25.5.2009

Aikainen mato liikenteessä

Hälöyy, ja mahtavaa viikonalkua kaikille! Kesä on virallisesti täällä, kun maanantait alkavat paahtoisalla porotuksella ja viikonlopussa häämöttävät valmistujaiset. Voiko olla parempaa? Itselläni ei ole tiedossa valmistujaisia, mutta voin kippistää yhteisesti kaikille jonkin opintaipaleensa päätökseen saaneille ihan tasapuolisesti. :)

Aikainen mato linnun nappaa, eikun... Unirytmi on nyt saatu siihen pisteeseen, että peti kutsuu viimeistään iltakahdeksalta ja aamulla tulee herättyä kukonlaulun aikaan. Sitä ehtii päivässä aika paljon: nytkin on tullut jo tehtyä kosmetiikkatilaus, käytyä postissa asioimassa, ostamassa Lidlistä mehua ja banaaneja, ihmeteltyä Ahvenisjärven sorsia ja lähentely-yrityksiä tehnyttä oravaa sekä sovittua kinkkitreffit mummun kanssa. Eikä kello ole vielä edes kahtatoista!

Poikkis otti pienen vinkumisen jälkeen kuvan madosta.

cuter than ever
Neuletakki - second hand, mekko - American Apparel, leggingsit - Vogue, sandaalit, koru ja arskat - H&M

Erinomaisen hyvää ja lämmintä maanantaita!

6 kommenttia :

Rieppa kirjoitti...

Moneltakos ne hervantalaiskukot laulavat? :) Aamuvarhain heräämällä saa kyllä tehtyä paljon ja lisäksi on todella itsetyytyväinen ja reipas olo koko päivän. Aikaansaava fiilis vaikka oikeasti vaan laiskottelisi, mikäs sen parempaa! (Sanoo hän, joka lukee blogeja, kun pitäisi kirjoittaa harjoitustyötä.)

LAURR kirjoitti...

tykkään tästä asusta kovasti, rakastan harmaan ja puuterinvaaleanpunaisen yhdistelmää !

Maria kirjoitti...

Siinä viiden kieppeillähän ne :P Ja joo, voi olla koko päivän tekemättä mitään ja silti tuntea, että on tehnyt vaikka mitä, jos vaan on herännyt ajoissa! :D

LAURR, kiitti, se on kyllä aika viekoitteleva :)

Andy kirjoitti...

Aikainen lintu madon nappaa joo, mutta pitää muistaa että se on se aikainen mato joka silloin tulee napatuksi... ;)

Katsku kirjoitti...

Nätti asu!

papiervampier kirjoitti...

Komppaan LAURR:ia vaikken osaakaan soittaa kitaraa: neuleen väri sopii mainiosti muuten monokromaattiseen asukokonaisuuteen. Note to self: värei voi käyttää :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...