27.4.2009

Mekkoa lyhyemmäksi ja kapeammaksi hakaneulojen avulla

Hahaa, tuunaukseni onnistui! Suhteellisen väljästä Nanson mekosta tuli kertaheitolla istuvampi, kun siihen sijoitti pari hakaneula kriittisille alueilla. Suuri kilttineula helmassa (epäsymmetrisyys iskee edelleen) ja pienempi hakaneula selkäpuolen päällimmäisessä topissa - lopputuloksena lyhyempi ja vyötäröltä muodokkaampi vaate. Rentous ja yleinen löysyys ei katoa, mutta muutama mielenkiintoinen yksityiskohta ilmestyy kuvioon. Aika helppoa.

hakaneuletuunaus

hakaneuletuunaus1
Mekko - Nanso

17 kommenttia :

Krisse kirjoitti...

Kiltti-hakaneula toimii hyvin, mutta tuo selässä oleva näyttää aika keinotekoiselta - kuin yrittäisit peitellä ammottavaa reikää tai vastaavaa. Ehkäpä vyö toimisi paremmin? Tai sitten ihan vaan au naturel, joskus voi olla löysempääkin (tosin itse opin tämän vasta vanhemmalla iällä).

Anonyymi kirjoitti...

Heip, tuli mieleeni, että olisiko aika niellä ylpeytensä ja ottaa vastaan sitä rakentavaa keskustelua, josta tuolla esittelyssäkin mainitset. Kaverini oli kuulemani mukaan arvostellut tiptoes-meikkiäsi, etkä ollut julkaissut hänen kommenttiaan. Bloggari ei mielestäni käyttäydy ihan niin. Eiväthän arvostelu ja asialliset mielipiteet kiusaamista ole..?

marie kirjoitti...

Hei kerroppa mistä tuollasia iso hakanauloja saa? katsoin joku kerta Prismassa tms. mutta en nähnyt tuollaisia järeämpiä. Kiitos vastauksesta:)

Anna-Maria kirjoitti...

Tuunaus on varsin onnistunut! Täytyykin itse kokeilla jotain vastaavaa. Toi onneksi just niin ihanan simppeli mekko/tunika, että siitä voi tehdä vaikka mitä. Laitan sulle kohta sähköpostia. :)

Maria kirjoitti...

Krisse, minä pidän tuosta luukista, siinä on jotain wangmaista. :)

Anonyymi, blogaaja voi harrastaa omassa blogissaan juuri sellaista kommenttipolitiikkaa kuin häntä huvittaa, ja minua ei huvita julkaista typeriä kommentteja. On sääli, että niin monet ilmaisevat jostakin tykkäämättömyytensä hyvin asiattomalla tavalla. Kaverisi voi mennä itseensä ja ilmaista asiansa seuraavalla kerralla ilman pilkkaavia ja lapsellisia sanakäänteitä.

Marie, luultavasti ompeluliikkeistä, minä löysin omani kirppikseltä, olivat kiinni eräässä halvassa mekossa, jonka siis ostin ihan noiden kahden (tuossa mekossa siis vain toinen niistä) neulan takia. :D

Anna-Maria, oolrait, tarkkailen postiani :)

Maria kirjoitti...

Plus anonyymi, kaverisi voi ottaa tuosta vaikka mallia ylempää Krisseltä siitä, miltä näyttää asiallinen eriävän mielipiteen ilmaisu, tai siis mitä sellainen EI sisällä.

sarakissa kirjoitti...

Onnistunut pikatuunaus :) ja ihan oikean tunikan olivat sulle valkanneet, sopii hyvin tyyliisi!

Rubio kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää! Etenkin toi helman hakaneula saattaa päätyä matkittavaksi, mikäli allekirjoittanut vaan muistaisi sen vielä ollessaan tollasten järeiden hakaneulojen läheisyydessä. (:

Styledrop kirjoitti...

Etummainen hakaneulapoimutus näyttää hyvälle. Ihan varma en ole taaimmaisesta. Jos tykkää poimutuksista, ninvoihan niitä sitten ommellakin, mutta hakaneuloilla saa väiaikaisen lookin.

Jenna kirjoitti...

Siistiä :) Kerrankin joku tuunaus keino meille ketkä eivät osaa ommella! Pitääkin testata.

Maria kirjoitti...

Mahtavaa, jos tästä joku sai idean kokeilla jotain vastaavaa :)

Ja kiitti kaikille tasapuolisesti kehuista! :D

Stazzy kirjoitti...

Hmm, tuo helman hakaneula on onnistuneen näköinen, mutta minä ehkä tekisin selkään saman efektin neulalla ja muutamalla pistolla ompelulankaa. Nyt jää vähän semmoinen "yritetään kuroa pienemmäksi" -fiilis. Tai sitten kiinnittaisin jonkin yksinkertaisen ruusukkeen/rusetin hakaneulaa piilottamaan.

Maria kirjoitti...

No mutta sehän on ihan oikea fiilis! ;D Pienemmäkshän sitä yritettiinkin kuroa :) Neula ja lankaa liian vaikea yhdistelmä mulle, mutta jos jostain saisi vaikkapa pätkän mustaa nauhaa, jolla sitoa tuo takaosa tiukaksi rutuksi... Harmi, en taida edes omistaa kuin siniharmaata lankaa ;o

Maria kirjoitti...

Hei, mä löysin muuten sitä mustaa lankaa sittenkin kaapistani! Väkäsin nyt hakaneulan tilalle langalla (ilman neulaa! :D) tuollaisen kiristyssolmun, ja asiasta innostuneena pykäsin toisen samanlaisen myös tuohon ylemmäs, niin ei lörtötä noin pahasti tuo yläosa. Ihan mahtituunaus, wangwang! :D Kiitti siis kaikille hakaneulaskeptisyydestä tuossa takaosassa!

mz kirjoitti...

Hei miksei sun etusivulle pääse tota banneria klikkaamalla, niinkun muissa blogeissa? Helpottais tota blogissa seikkailemista :D. Vai oonko vaan ainoa, jolla näin on?
Kiva tuunaus btw!

Maria kirjoitti...

Mz, siksi, ettei sitä ole linkattu :D Seuraavassa versiossa kinuan teknisen tukeni tekemään bannerista linkin, helpottuu navigointi :)

matti kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Sen verran hyvältä, että piti testailla omassa blogissani hieman miesten versiota..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...