7.4.2009

Tampereen kirpputoreilla

Nyt on tullut nähtyä yhden päivän aikana useampia kirpputoreja kuin missä olen käynyt koko elämäni aikana. Ihana Rhia lähti oppaaksi sekä kuskiksi minulle, Nooralle ja Molly Mollille. Matka suuntautui Kangasalan Suoramalle Pirkanmaan kirpputorikeskukseen, Nekalan Salsaan ja Kaukajärven Jumboon. Lisäksi kiersimme Sammonkirppiksen ja Radiokirppiksen.

kirppistely1 7.4-09
Vasemmalta oikealle Rhia, Molly Moll ja Noora.

kirppistely3 7.4-09
Noora löysi hanskat.

kirppistely5 7.4-09
Mä melkein löysin riittävän tilavan nahkarepun. Tässä yksilössä tosin oli reikä pohjassa. Etsinnät jatkuvat.

kirppistely6 7.4-09
...Ja melkein siniset mokkasaappaat. Jäivät Radiokirppikselle, koska liian iso koko (omg!), liian kallis hinta (16 euroa, pyh) ja oletettu semilaadukkuus, koska merkkinä Asos. Lisäksi nuo olivat jalassa kuin Pisan kaltevat tornit.

kirppistely4 7.4-09
"Hyyi, koita miltä tää materiaali tuntuu!"

Esittelen varsinaiset kirpparilöytöni (jee, kirpparilöytöjä! <3) myöhemmin. Nyt edessä on loppukiri tenttimateriaalin kanssa.

Kiitos vielä kovasti Rhialle kyydeistä ja kaikille kollektiivisesti hyvästä seurasta! Lisäksi Nooralle erityiskiitos sämpylöistä ja kahvista aamulla. Ja myös siitä, että tuli hakemaan Wäinölän labyrintteihin eksyneen Marian pihalta harhailemasta. Sitten vielä Mollylle erityiskiitos kivuudesta. Kai kaikki nyt sai erityiskiitokset? :)

7 kommenttia :

Juliet kirjoitti...

Jään odottamaan reissun tulosia. Kirppistely on aina kivaa. Paitsi kun on itse myymässä ja kaikki sotkee sen pöydän. nyyh.

juliet xxx

Rhia kirjoitti...

Ihanat mokkasaappaat! Harmi ettei olleet sopivat. Tosin ehkä toi hinta oli vähän liikaa Asoksen käytetyistä kengistä... Tiedä häntä.
Kiitos kuitenkin hauskasta päivästä. Ehdottomasti kannattaa uusia joku kerta.
Niin ne muut kirppikset oli Kangasalan Suoramalla Pirkan kirpputorikeskus ja Kaukajärvellä Jumbo. Niin ja Nekalassa oli Salsa =)

NooranElämää kirjoitti...

Itselles olisit vielä voinut laittaa erityiskiitokset kun hoidit mun bussimaksun! Kiitti :)

Maria kirjoitti...

Juliet, voin kuvitella ;o

Rhia, joo, mielessäni jo hihkuin, että mikä loistava parivaljakko sen sinisen takin kaveriksi ;D Mut nääh, liian sitä ja liian tätä :P Kiitos myös itsellesi päivästä sekä tarkennuksista noihin paikkoihin ;D

NooranElämää, sähän maksoit mulle sen ainakin melkein kokonaan takasin ;D Nojoo, eniveis :)

Ranna kirjoitti...

Jumbo on kyllä täällä mun hoodeilla Kaukajärvellä eikä Kangasalla.
..Mutta toisaalta on ihan hyvä, että sijainti on tekstissä väärin. Eipähän tule liikaa ihmisiä tonkimaan minun apajiani. :D

Maria kirjoitti...

Vaikeita nää ka-alkuset paikannimet ;)

Runway kirjoitti...

kivat nuo siniset nilkkurit, mutta tosiaan aika paljon hintaa laitettu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...