4.5.2009

Epäsymmetrinen kampaus

Hiuskokeilu: pään toisen puolen hiukset tiukasti korvan taakse ja suunta kohti takaviistoa, toisen puolen hiukset roikkukoot normaalin pöyheästi. Tadaa, epäsymmetrinen hiuslook on valmis!

Olen joskus leikitellyt ajatuksella leikkauttaa hiukset toiselta puolelta tällä tavalla aivan lyhyiksi ja antaa niiden kasvaa toiselta puolelta, mutta hiustenlaittoon perehtymätönkin ymmärtää, että tällä pöheiköllä lopputulos olisi lopulta lähinnä koominen, joskin suoristettuna tukka olisi aika upea. Vaan tyytykäämme tähän.

Tukanlaitossa auttoi hiuspinnin lisäksi Joicon hiuksiin suihkutettava kuivavaha. Kumma tapaus siinäkin.

epäsymmetriset hiukset 1

epäsymmetriset hiukset 3

epäsymmetriset hiukset 2
Nahkatakki - Somewhere (Ellos), raitapaita - Filippa K, toppi - H&M, farkkuleggingsit - Gina Tricot, kengät - Converse Light Acoustic

(Vau, eipä ole ennen valokynä ihan NOIN hyvin häivyttänyt silmäpusseja. Valaistuksella jotain tekemistä asian kanssa, selkeästi.)

P.s. Edelleen saa toivoa juttuja! Videopostausta toteutetaan heti, kun täällä saadaan aikaiseksi hankkia ulkoinen levyasema...

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Heip ja anteeksi, en sano tätä pahalla, mutta nyt oli pakko kommentoida: laitat hiukset toiselta puolelta korvan taakse ja teet siitä oman merkinnän? Jos tosiaan olisit leikkannut hiuksesi toiselta puolelta lyhyeksi ja jättänyt toisen puolen pitkäksi, niin ymmärtäisin tämän jutun pointin, mutta että toiselta puolelta hiukset korvan taa, ja jutulle oma merkintä kolmella kuvalla?

Maria kirjoitti...

Kyllä, juuri näin tein ^^

patentti kirjoitti...

Mä katoin ensin ettei tossa ole mitään eroa, sun tukka tulee kumminkin niin pöyhkeänä sieltä takaa :D Luonnonkihara <3

Ja ekalle kommentoijalle huomauttaisin, että omassa blogissaan ihminen saa julkaista vaikka kuvia varpaistaan yksi kerrallaan. Hitsi, nyt Maria varmaan pöllii mun juttuidean! ;>

kirppu kirjoitti...

Mun mielestä sen sijaan on kiva lukea sellaisia postauksia, joissa ulkonäköön vaikutetaan pienillä jutuilla. Hiukset korvan taakse ei ole kummoinenkaan homma, mutta ilmettä se muuttaa mun mielestä aika paljonkin. Ja tästä lopputuloksesta tykkään! Tosi sievää. :)

Maria kirjoitti...

Patentti, joo, täysin edestä se ero on suurin ;D En vaan saanu järkevää kuvaa naamavärkistä sillein :(

Olis muuten aika hyvä postausidea! "Viikon varvas" :D

Kirppu, no kyllä! :)

Norppis kirjoitti...

mulla on ollu tukka leikattu silleen "toiselta puolelta lyhyemmäksi" tosin, ei se lyhyessä tukassa ollu mitenkään ihmeen shokeerava, olin jopa vähän pettynyt. Se oli muutenkin mega kasaritukka ;)
tosin se viihtyi päässäni vain pari kuukautta... ei oikein pysy siistinä. minähän en parturiin joka kuukausi raahaudu.

Mie oon edelleenkin kateellinen SUN tukasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai omassa blogissaan saa julkaista ihan mitä tahtoo, en sanonut ettei saisi. En vain ymmärrä mikä tämän merkinnän "pointti" on: hiukset toiselta puolelta korvan taakse - siinä ei ole mitään ihmeellistä, omaperäistä, luovaa, uutta, kekseliästä, yllättävää, inspiroivaa tai mitään muutakaan "kummallista".

Maria kirjoitti...

Norppis, kasari ftw :D Kiitti :)

Anonyymi, kunnioittaen voinemme todeta, että löytyy ihmisiä, jotka ovat kanssasi eri mieltä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...