8.4.2009

Tuntomerkkejä

Nappasin tämän haasteen MouMoulta ja mallia tämän tekemiseen otin Nelliinalta.

"Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. Marian tunnistaa kaikista helpoiten villistä hiuspehkosta. Luonnonkihara, tuhkaisen vaalea tukka on ulkoilmassa tuulenvireen villitsemä ja sisällä pöheittynyt. Kylmällä ilmalla Marialla on aina päässään musta luottopiponsa, josta sojottaa muutama virttynyt langanpätkä.

2. Kaulassa riippuu aina joko Paola Suhosen suunnittelema Kaipaus-riipus, metalliympyrä tai Kalevala korun Kukkaketo-riipus. Silloin tällöin kaulassa killuu myös American Apparelin putkihuivi.

3. Ystävien seurassa Marian tunnistaa leveästä virneestä ja ajottain kuuluvasta naurusta ja muutamista pieleen menneistä vitseistä - ryppyotsaisista blogiteksteistään huolimatta Maria on aika iloinen ja pirteä ihminen. Välillä sönköttävä, mutta positiivinen!

4. Itsekseen ollessaan Marian ilme kääntyy peruslukemille, ja lukion liikunnanopettajan mukaan perusilme kielii väsyneisyydestä ja maassa olevasta mielialasta. Minkäs teet, kun sukuvikana ovat kasvonpiirteisiin periytyneet silmäpussit ja alaspäin kääntyvät suupielet.

5. Kasvoissaan Marialla on vasemman silmän alapuolella poskipään kohdalla valkoinen vesirokkoarpi ja vasemman rinnan alla äksän muotoinen luomenpoistoarpi.

koripää

Haastan eteenpäin Annan, Miljan, Saaran, Nooran ja Christinan. ;)

5 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Oi kivaa, toinen haaste ikinä! :) Teen tän pääsiäisen aikana.

k kirjoitti...

Mullakin on silmän alueella vesirokkoarpi. Oli pakko huomauttaa. Heh. :D

Maria kirjoitti...

Noora, hehee, oolrait ;)

K, samiksii! :D

Christina kirjoitti...

Kiitti haasteesta! Alkaa jatkuva lomailu jo sen verran kyllästyttää, että haasteet alkavat jo tuntua ihan mahtavalta ajan tappo-keinolta. ;)

Maria kirjoitti...

Hän on hyvä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...