16.4.2009

Susan Boyle on inspiroiva

Tämä on ehkä inspiroivinta, mitä olen nähnyt tai kuullut vähään aikaan. Britannian Talent-ohjelmassa esiintynyt Susan Boyle antaa ei-mairittelevan ensivaikutelman, mutta mitä paljastuukaan ennakkoluulojen alta! Jopa Simon Cowell nöyrtyy, ainakin melkein.

Videon embed-koodi on Youtubessa käännetty pois päältä, joten voin tarjota vain linkin:
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

21 kommenttia :

Minna kirjoitti...

Mikä sinua tuossa tarkkaan ottaen inspiroi?:)

sarri kirjoitti...

No ei tuo kyllä minusta hyvin laula.

Maria kirjoitti...

Minna, se, että vaikka kaikki nauravat hänelle eivätkä usko hänen kykyihinsä, hän seisoo pystypäin ja näyttää epäilijöille hanhenmunat ja -makkarat ;D Se on hyvä opetus silloin, kun tekisi mieli vaipua maan alle ja luovuttaa jossakin asiassa.

Juliet kirjoitti...

Ei voi olla totta. Mahtava.

juliet xxx

manna kirjoitti...

ai että tosta videosta tulikin hyvä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon linkistä! :)

Epäusko ihmisten katseissa ja eleissä ennen kuin Susan alkaa laulaa on aivan uskomattoman masentavaa seurattavaa :( Ulkonäön ja iän perusteella tehdään arvio, että tämähän ei mitään voi osata.

Aika ikäviäkin nuo Piersen julistukset yllätyksestä. Miksi olemme niin yllättyneitä, että Susan osaa laulaa ja esiintyä. Ihan niinkuin ohjelmaan menevät tavalliset ihmiset eivät omaisi minkäänlaista peruskunnioitusta, vaan se pitäisi ansaita.

Amandan kommentti oli kuitenkin aika hyvä, se miten hän sanoi tämän esityksen voivan olla herätys ihmisille. Toivoisi näin olevan.

Anonyymi kirjoitti...

Siis en missään tapauksessa myönnä, että aloin itkemään. Muuten vaan toivon nyt, ettei kukaan soita mulle pariin minuuttiin, kun nenä on tukkoinen ja ihan muuten vaan itkuinen ääni..

Kaunista. Niin sydäntäsärkevän kaunista. :) Laulukin joo, mutta lähinnä se asenne jolla vanhemmanpuoleinen täti permanentteineen tulee lavalle ja kaikki nauravat ja pyörittelevät silmiään, mutta eikä mitä - hän ei anna sen häiritä eikä hymyilee ja oi.. Sitten hän vetää ilveilijöiltä maton jalkojen alta - ja kaikista paras osa: skeptinen silmiäänpyörittelevä yleisö on valmis vaihtamaan mielipidettään välittömästi, ja on täysillä mukana.

Ja siis.. Tuollainen lannistumattomuus ja en tiedä. Suloista kaunista ja lämmittävää. Kaunis ääni ja hieno luonne vaatimattomammassa paketissa. Ihana videopätkä. Tuollaista asennetta tarvittaisiin niin paljon enemmänkin.

Lisäksi olen heikkona brittienglantiin. Mutta.. Sniff.. Olen liikuttunut.

Maria kirjoitti...

Kiva kuulla, että tuo kosketti muitakin ainakin jollain tasolla :)

Jenni kirjoitti...

Aivan mieletön video. :) Tästä tuli oikeasti tosi hyvä mieli!

Maria kirjoitti...

:)

Temppu kirjoitti...

Aivan ihana...
Jos olisin itse joutunut jonkin tuomarin asemaan, olisin varmastikkin saanut sanottua vain anteeksi...
...nöyränä ja katuvana.

Ennen esitystä oli vain täti joka jokaisen mielestä oli tullut väärään paikkaan. Kuin kehtaakin. Eiks edes joku sukulainen ois voinu estellä.
Esityksen jälkeen ilmaan jäi; uskoa,toivoa ja rakkautta.
Ja suunnaton kunnioitus.

