29.5.2009

"Blogi-nosto vai blogin-osto..."

Jee, mäkin olen päässyt lehteen! o/ Mummu oli leikannut talteen tämän bloginoston Iltasanomien Plus-liitteestä.

Newsclip about my blog, Heijastuspinta

On tosi hauskaa, että blogeja hyödynnetään ja niille annetaan tällä tavalla ilmaista mainosta, mutta sekin olisi tosi hauskaa, että toimittajat kertoisivat blogaajalle näin tehneensä: minä ainakin haluan tietää, jos pääsen lehteen! ^^ Haluan leikata kaiken minusta painetun ja säilöä sen muovien väliin ystäville ja sukulaisille esiteltäväksi ja kuvitteelliselle jälkikasvulle leveiltäväksi. Viisi sekuntia julkisuudessa kuitenkin tuottaa ilonaihetta pitkälle ensi vuoteen!

P.s. Ruotsiin on lähetetty kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Sietääkin lähettää.

4 kommenttia :

Pauliina kirjoitti...

Tuntuu varmaan hassulta löytää itsensä lehdestä! Se taitaa kertoa aika paljon siitä kuinka suosittu sun blogi on. Halusin kertoa sulle, nyt kun vihdoin liityin tänne ja perustin oman blogin, että sun blogi oli ensimmäinen, jota rupesin säännöllisesti lukemaan ja tykkään siitä paljon. :)

aya kirjoitti...

oi ihana!

Maria kirjoitti...

Pauliina, olen hyvin otettu :) Intoa ja jaksamista blogailuun! :)

Aya, ^^

Rhia kirjoitti...

Olenkin odotellut koska sua bongaa lehdistä =) mustakin olis kivaa jos toimittaja ilmottaisi bloggaajalle että häntä on lainattu lehteen tai esitelty blogi lehdessä. Käsittääkseni melkein kaikki joiden blogin tiedän mainitun lehdessä ovat kuulleet asiasta jotain muuta kautta, esim lukijalta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...