25.4.2009

Seepraleggingseissä

No nyt se on jo kesänkin pamauttanut päälle! Ihan mahtavissa hellelukemissa (no, ainakin Suomen mittapuulla) liikutaan, vielä kun tuo tuuli ei olisi tuollainen viimapuhuri. Joka tapauksessa viikon ruokaostoksillakin tarkeni ohuessa neuletakissa, vielä ohuemmassa viskoositeepparissa ja seepraleggingseissä. Pakasteosastolla tosin alkoi aika vähän paleltaa. Ulkona hyvä. Tehtiin muuten eilen taas pitsaa, täsmälleen samalla kaavalla kuin viimeksikin. Kyydittämään pääsi pari Sandelsia.

seepraleggingsit2

seepraleggingsit1
Neuletakki - second hand, t-paita ja seepraleggingsit - American Apparel, kengät - Converse Light Acoustic

Tänään siis luvassa on huiman hauska päivä muiden blogaajien seurassa. Ensin kiertelemme keskustaa ja käymme parissa ihan erityisessä putiikissa (sain MouMoun kanssa tour guide -nakituksen: jeah, pienenä halusin vähän aikaa hyvin sinnikkäästi matkaoppaaksi!) ja illan tullen vetäydymme meille varattuihin tiloihin, jossa on luvassa jonkinlaista, jännittävää ohjelmaa. Kuuleman mukaan mm. jokin meille ennaltapaljastamaton bändi esiintyy ja kisanpoikastakin on taas luvassa.

Jännitys on ollut huipussaan koko viikon, samoin fiilikset. Päivästä ja illasta tulee varmasti ihan mahtava. En malta taaskaan odottaa niiden blogaajien tapaamista, joita en ole aiemmin nähnyt! Lisäksi on ihan supermukavaa tavata ne, joiden kanssa jo tutustui Helsingin miitissä.

Jättiläismäinen kiitos näistä valtavista järkkäilyistä ja ohjasten pitelemisestä lausuttakoot nyt jo etukäteen Anna-Marialle ja Nelliinalle.

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, voisitko antaa vähän vinkkejä millaisilla kameran asetuksilla saat noin upeita kuvia? :)

Maria kirjoitti...

Moikka :) Objektiivina mulla on 50mm -putki jonka valovoima on f/1.4, eli se on mun lähtökohta. ISO-arvo on näissä ollut 100, aukkoluku 2 ja suljinnopeus 1/1600 sekunttia. :)

Tuhlaus kirjoitti...

mä luin, että kissanpoikasiakin on taas luvassa... :D

Riikka kirjoitti...

Noi legginssit on ihan parhaat! Hauskaa iltaa teille!!

diidi kirjoitti...

Tykkään ihan hirmuisesti tosta asusta, musta se on parhaita joita täällä on nähty. Värit sopii tosi kivasti keskenään, pukee sua, ja noi leggingsit tuo kivasti särmää asuun. Tosin sun Tigerit sopii mielestäni paljon paremmin tohon, mutta ymmärrettävästi koroilla ei jatkuvasti kykene tepastelemaan. :-)

Anonyymi kirjoitti...

vau tosi kivat vaatteet :)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan jonku anime-hahmon jaloilta sun jalat tossa ylimmässä kuvassa. Söpöä. n_n

-Tiina

Maria kirjoitti...

Kiitti ja kiitti kaikille :)

Diidi, joo, ei niitä koko aikaa voi pitää, varsinkaan kauppareissulla, kun pitäs raahata kotiin koko viikon ruuat :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...