20.4.2009

Nahkatakki, nahkatakki!

Iiks, nyt se viimein on täällä! Paljon odotettu nahkatakki löysi tiensä Hervantaan ja kännykkä piippasi saapumisilmoitusta iltapäivällä. Hyvin alkanut maanantai (kiva asu, kivoja asukuvia, Salaiselle blogiystävälle shoppailua ja siinä sivussa vähän itsellekin, aurinkoa...) senkun jatkui hyvänä vaan!

Ja voi miten pehmeää tuo nahka tosiaan onkaan! Ihanan tuntuista.

new gray leather jacket 3

new gray leather jacket 2

new gray leather jacket 1

Takki saa miinusta aavistuksen liian pitkistä hihoista ja suhteellisen leveästä selkäosiosta, mutta ottaen huomioon miten ihanalta takki tuntuu, miten kaunis se on, ja että sen sai puoleen hintaan ja vieläpä ei-minun-rahoillani, syleilen tätä kaunokaista kaikella rakkaudella ja lämmöllä. En edes unelmoi löytäväni budjetilleni sopivaa ja identtistä yksilöä yhtään mistään, joten tämä on nyt SE, tätä minä rakastan. Onnellisuus on asenne.

Takista parempia ja selkeämpiä kuvia varmasti luvassa vielä lähipäivinä, näistä toivottavasti välittyy ainakin tuon lampaannahan mahtava pehmeys. :) Unohdun varmaan silittelemään sitä Mungolifen Annan tavoin aina sen ohi eteisessä kulkiessani... Oma rakkaani!

6 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

näyttääpä kivalta!:)

Maria kirjoitti...

Kiitos! :)

Asta kirjoitti...

Tosi mukavan näköinen takki, tykkään väristä!

Maria kirjoitti...

Toi tummanharmaa väri on kyllä joo kans aika mahtava :)

Emma kirjoitti...

Tosi kivan näköinen! Onnittelut :) Malli taitaa olla kuitenkin tosi lyhyt? Itse olen etsinyt saman tyylistä nahkatakkia, mutta pitkäselkäisenä pituus tuottaa usein ongelmia..

Maria kirjoitti...

Kiitti : Joo kyllä se aika lyhyt on, mulle vielä nippa nappa ihan ok, mut tosiaan jos on mittasuhteet vähän enemmä selkää suosivia niin saleena on menee sen niukemman puolelle :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...