1.4.2009

Uusi hiusväri

Värjäsin pääni.

potential brunette?

Aprillia! En värjännytkään.

Taas pitäisi alkaa pohtia näiden hiusten tulevaisuutta. Suhteellisen tumma, maantienharmaa juurikasvu pukkaa taas kellertyneeseen platinapäähän ja pian se on jo sietämätön. Blondina on ollut kiva vajaan vuoden verran olla, sitä ennen olin vuosia eri asteinen punapää ja brunetti. Miinuksena on aina vain tuo juurikasvu. Mitä siis tehdä? Värjätäkö pää keskiruskeaksi, mahdollisimman lähelle omaa, luonnollista sävyä vaiko raidoittaa juurikasvua vaalealla tai muuta tukkaa sillä keskiruskealla (olisiko tulos liian jotain mennyttä ja epäkhuulia vuosikymmentä)? Vaiko kenties leikata siili juurikasvun kohdalta? Nääh, olen oppinut pitämään kiharoistani liikaa.

Punapigmenttiä en kuvamanipulaation punertavasta sävystä huolimatta enää päähäni tule laittamaan, sen jämistä on yritetty viimeiset puolitoista vuotta päästä eroon. Jos hiukseni eivät kasvaisi näin infernaalista vauhtia, voisin olla valmis ylläpitämään puhdasta platinaa pitemmänkin aikaa, mutta kolmen tunnin käsittely kerran parissa kuussa käy liiaksi rahapussin päälle.

Te hiusten käsittelystä tietävät, sanokaapa miten kannattaisi edetä? Kotivärjäämöä en uskalla edelleenkään laittaa pystyyn, syystä että olen onnistunut kertaalleen mokaamaan jopa hopeashampoon kanssa...

P.s.
Irc-Gallerian mullistava uudistus on juuri sitä, mitä tässä maassa kaivataan! Hyvin toimittu! Seison tämän asian takana!

12 kommenttia :

k kirjoitti...

miten oot onnistunu hopeeshampool mokaan?? 8)

Maria kirjoitti...

Epätasanen levitys + vaikutusaika = violetti pläntti ;D

Anonyymi kirjoitti...

Haha, lol toi galtsu :D Teinit on varmaan ihan paniikissa..:) Onks muita hyviä tiedossa?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on melko sama tilanne kaikin tavoin hiusten kanssa ja nyt mietin mitä tehdä. Itse ajattelin vetää koko pään hieman tummemaksi, lopputuloksena edelleen vaalea mutta luonnollisempi/tuhkaisempi. Jotenkin myös epäilyttää minkään raitojen kanssa väsäily, eikö ne ole vähän epämuodikkaan/epätyylikkään näköisiä nykyään.

Annika kirjoitti...

hajosin galtsulle :) voin kuvitella kuinka siellä paniikki leviää, aivan kuten viime vuonna kun galtsu muuttu ruotsinkieliseksi ;)

Emmanuelle kirjoitti...

Minulla on tällä hetkellä 3-6 sentin juurikasvu(vaihtelee sen mukaan, onko kyseessä kahdesti, kerran vai ei kertaakaan vaalennettu hius), mutta en jaksa tehdä asialle mitään. Ja ei ole varaa maksaa sitä 60 egee vaalennuksesta. Olkoot. Ei sitä huomaa, koska on niin monta eri sävyä päässä ja ellei laita tukkaa kiinni ja onneksi se on niin lyhyt ettei pystykään.

Toi galtsun aprillipila on kyl hyvä. :D

Mä en tiennytkään, että raidat olisi epämuodikkaan näkösiä. :D Eipä sillä ole väliä.

Maria kirjoitti...

Haha, mulla on raitoja kyllä nytkin :D

Aloin tuossa kelaillessani pikkuhiljaa lämmetä koko pään tummemmaksi vetämiselle. Näin kaupungilla tytön, jolla oli aika kivat, vaaleanruskeat hiukset :)

Emilia kirjoitti...

Maria pidä blondi! Se sopii sulle niin hyvin. :)

Sun pitää vaan uskaltautua kokeilemaan hopeashampoota uudelleen - erittäin runsas määrä, kunnon vaahdotus levityksen jälkeen ja sitten antaa hetken aikaa vaikuttaa.

Suosittelen myös ostamaan KC:n Color Maskin Silver sävyssä (miedosti pigmenttiä, ei synny epämääräisiä laikkuja mutta lämmössä pitkällä vaikutusajalla on tehokas) ja Igoran Color Gloss vaahtosävyte sävyssä Jääkukka (lyhyt vaikutusaika riittää, voi seurata peilin kautta). Ei voi epäonnistua! Noilla on niin kätevä kirkastaa sävyä ja taittaa tuhkaan päin varsinaisten vaalennusten välillä.

T. Terveisin pa-ka opiskelija, jolla itsellään tuhkaiset blondit hiukset.

Maria kirjoitti...

Emilia, siis ei se hopeashampoo ole ongelma blondiudessa, ihan onnellisesti oon sitä puol vuotta käyttänyt (pointti vaan se, että jos onnistun silläkin sählään epätasasen levityksen ansiosta niin en uskalla itse alkaa ihan väreillä värjäämään :D), ongelma oli siin juurikasvus, jota sais olla koko ajan värjäilemäs :P

Sss kirjoitti...

Minä vietin noin vuoden ihan valkotukkaisena blondina, ja nyt on päässä aika lailla oma väri + pari vaaleaa raitaa. Ja täytyy sanoa, että on aivan ihanan huoletonta, kun ei tarvi juurikasvusta murehtia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mutta semmonen suomalaisten "maantien värinen" kuontalohan on tällä hetkellä suunnilleen suuren maailman tavoitelluin hiusväri!! Elikkäs mun mielestä kannattaa raidotella sitä päätä sillä tummemmalla ja vaalealla, että saat luonnollisen näköisen lopputuloksen. Jos siun päähän isketään vaalean ruskea väri ku se hius on niin puhki vaalennettu kuin sinulla tod. näk. on, se ei hyvin suurella todennäköisyydellä tule pysymään. :D

-T

Maria kirjoitti...

Sss, varmasti mukava olotila :)

T, mahtavaa, kiitos tuosta vinkistä! :) Varmaankin sitten fiksuinta toimia niin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...