1.4.2009

Viimeinen tilaisuus ilmoittautua Vostokin valmennuspäivään!

Huomio kaikille Tampereelle tiedotusoppiin hakeville! Ihana ja villi, ihanan villi ainejärjestö Vostok järjestää 18. 4. Tampereella valmennuspäivän, jossa avataan pääsykoekirjallisuutta ja annetaan evästä (ei syötävää) pääsykokeeseen pänttäämisen ja kokeen tekemiseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä valmennuspäivään on tänään, 1. 4. Jos olet siis kiinnostunut saamaan konkareiden neuvoja ja jakamaan henkistä lukuahdistusta muiden kanssa, lisätietoa löytyy Vostokin sivuilta. Hop!

7 kommenttia :

iinap kirjoitti...

Olen kyllä hakemassa (muun muassa) tänne mutta Tampere on sen verran kaukana ja työt painaa päälle että taitaa jäädä lukemiset mun osalta vaan pelkäksi yksin pänttäämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen menossa vaikka kauaa tulenkin, mut olen kuullut niin paljon hyvää palautetta niin pakkohan se sitten on! :)

Ainoa pelko on etten löydä paikan päälle. Oon käyny Treellä viimeksi joskus ala-asteella tyyliin. Siis tiedätkö yhtään missä päin kaupunkia se Sampolan työväenopisto on? Onko ulkopaikkakuntalaisen, eksymiseen taipuvaisen abiturientin mitenkään mahdollista löytää sinne? :D

Kiitos!

Maria kirjoitti...

Iinap, harmin paikka, jos ei aikaa riitä, mutta ymmärrettävää toki. :/ Tsemppiä lukemiseen! :)

Anonyymi, Google Mapsiin ehkä kannattaa naputella se osoite niin näkee sen itse omin silmin :) Periaatteessa jos rautatieasemalle tulee, on aika helppoa lähteä etenemään Itsenäisyydenkatua suoraan ja suoraan (kun tullaan asemalta pääovista ulos, suunta "taakse" päin, vaikka asematunnelin läpi ja suoraan) ja sitten Sammonkatua suoraan ja suoraan, kunnes tuo tulee vastaan.

Voi myös hypätä esim. Stockaa vastapäätä tai Itsenäisyydenkadulta johonkin samoja katuja keskustasta pois päin menevistä busseista (15, 25 tai 27, poistumispysäkki olis sitten muistaakseni Sammonkatu 56, joka on toisella puolella katua, vähän ohi työväenopistosta), siis jos kokee, että haluaa mieluummin maksaa pari euroa lipusta kuin kävellä tuon pari kilsaa :) Mutta suosittelen vaikka tuon kartan printtaamista avuksi, ei tule orpo olo :)

Voithan myös kysellä järkkäreiltä, onko heillä tietoa muista ulkopaikkakuntalaisista, voisiko esim. järkätä jotain yhteissiirtymistä sitten heidän kanssaan, "tai jotain". :)

hanna kirjoitti...

Tiedotusoppi on varasuunnitelmana enkä edes hirveän vaikean matkan päässä asu mut oon niin nössö etten taida uskaltaa tuonne pelmahtaa! :S

Maria kirjoitti...

Hanna, aww, kannattaa uskaltaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos paljon! :) Yritän selvitä. Tai sitten vielä varmuuden vuoksi ahdistelen niitä järkkäreitä (en ota tätä vakavasti, en panikoi enenen!) :D

Maria kirjoitti...

Saa vähän panikoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...