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Ihan pikkasen vaan meinasin kuristaa! :( Pitäskö muokata mun suuhun jotkut vamppyyrihampaat tohon kuvaan. Toi mun avonainen suu on melko hauska...

Maria kirjoitti...

Ehhahh :D

Anonyymi kirjoitti...

Maria, missä sun poikkis on kun et oo aikoihin maininnut? Et kai aio tehdä "stelloja"?

Rhia kirjoitti...

Harmi että missasin sen alkuperäisen vampyrismi-hetken =) tuli vaan tää kuristuskuva ja yks lyöntikuva xD Ois ollu niin loistava kuva: Noora puremassa Marian olkapäätä...

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos illan nauruista hei, toi oli jo aika omaperänen :DD

Rhia, hehe, voin kuvitella ^^

mya kirjoitti...

Hei tuosta sun namusta vyöstä tuli mieleen, että mä sain kaverilta semmosen mustan pitkän takin, jossa on vetuketjuja ja vöitä ja asioita, ja siitä tulee ihan mieleen Michael Jackson - Bad!! Nam nam! Ja paaaljon muitakin kivoja vaatteita, ja ihan ilmatteeks! Köyhä kiittää kaveria ;)

Maria kirjoitti...

Vau, kuulostaa mielettömän hyvältä! :) Kuolaan jo ajatuksestakin :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...