4.4.2009

T-paitoja ja kirjoitusvirheitä

Halensille on tullut uusia ja jännittäviä t-paitoja, "T-paita spesiaali". (Kyllä, siellä ihan oikeasti lukee täsmälleen noin.) Poikaystävä ihastui välittömästi Mario-paitaan ja minulle kelpaisi Darth Vaderin naamataulu (eri hassua, että pahiksen nimi on sivuilla kirjoitettu "Dart Vader"....) ihan minä päivänä tahansa. Luulenpa, että eräälle kaverillenikin kelpaisi... Supersankareita, videopelejä, menoa ja meininkiä!

Kuvia klikkaamalla pääsee tuotesivuille.

Kuvat: Halens täällä, täällä, täällä ja täällä.

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

jostain syystä kommentointini ei ole aikaisemmin onnistunut, johtuu varmaan selaimeni asetuksista. mut nyt kun se onnistuu, haluaisin kommentoida koskien earth hour -postausta (jota en muuten enää löydä mistään, siksi kommentoin tähän).

en tarkalleen enää muista, mikä oli postauksessa eniten kiistaa aiheuttanut asia. muistelen kuitenkin, että maria kritisoi tempausta sillä, että se ei oikeasti muuta mitään, eivätkä ihmiset yhden tempauksen takia muuta tapojaan. noh, haluaisin itse toimia päinvastaisena esimerkkinä. en ole koskaan aikaisemmin ajatellut sen koommin sähkönkäyttöäni, joka on kieltämättä ollut aika runsasta... pidän (tai pidin) esimerkiksi kaikkia valoja aina päällä, olin kotona tai en. no, earth hourin tiimoilta keskustelimme ystäviämme kanssa sähkönkäytöstämme ja sain ansaittua kritiikkiä. sammutin sitten valoni tunniksi, ja myöhemmin tein netissä jonkun "ekologinen jalanjälki" -testin ja muutenkin aloin miettimään sähkönkulutustani ja muutenkin elintapojeni ekologisuutta. nyt olenkin pyrkinyt minimoimaan sähkönkulutustani ja elämään muutenkin ekologisemmin ja - tadaa! - hankin niitä hemmetin energiansäästölamppuja. eli tässä esimerkki siitä, että kyllä tällaiset "maailmanparannusyritykset" joskus toimii yksilönkin tasolla.

-sanna

bubble kirjoitti...

Nam, Vader. Toi Jokerikin ois muuten jees, mutta tosta tulee mieleen kun se ois ostettu jostain Onlysta. Eli en jotenki lämpene sille kuitenkaan.

Maria kirjoitti...

Sanna, hirvittävän hieno asia! Kyllähän näitä yksittäisten ihmisten kohdalla tapahtuu, en ole sitä kieltänyt. :)

Bubble, ton tyylisiä on tainnut aika monella suunnalla olla, varmaan joo just Onlyssakin :P Asoksella ja jossain toisessakin liikkeessä olen nähnyt jotain samantapaisia.

Anonyymi kirjoitti...

maria, mutta jos noin tapahtuu yksittäisten ihmisten kohdalla, eikö kampanja ole tavallaan onnistunut? :) (oonko mä puusilmä vai miksen löydä sitä postausta? menee varmaan vähän huti nää mun kommentit, kun en enää muista, mitä kritisoitiin).

-sanna

Maria kirjoitti...

Ihan miten sen haluaa itse kukin ajatella.

NooranElämää kirjoitti...

Voitas tilata yhdessä niin mäkin saan tommosen mariopaidan mun miehelle :D

NooranElämää kirjoitti...

jaa en haluakaan kun näin hinnan :p

kerttu kirjoitti...

Vitsit että toi Mario-paita ois ihan täydellinen mun poikkikselle! Harmi vaan ettei ole mitään poikkiksen lahjomispäivää tulossa lähiaikoina :l. Noo, kai sitä vois yllättää joskus ihan ilman mitään syytäkään :)

Ilona kirjoitti...

Onpa mielenkiintoista että teepaita on "taas" yllättäen hirmu muodikas :)

Tykkään muuten kovasti tuosta AA:n huivista miten se on sulla kaulassa edellisessä postauksessasi!

Maria kirjoitti...

Noora, mheh, ehkä ne vielä päätyy alennukseen ;P

Kerttu, toki voi! ;)

Ilona, tokkopa noi kovasti on muodista menneetkään, ainahan niille käyttöä on :) Kiitos! :)

chérie kirjoitti...

Hieno tuo Mario-paita.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...