29.5.2009

Läpikuultavaa kerrostusta

Löysin vahingossa Gina Tricotista aivan mielettömän ihanan, läpikuultavan, väljän t-paidan jättimäisillä hihoilla. Olen haaveillut unelmanohuista viskoosipaidoista jo hetken, mutta en ole vieläkään saanut ratkaistua läpikuultavuusongelmaa: tuubitoppeja ei löydy kuin väärän kokoisina ja muita ratkaisuja läpikuultavien vaatteiden pitämiseen en ole keksinyt. Tai siis, nyt keksin sentään yhden lisää. Heitin päälle Filippa K:n löysän viskoositopin, jonka helman sidoin solmulle. Kaksi unelmanohutta ja vilpoista, ihanasti laskeutuvaa toppia päällekäin... Mm, kerrostaminen on aika jees.

Ei huolta, läpikuultavuudesta luvassa aivan varmasti vielä parempia kuvia. Piti kuitenkin vähän fiilistellä jo.

sheer top 1

Tänään vielä odotan toista pakettilähettiä (American Apparelin mekot, aww! Tällä kertaa tulevat eri paketeissa peräkkäisinä päivinä, varmaan ollut jotain saatavuusongelmia, osa siis tuli jo eilen.) ja sinkoan itseni postiin hakemaan Salaisen Blogiystäväni pakettia.

Vähän ovat ihmiset ihmetelleet, ettäpä ovatko heidän pakettinsa päässeet perille, kun ainakaan blogien puolella kaikki eivät ole saamistaan lahjuksista raportoineet, mutta oma Salainen Ystäväni näemmä ainakin on omansa jo saanut. Paljastan oman ystäväni, kunhan ensin keksin hauskan tavan paljastaa itse itseni. :D Ja tiedoksi omalle Salaiselle Ystävälleni, paketti siis on löytänyt perille, postailen taas sisälmyksistä piakkoin. :)

Uuh, viikonlopuksi tiedoksi ihania kesähelteitä! Muistakaa aurinkorasva, ihosyöpä ei ole kiva asia! Terveisin luomiaan säännöllisesti tutkiva hypokondrinen hysteerikko, jonka neuvot ovat silti totisinta totta.

6 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

olis kiva jos olis joku lista niistä, jotka ei oo hoitanu juttua kunnolla :p joku ei välttämättä tajua mokanneensa, ;/

Maria kirjoitti...

Joo, ois iha kätsyy :P

Katsku kirjoitti...

Sä oot oikeesti tosi kaunis! Ja mä oon joskus tätä varmaan kysynykki, mut en oo löytäny vastausta (?), mikä kamera sul on? Ku nää kuvat on aina niiin hyviä! Ja millä muokkaat kuvas jne? :)

Maria kirjoitti...

Katsku, aww, kiitos paljon :) Runkona on Canonin Eos 350D -järkkäri, putkena saman merkin 50mm f/1.4 USM. Kuviani käsittelen ilmaisella ja vapaasti jaossa olevalla Gimpillä, joka kyllä pärjää Photarille aika hyvin :) http://www.gimp.org/

Seireeni kirjoitti...

Jee, näyttää tosi hyvältä!

Katsku kirjoitti...

Okei, kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...