13.5.2009

Munkittelut Pyynikillä ja possuttelut Hervannassa

Oli ihan hirveän mukavaa 1) käydä ensimmäistä kertaa ikinä Pyynikin näkötornilla 2) tavata taas hirvittävän mukavia ihmisiä. Kuuluisat munkit eivät ole kuuluisia suotta, ja motoristienkin sekaan mahtui tuulisena, joskin aurinkoisena päivänä oikein helposti muutama iloinen likka, eli Rhia (ootteko jo muuten nähneet naisen valtavan upean vulkaani-meikin?), Kati, Noora ja Petra. Kenenkään munkkeja ei puristeltu. Paitsi vähän omiaan jokainen puristi. Makeita tyttöjä, sokerin peitossa ihan munkkienpuristelun jälkeen.

Munkkeilun jälkeen Petran piti viilettää, me muut päätimme jatkaa sikailua Nooran huudeilla. Kaupasta lähti mukaan patonkia, mielipiteet jakaneita etikkasipsejä (kiitti isosti Rhia, mä ainakin tykkäsin!:) ja mantelikakkua. Kuvasato kertokoot illasta!

12. 5. 09 IMG_6620

12. 5. 09 IMG_6619

12. 5. 09 IMG_6641
Lentävä kakku!

12. 5. 09 IMG_6625
Lintusamiksia! o/

12. 5. 09 IMG_6645

12. 5. 09 IMG_6651

12. 5. 09 IMG_6679

12. 5. 09 IMG_6681
Niitä oikeita, päivänvalossa otettuja asukuvia sitten toivon mukaan esille, kunhan ihanat likat antavat jakoon :). Pidettiin semmoiset päivän asu -kuvaukset näiden upeiden naisten kanssa, että sammaleet veks. Myös hulvatonta yhteiskuvamatskua luvassa!

12. 5. 09 IMG_6689

12. 5. 09 IMG_6685

12. 5. 09 IMG_6672

Mitä tapahtui Nooran mekolle? Miten Rhia kommentoi salattuja kykyjään saada litteät, suklaiset esineet lentämään? Pääsikö Petra määränpäähänsä? Mikä lopulta oli Katin helman pituus ja mikä ihmeen Nanson tunika Marialla taas oli päällään? Se selviää tyttöjen blogeja sekä Heijastuspintaa kyttäämällä!

8 kommenttia :

Jemmica L. kirjoitti...

Lääkkeet!

Rhia kirjoitti...

Mulla on vieläkin posket hellänä nauramisesta =) Kuvamateriaalia julkaistu dressmakerin blogissa...

Maria kirjoitti...

Mahtavaa matskua kyllä :P

wikke kirjoitti...

Hahaa, mä oon tyyliin käynyt 3 elämäni aikana tampereella (yleensä se on sellainen matkalla johonkin välipysähdys-paikka) ja oon jopa käyny pyynikintornilla. Ne munkit on hyviä! Mä tuun joskus kyllä teijä hauskanpitoon mukaan, jos vaan satun sinne oikeaan aikaan :)

Maria kirjoitti...

Wikke, hehee, tervetuloa, ilmottele sitten :) Me nyt saadaan miittejä aikaan lyhyelläkin varotusajalla, että mikä vain neidille passaa :)

outi kirjoitti...

aika hassua, mutta kun luin ensimmäisiä kertoja blogiasi ajattelin, että olet kuivakka ja tosikko tyyppi.. en oikein innostunut. mutta nyt olen kyllä muuttanut mieltäni (taidan olla hitaasti lämpeävää sorttia), hihittelen melkein jokaiselle postauksellesi ja tykkään asuistasi ihan hirveästi!! vaikutat mukavalta tytöltä, jatka samaan malliin :)

Maria kirjoitti...

Outi, hauska kuulla! :) :D Sitä voi vähän erilaisista teksteistäkin saada erilaisen kuvan :P Kiva kuitenkin kuulla, että olet lämmennyt :)

mya kirjoitti...

"Kenenkään munkkeja ei puristeltu. Paitsi vähän omiaan jokainen puristi." Lolz, loistavaa! =DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...