28.5.2009

Älä jätä kissakaveria!

Jee, sain vihdoin kissakassini!

Kissakaveria ei jätetä -kampanjan kautta tilattu kangaspussukka on värikäs ja pirteä, sen toinen puoli on pallukoista muodostettujen KIS -tekstien peitossa. Kampanjan vastaanottamat lahjoitukset ja pussukkatuotot menevät Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton löytöeläintoiminnan tukemiseen, ja kampanjan tarkoitus on myös herättää keskustelua vastuullisesta lemmikinomistajuudesta. Ei oteta niitä elukoita kesäksi ja kipata niitä syksyllä metsikköihin oman onnensa nojaan, jumaliste. Tulee hyvin surullisia nappikuonoja sillä tavalla.

Lemmikkiä hankittaessa luonnollisesti jokainen perehtyy omaan lajiinsa ja mitä sellaisesta huolehtiminen vaatii, niin henkisesti kuin taloudellisestikin, ja vaikka söpöyskertoimet olisivatkin kovat, on kyseessä kuitenkin nappikuonon tulevaisuus: lemmikinhankintaan kannattaa ottaa se kylmä järki mukaan pamppailevan sydämen rinnalle. Jos mahdollista, kannattaa muuten myös harkita kodin antamista löytöeläimelle. Anoppikokelaani otti joitakin vuosia sitten kissasiskokset kissatalosta, ja tytöthän ovatkin olleet maailman ihanimpia rakkauksia, joskin toinen näistä, Siiri, poltti kynttilänsä molemmista päistä ja keskeltä loppuun viime syksynä. Varsinainen rokkitähti. Saaraa rakastetaan nyt kahden kissan edestä.

Tamperelaiset huomio! Mansessa ei ole ikiomaa kissataloa, vaan kisulit ovat vapaaehtoisten hoivissa sijaiskodeissa, kunnes koti löytyy. Jos siis haluat antaa kissalle kodin tai ryhtyä vaikkapa sijaiskodin tarjoajaksi, tsekkaa Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys ry eli PESU!

never leave a kitty friend behind 4

never leave a kitty friend behind 2

never leave a kitty friend behind 3

never leave a kitty friend behind 1
Ai miten niin vähän tuulee?
Kangaskassi - Kissakaveria ei jätetä, t-paita ja hame - American Apparel, ketjukynsikkäät - Salainen blogiystäväni, leggingsit - Vogue, nahkatakki ja sandaalit - H&M, koirariipus - Kaipaus, design Paola Suhonen

Kenen sydäntä aihe on lähellä? o/

19 kommenttia :

Katsku kirjoitti...

Ihana kassi on! En oo kyl kuullu ollenkaa tollasest kampanjast ;o

Maria kirjoitti...

Katsku, no sittenhän onkin ihan hyvä, että tuli tästä kirjoitettua :)

Anonyymi kirjoitti...

jaa-a pitäisiköhän itsekin laittaa tuo kassi tilaukseen. aika söpöskä ilmestys ja tuotto vieläpä hyvään tarkoitukseen!

hanna kirjoitti...

Mulla on heikkous kangaskasseihin, niit on kiva keräillä vaikkapa lomareissuilta tai muutenvaan läheisistä aiheista, siispä tällanen hyvässä hengessä valmistettu löytää myös tiensä mun kokoelmiin!

Noora kirjoitti...

o/

Voi kun niin haluaisin hakea tuolta jostain löytöeläinkodista katin itselleni, mutta tää opiskelijakämppä ei ole oikein suotuisa asuinympäristö sellaselle + satun vaan helvetin paljon pelkäämään kissoja :D

Ehkä yritän olla hyväntahtoinen ostamalla jossain vaiheessa vaan tuon kangaskassin >:)

Maria kirjoitti...

