22.5.2009

Bergamottia Nancysta ja takki Pariisista

Sain muutama päivä sitten kivan tuliaisen Ranskasta bergamottikarkkien muodossa. Stazzy muisti Salaisen blogiystävänsä kuriiria, joka avustaa salaisen agentin tavoin blogaajaa pitämään henkilöllisyytensä salassa viimeiseen asti. Kovin montaa ranskista kun ei ystäväpiirissä liene. Salainen agentti kiittää! Karkit voivat tosin tällä hetkellä aika laihasti, ovat jo hyvin tehokkaasti menneet parempiin suihin. :) Makua voisi kuvailla hattaramaiseksi ja kermaiseksi sitrushedelmäisellä kierteellä.

French candy 2

Sain myös ikioman paketin Ranskasta päivää myöhemmin: Seuraava Modepassin Travelling Jacket (jostain syystä vaatteet ovat nyt fiksautuneet takkeihin) -prokkis pyörii jo vinhaa vauhtia. Pikapuoliin pääsette taas tutkimaan, miten 12 blogaajaa eri puolilta maailmaa pukee saman vaatteen. Jännittävää on sekin, että rekisteröitymällä ja jättämällä kommentin projektille omistetulle sivulle osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa yhden kolmesta tämän kertaisen suunnittelijan vaatteesta! Tällä kertaa hypetettävänä designerina on lupaava ja nuori Valentine Gauthier, jota mm. ranskalainen Betty on hehkuttanut blogissaan.

Elämme jännittäviä aikoja!

7 kommenttia :

hanna kirjoitti...

Ei liity nyt mutta kielifriikkinä oon joskus aikasemminkin miettinyt että mitä kaikkia kieliä osaat?

Maria kirjoitti...

Hehe, englanti taittuu hyvin, ruotsi ja saksa kohtalaisesti :P Vähän on alkanut kaduttaa, etten opiskellut ranskaa, vaikka vielähän sitäkin ehtisi hyvin :P

MM kirjoitti...

Kiitos muuten vinkistä - pistin sen H&M vetskari laukun tilaukseen. :D Just sopivasti kun sen toimituskin on joskus yli kuukauden päästä... Just sillon kun mulla on enempi rahaa.:D

Sofi kirjoitti...

Hei Maria,

Tiesitkö, että kuvallasi kaupataan seepraleggingsejä huuto.net:ssä?
http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=106102377

Ajatelin vain kysyä :)

Maria kirjoitti...

MM, hän on hyvä vinkistä :)

Sofi, tiedän hyvinkin, siinä asiallisesti myös ilmaistaan kuvan alkuperä ja kuvan CC-lisenssi. Sivupalkissa tuo tekstinpalanen ilmaisee, että näin on täysin luvallista tehdä :> Kiitos kuitenkin tiedosta!

Sofi kirjoitti...

Kappas, en sen tarkemmin katsonutkaan. Hyvä juttu, että olit tietoinen :)

Stazzy kirjoitti...

Hihi! Karkit pääsivät blogiin :D
Mut kiva että kelpasi, pitäähän sitä vähän paikallisuuksia lähetellä.

Sulla on sitten ollut kovin ranskapainotteinen postiviikko

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...