11.5.2009

Blogaajat kokoontuvat Pyynikin näkötornilla

Missasitko blogaajien tanssitiistain, mutta haluaisit edelleen tutustua uusiin ihmisiin ja tavata blogaajia? Huomenna, tiistaina 12. 5. blogaajia kokoontuu jälleen, tällä kertaa Pyynikin näkötornin kahvilaan iltakuuden maissa nauttimaan kuuluisista munkeista ja ihmettelemään maailman menoa. Jos liikut huudeilla tai olet muuten vain tylsistynyt, liity ihmeessä seuraan iloiseen! Näissä pienimuotoisissa miiteissä on jo moni yksinäinen sydän löytänyt sieluntoverinsa... Tai muuten vain saanut kivoja, uusia kavereita. :)

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ei munkkipakkoa.

14 kommenttia :

Jonna Dark kirjoitti...

Tää olis muuten tosi kivaa,mutta kaikki suomen bloggarit tuntuu asuvan Tampereella? :<

NooranElämää kirjoitti...

Asu vapaa, mutta pakollinen!

Tiina kirjoitti...

Voin lyödä vaikka vetoa että näen tästäkin unta. Johan mä uneksin niistä bloggaribileistä mistä sillon kohistiin sekä tanssitiistaista. En ymmärrä mistä nää unet johtuu! :D

Mutta mukaan en ole tulossa, Torniossa kun asustelen.

Maria kirjoitti...

Jonna Dark, ei varmasti kaikki - hyvin monet asuvat myös pääkaupunkiseudulla :<

Noora, ai hitsi, olisin halunnu tulla alasti :<

Tiina, vau, aika hauskaa! :D Jos joskus liikut Treen suunnalla, niin ilmottele, voidaan järkätä minimiitti kokoon :PP Ja muut samassa tilanteessa olevat hei kans!

NooranElämää kirjoitti...

tuu alasti! ;)))

Tiina kirjoitti...

Pitää ilmotella jos ja kun tuun pidemmäksi aikaa kun reiluksi tunniksi hengaan juna-asemalle Porin junaa odotellessani :D

Ouna kirjoitti...

Heh, hieman houkuttelisi tulla, (keskustassa kun asun) mutta enpä tiedä uskaltaako sitä.. täällä ruudun takana on niin turvallista :)

Silja kirjoitti...

Oottehan ottaneet huomioon, että hyvän sään vallitessa (ja ehkä jopa muutenkin) paikka on tiistaisin tupaten täynnä motoristeja?

Maria kirjoitti...

Noora, en uskalla, nyyh :(

Tiina, se on sit sovittu! ;)

Ouna, aww, uskaltaa uskaltaa! :) Tanssimiittiinkin tuli uutena viikko sitten mukaan Peppis ja Petra, eikä kumpaakaan purtu :) Mutta jos rohkeutta haluat kerätä niin eiköhän me kokoonnuta tässä vielä lähitulevaisuudessakin useita kertoja :)

Silja, hehe joo :D Kaipa sinne sekaan muutama tyttönen mahtuu :)

Emma kirjoitti...

Ähh, oon iha katkera, ku tapailette vaan jossain Tampereella. :D No, kai se on alettava pk-seudun lähistöllä asuville ehdottelemaan kahvi-/piknik/tmv. hetkiä.

Maria kirjoitti...

Joo, kannattaa ihmeessä järkkäillä! :)

Rhia kirjoitti...

Nää viikottaiset miitithän lähti ihan yhdestä tapaamisesta jolloin heräsi into tavata useamminkin kivoja ihmisiä. Eivät kaikki bloggaajat suinkaan asu Tampereella. Ei mikään estä jokaista itse keräämästä porukkaa kasaan ja tapaamasta jossain muussa kaupungissa. Ei meillä ole mitään kutsulistaa, ei sitovaa ilmoittautumista eikä osallistumismaksua. Ne tyypit tulee jotka sattuvat silloin ehtimään =) rennolla meiningillä mukaan vaan.

Maria kirjoitti...

Joo, tottahan blogaajia löytyy ympäri Suomea :) Isoimmista kaupungeista vaan on helppoa löytää porukkaa vähän keskitetymmin, monet kun on sellaisiin tulleet esim. koulujen perässä :P Mutta tosiaan, mikään ei estä ketä tahansa järkkäämästä :)

Ouna kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta.. :) Hyvänä tekosyynä jäädä kotiin on pakkauspaniikki Japanin matkaa varten, lähtö on ylihuomenna. Kunhan sieltä olen selvinnyt hengissä kotiin, niin enköhän sitten jo rohkene jossakin naamani näyttää. Pitäkee hauskaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...