Mahtavaa, hyvään tarkotuseen kyllä menee tosiaan raha, ja kivan kassinkin siitä saa hyvän mielen lisäksi :) Kurjaahan sinänsä, että tällaiselle hyväntekeväisyydelle on tarvetta - toivottavasti ihmisten asenteet ja teot muuttuisivat, jottei tarvitsisi murehtia tällaisista asioista.

Noora, aww, et ole selkeästi tavannut sellaisia kivoja kullannuppukisuleja :) Mäkin vähän pelkäsin kissoja, raapivia ja sähiseviä, ennenkuin tapasin anoppikokelaan lauhkeat lammaskissat ;D

MouMou kirjoitti...

Jee, mun sydäntä on lähellä.:)

Micci kirjoitti...

Täällä nousee pystyyn useampi tassu. :)

patentti kirjoitti...

Täältä nousee myös muutama tassu, tai mitä sitä nyt ihmisten horinoille jaksaa huomiota kiinnittää.. Melkoinen lällykissa täälläkin. Mulla on myös toi kassi tilauksessa, kesä tulee kuitenkin sisältämään paljon liikkumista, on kiva että on "parempi" kangaskassi. Tyyli ja sanoma ovat vielä plussaa :)

Tuo kassi muuten olisi kerrankin oiva kohde siihen "et ku kaikilla muillakin on ni mäki haluun"- hysteriaan :p

T kirjoitti...

Olen jo useampaan kertaan ihastellut tuota kassia. Ehkä vielä saan sen joskus tilattuakin. :) Asia on siis minunkin sydäntäni lähellä.

Anonyymi kirjoitti...

Moiks.. Mistä oot ostanu ne sun Ril's Mahonin kengät ne pinkki korolliset ja paljon ne makso?

Stazzy kirjoitti...

Tuo on kyllä kampanjointia hyvän asian edestä. Harmi vain, että ne jotka tietoa tarvitsisivat, tuskin sitä mistään lukevat :/

Maria kirjoitti...

Kiva juttu, että tassuja nousee pystyyn :)

Patentti, siis mä mietin kans tuota, että nyt kun sais ihmiset innostuun siitä "mäki haluun ton" -ideasta ni tyypithän olis innoissaan hankkimassa kassia - ja tukemassa samalla hyvää juttua :)

Anonyymi, kengät ovat Aleksi 13:sta ja maksoivat uusina n. 130 euroa.

Stazzy, nojoo, onhan se tietysti niinkin :/

Tiina kirjoitti...

Kovasti haluaisin kissan, mutta tässä elämäntilanteesas ei olisi mitään järkeä sellaista hommata, kun noin kerran kuussa matkustan Poriin ja noin kahdesti Iihin, lisäksi sitten koulu, jonka kanssa aikataulut heittelee aika paljon, ja mahdollsiesti olen vielä ensi vuonna mukana markkinoimassa kouluamme eri kiertueilla.

Plus sitten se että hyvä kun rahat riittää omaan ruokaan ja laskuihin, ei mulla olisi varaa pitää hyvää huolta kissasta. Eli kissa tulee minun vauvaksi vasta sitten, kun elämäntilanne on rauhoittunut.

Kassin tilaisin mielelläni, mutta kun se raha.

Maria kirjoitti...

Aww :/ Fiksusti järkeilty, mutta eihän se tietysti lohduta, jos kaipuu karvaturria on kova :/ Vaan sitä parempaa hetkeä sitten odotellessa.. :)

Rieppa kirjoitti...

Neljän kissan perheessä nousee monta käpälää ylös. Kiitos, kun tuot tätä tärkeää asiaa esille!

Mainitsen nyt mainoksen omaisesti vielä paikallisen eläinsuojelutoimijan, Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry:n, jolla on tälläkin hetkellä hoivissaan monta koditonta kissaa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.pesu.org/ :)

Maria kirjoitti...

Kiitos itsellesi linkistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Äääää törkeen söpö kassi!

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on kaksi löytöeläintalolta otettua kissakaveria, joten aihe on läheinen. Oikean asian puolesta kirjoittelet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...