5.5.2009

Jääkiekkoa ja iltatäpinöintiä

Johan oli eilen taas pelit Suomella ja Kanadalla! Rankkarit pisti jo nauraa räkättämään astetta kovempaa. Sanomattakin lienee selvää, minkä parissa eilisilta meni. Siinä sivussa olikin hyvä mässyttää nuudeleita ja kitata olutta, välillä vähän kirkua telkkarille.

Tänään ohjelmassa on odotetusti grillailua Wäinölässä, hengailua Pikajunassa ja hillitöntä hurmostanssia rakkaushotellissa. Kai nähdään sit viimestään siellä? Tässä jo porukka ollut kolme päivää ihan pistoksissa grillitarjoiluja ja asuja suunnitellessa, tätä on muuten hieman intoiltu (kokonainen viikko)! Varautukaa hysteerisiin raportteihin illan kulusta...

Eilisen viime hetken hankintoja (nilkkasukkia ilman kengissä natisevia liukuesteitä ja ohuita päkiätyynyjä uusiin kenkiin) tehdessä päällä oli seuraavaa:

keisari
Nahkatakki - Somewhere (Ellos), t-paita - Filippa K, neuletakki ja laukku - American Apparel, arskat, huivi ja koru - H&M, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Tiger of Sweden

Aurinkolasit ovat muuten sateenvarjon jälkeen kätevin varuste sateessa talsimiseen - eivätpä leviä vedenkestämättömät silmämeikit. Jos alistuu pitämään arskoja myös sisällä, ei edes tarvitse koko silmämeikkiä.

4 kommenttia :

Rieppa kirjoitti...

Silmälasit eivät aina suojaa tuolta meikkien valumiselta, pitäis melkein olla tuossa yläsangassa joku sisäänpäin kääntyvä lisäosa. Mutta aurinkolasit päässä valumista ei tietysti huomaa :)

Oletkos muistanut syödä proteiinia viime aikoina :D

Ja harmittaa hirmusti kun en pääse tällä kertaa mukaan tanssailemaan, mutta ensi kerralla sitten. Pitäkää kivaa :)

Maria kirjoitti...

Joo no se :D Sade jos tulee tarpeeks vinossa kulmassa niin kaikki ok ;D

Protskut on kyllä syöty, onhan tossa jääkaapissa sentään kokonainen parsakaali ;DD

Ens kerralla sit tosiaan :)

Veera kirjoitti...

Huokaisen joka kerta kun nään noi kengät! Paljonko maksoi ja onko mahdollista saada lisäkuvia? :-)

Maria kirjoitti...

Veera, pyöreän satasen maksoivat Tigerin verkkoshopin alennusmyynneistä :) Lisäkuvia löytyy varmaan parhaiten klikkaamalla tuosta jutun alta kategoriaa "Tiger of Sweden", löytyy postauksia, joissa nuo kengät esiintyy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...