10.4.2009

Pohjolan kulkija

Osallistuinpa tuossa Saaran järkkäämään huisin hauskaan kilpailuun, jossa tehtävänä oli apinoida joko vakavissaan tai vitsikkäästi näyttävää mallimeikkiä. Huijaus kuvankäsittelyohjelmilla on sallittua, ja sitähän tämä tyttö käyttää hyväkseen.

Aikomukseni oli sinisen luomivärin puutteessa värittää violetti väri Gimpillä oikean sävyiseksi, mutta totesin, että toimiihan tämä muunneltukin versio. Olenhan joka tapauksessa alkuperäistä mallia huomattavasti vaaleampi. Fiilis on muutenkin mallikuvaa maltillisempi, joten sovitaan, että tällä kertaa se on hyvä asia. Jos Saaran kuvassa on etelän villi amazonisoturi, minun kuvassani voi sitten olla pohjoisten tundrien kaukainen heimosisar. Paimennetaan poroja ja syödään mustikoita, tanssitaan jäisillä lumikentillä susien kanssa.

Tässä siis kilpailutyö ihmiseltä, joka ei ole koskaan elämässään ollut järin kaksinen meikkaus- tai maskeeraustaidoiltaan, ja joka luultavasti saa parempaa jälkeä aikaiseksi kuvankäsittelyohjelmalla kuin oikeilla meikeillä, ja on siinäkin amatööriharrastelija. Halukkaat voivat testata, bongaavatko kuvasta kaikki kuvankäsittelyllä muunnellut asiat, vastaukset ovat näkyvillä kuvan alla.

doing after saara 1

Aitoa kuvassa on:
- harmaat silmänrajaukset ja musta ripsiväri
- violetti ja valkoinen luomiväri
- rusehtavalla poskipunalla tehty varjostus poskella
- helmiäisvoiteella tehty ja valkoisella luomivärillä tehostettu korostus poskipäällä
- posken ihon sävy ja semi-tasaisuus
- kampaus (olen siitä erityisen ylpeä, pitäisi kai alkaa huitomaan otsatukkaa useamminkin pois otsalta)
- hiusten sävy

Feikkiä kuvassa on:
- huulipunan sävy
- tummien silmänalusten ja silmäpussien häivyttäminen
- alaluomen pinkki rajaus
- otsan juonteettomuus
- violetin luomivärin sävykylläisyys ja valkoisen luomivärin kirkkaus
- valkoisen ja violetin luomivärin rajapinnan tasaisuus
- poskipään korostuksen voimakkuus - ympäröivä iho on normaalia tummempi

Menivätkö arvaukset nappiin?

Aikaa osallistua Saaran kilpailuun on vielä hyvin! :) Nyt kaikki sotkemaan!

12 kommenttia :

Miina kirjoitti...

Otsan juonteettomuus näkyy ihan selvästi, joten sen arvasin heti. Liian softimainen otsa verrattuna muuhun ihoon. Violetti luomiväri ei myöskään ihan näytä vain käsin tehdyltä, elikkä arvasin, että siinäkin oli jotain muokattu. Muutoin kuvassa ei näy paljoakaan kuvankäsittelyä.

Jos alkuperäiseen Saaran kuvaan verrataan, niin olet tosiaan tehnyt hillitymmän ja vaaleamman version, mutta sehän ei tosiaan ollut kiellettyä, vaan se on vain sinun versiosi ja näkemyksesi kyseisestä meikistä.

Maria kirjoitti...

Miina, jeps :P Otsa on vaikea tehdä röpelöisestä tasaiseksi ilman kumiefektiä, toisaalta koko naamankaan kumioittaminen ei olisi toiminut :P Eletään sen kanssa :)

outi kirjoitti...

heiii..ihanasti hiukset! polkkatukka-kuume iskee jälleen.....

Delusion kirjoitti...

Otsan blurri oli aika silmiinpistävä, samoin poskipää sekä luomivärien kirkkaus ja selkeys, mutta muuten great job. Pinkki rajaus ja huulet olivat näin maallikon silmään hyvin toteutetut.

Maria kirjoitti...

Outi, kiitti :)

Delusion, hahaa, positiivista, että noi silmänaluset ei hyppää silmille ;)

Anna-Maria kirjoitti...

Eihän ton ikäisellä voi mitään juonteita olla otsassa!?! Jos ei kerta mullakaan vielä ole ja oon jo näin vanha. Siitä syystä tuon blurrauksen olisi voinut jättää kyllä pois. Muuten tosi hieno versio, meikki ja kampaus sopii sulle hienosti. :)

Maria kirjoitti...

Kun kulmia kohottaa tuolla tavalla, niihin syntyy juonteita ;) Ne on tietty niitä luonnollisia juonteita, mutta eniveis. Kun lisäksi otsan iho on se naaman huonoimmassa kunnossa olevin kohta, niin mieluummin vetää huomion siihen vaikka sit sillä kumiluukilla kuin röpelöluukilla ;P

Saara kirjoitti...

Tukka on muuten extra-kiva noin taakse sipaistuna! Suosittelen kyllä myös useammin!

Maria kirjoitti...

Täytyy kyllä ehkä :)

Micci kirjoitti...

Kiva, omannäköinen toteutus! Ja Anna-Marialle tiedoksi, että kyllä niitä juonteita voi olla vaikka miten nuorena, jos on sattunut sellaisen geenin saamaan.. Itselläni on ollut vaakaraidat otsassa jostain teini-iästä asti. :)

Maria kirjoitti...

Kiitti :) Heh, joo onhan noita kaikenlaisia sukuvikoja, mullakin on semmoset silmäpussit ku joillain nelikymppisillä ;D Eivätkä mihkään mee nukkumallakaan, korkeintaan turvotusaste vaihtelee. Onneks on valokynät keksitty :)

heinis kirjoitti...

upeat sävyt luomiväreissä - KÄYTÄ IHMEESSÄ USEAMMINKIN:-) Etenkin toi sininen on ihan tosi great..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...