9.4.2009

Tätä tänään: Röllin suklaamunia ja laiskottelua

Pääsiäinen on maalliselle perheelle vähän samaa kuin joulukin - yhdessäolon, rauhoittumisen, vuodenajan juhlimisen ja yleisen materialismin juhlaa. Materialismi kulminoituu pääsiäisen aikaan suklaamunilla mässäillyyn ja mämmin rohmuamiseen. Mämmistä tosin meillä vastaa poikaystävä, minä en vieläkään ole tottunut siirapissa uitetun, vettyneen ruisleivän makuun. Sen sijaan suklaata voin kyllä mättää!

Arvio Rölli-yllätysmunista: maitosuklaan ja valkoisen suklaan yhdistelmä kilpailee Kinderin kanssa. Yllätysleluista on tähän mennessä paljastunut kaksi koottavaa autoa, yksi röllihahmo ja yksi tyypillisen kummallinen, mekaaninen huumorihahmo - jos en tietäisi, en kyllä osaisi arvata muiden kuin Isoröllin osalta, minkä merkin munista lelut ovat peräisin.

easter egg 1

easter egg 2

Noin muuten koko päivä on ollut yhtä puolikrapulaista laiskottelua, vähän ja vähän enemmän kiukuttelua, siivoilua ja yleistä toimettomuutta. Poikaystävä on puolestaan päässyt testaamaan Age of Conania. Seuraava tenttikin jo tässä painaa päälle, mutta eihän tuosta lukemisestakaan ole mitään tullut. Suklaamunien popsiminen sentään pelastaa illan kuin illan, samaa ei voi sanoa Euroviisujen esikatseluista. Muutama hyvä esitys, monta surkuhupaisaa ja pari suorastaan myötähäpeän tunteita aiheuttavaa.

Mut hei, viikko ja päivä (okei, kaks) siihen, että Maria täyttää 22 vuotta! Jotain mustaa huumoria siinä, että samana päivänä on se ketun tentti?

9 kommenttia :

Piia Linnea kirjoitti...

Yhdessä illanvietossa noita Rölli-munia käytettiin juomiseen, eli puolikkaat täytettiin viinalla. :D

Maria kirjoitti...

Haha, erikoista! :D

ladyam kirjoitti...

Mulla ois sulle tällänen pieni haaste, ihan itellä putkahti yöllä mieleen.

Mieti ja kuvaa asu, jossa mahdutat samaan asuun 4 allaolevista lähiaikojen trendeistä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole tukkia asuun väkisin mahdollisimman paljon kaikkea, vaan koittaa saada aikaiseksi kaunis ja toimiva kokonaisuus. Haasteen saa heittää myös neljälle eteenpäin. Mielikuvituksen käyttö sallittua!

1. Haaremihousut
2. Hapsut
3. Niitit
4. Chinot
5. Pastellisävyt
6. Eläinkuosit
7. Revitty/rikottu pinta
8. Ranneröykkiöt
9. Pitsi/läpinäkyvyys
10. Röyhelöt

Maria kirjoitti...

Kiitos haasteesta, pitää pohtia tätä! :)

Mei kirjoitti...

Amnam mulle kans röllejä kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, käytkö sinä enää koskaan kotiseudullasi, Keuruulla? Olisi mukavaa nähdä kuvia myös sieltä päin :)

Maria kirjoitti...

Keuruulla?! :DD En kyllä ole koskaan asunut Keuruulla, olenko edes käynytkään koko paikassa :D

NooranElämää kirjoitti...

Ootte melkeen samiksia Antti-Jussin kanssa kun se täyttää ens viikolla (vissii torstaina) 22! Wuhuu.

Liina kirjoitti...

Hihi, ollaan melkeen synttärisamiksia : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...