Asta kirjoitti...

Ihana täti. :) Tollaset tapaukset antaa kyllä itsellekin uskoa itseensä!

(+ brittienglanti <33)

Stazzy kirjoitti...

Mä oon kelannu eestakasin sitä kohtaa kun S.B. alkaa laulaa. Ihmisten ilmeitä :D

Pete1967 kirjoitti...

Uskomaton nainen,kyyneleet nousivat silmiini. Olen sanaton.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava!! Aivan uskomaton ääni. Tuleva cd tulee myymään miljoonia. Ostan varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

"Amandan kommentti oli kuitenkin aika hyvä, se miten hän sanoi tämän esityksen voivan olla herätys ihmisille. Toivoisi näin olevan."

Amandan kommentti osoitti myös sen, ettei hän ilmeisesti opi mitään kokemuksistaan ja kommentit ovat pelkkää sanahelinää: Amanda-ressu, muut tuomarit(samat kuin nytkin) ja silloinen yleisö käyttäytyivät lähes yhtä törkeästi kun Paul Potts astahti ensimmäistä kertaa estradille. Paulia ei kohdeltu yhtä masentavasti, sillä hän sentään oli vielä kohtuullisen nuori vaikka olikin ulkoisesti pieni pyöreä mitättömyys. Kuinkahan paljon todellista lahjakkuutta tässä maailmassa menee hukkaan vain siksi, että väärän näköiset, väärän ikäiset ja väärän kokoiset ihmiset eivät koskaan pääse käyttämään lahjojaan...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans samanikäinen tätsykkä kyynelehtii. Eiks ollu ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä seuraava on suora lainaus sun omasta kirppispostauksesta maaliskuulta:

"Mikä nyppii? No. Kaikki kengät ovat kokoa 35, korkeintaan, korkeintaan kokoa 36 (ei lohduta, kun jalka on jotain 38 ja 39 välillä), kaikki muut vaatteet sitten ovatkin jättiläisille sopivia koon 50 naistenjakkumekkoja (minkä muotoisia entisajan ihmiset ovat olleet minijalkoineen ja jättiläismäisine ruhoineen?)"

Just tämä asenne.... siis ei varmaan enää Susan Boylen jälken tulisi mieleesi kirjoittaa viimeistä lausetta, eihän?

Vartalonmuodosta huolimatta ihan jokaisella on ihmisarvonsa ja ihmisen vartaloa tavataan kutsua vartaloksi, ruho taitaa olla vain kuolleella eläimellä. Meihin taitaa olla jotenkin sisäänrakenettuna tuo "mollausmoodi" joka pläjähtää päälle heti kun toisen vartalo poikkeaa normista.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kai sä nyt tajusit, että toi kirjotus oli ihan puhdasta katkeruutta siitä, etten löydä kirppareilta kovin usein oikean kokosia vaatteita, eikä mitään mollausta tietynmuotosista ihmisistä? :D

Maria kirjoitti...

Ja kyllä voisin edelleen kirjoittaa samanlaisen lauseen. Asiat voivat olla hassuja ja kummallisia ilman, että ne ovat negatiivisia ja paheksuttavia. Ihan vieras ajatus, vai?

Anonyymi kirjoitti...

RistoK

Olen kuunellut hänen lauluaan kohta 40kpl, hän todella laulaa sydänmellään ja sielullaan. Niinkuin hän kertoi että ei ole koskaan saanut mahdollisuutta. Me ihmiset ollaan median aivopestyjä olentoja. Meillä tulee ennakkoluulot heti ensinmaiseksi mieleen ulkonäöstä. Hänellä on todella luonnon läheinen olemus, onneksi me kaikki ei olla modin ja ilmiöiden uhreja. Minun sydän pakahtui täydellisesti ja toivon että hän levyttäis nopeasti ihania kappeleita eikä nyky musiikin krääsää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...