18.4.2009

Marian parhaat asut

Keräsin omasta mielestäni parhaimmat asuni yhteen postaukseen itseni ja muiden iloksi, olkoon nyt sitten vaikka vielä syntymäpäivän kunniaksi. Tuijottanen näitä kuvia päivinä, jolloin pukeutumisinspiraatio tuntuu olevan karkuteillä ja kaapista hyppää päälle vain mitäänsanomattomuuksia.

mistress of the harems 3

heeling2

navyblue jacket 2

getmewrong1

Super pants

rosy zebra 1

keltaisetyksityiskohdat

spring black dress 1

shorty hem 3

jacket thing 5

glam1

first time with stripes 1

near easter 2

Mitä tästä jää käteen? Ainakin se, että huolimatta keväisestä hairahtelusta kohti vaaleampia sävyjä, musta iskee edelleen ja kovaa. Kuvissa vilahteli myös moneen kertaan sama Kostymin mekko, kiiltävät leggingsit ja Tigerin tappajakorot unohtamatta aina yhtä rouheaa koirariipusta. Myös viime keväänä hankittu, Gina Tricotin jättiteeppari on ollut ahkerassa käytössä, ja sen ansioksi täytyy kyllä mainita se, miten hyvin se on kestänyt käyttöä. Samaa ei voi sanoa kaikista muista GT:n vaatteistani... Villinä korttina olen inspiroitunut myös Filippa K:n vaaleasta raitapaidasta ja American Apparelin harmaasta neuletakista.

Huomion arvoista on myös se, että inspiroitumisen asteeseen vaikuttaa sekin, millaisia kuvia on sattunut itsestään saamaan kyseinen asu päällään. Jos näyttää kuvassa omasta mielestään hyvältä, myös vaatteet näyttävät olevan täysin nappiin mennyt valinta, ja sama täsmälleen toisinpäin. Jotkut vaatteet ja asuyhdistemät ovat jopa jääneet vähemmälle käytölle ihan sen takia, että niiden kanssa ei ole onnistunut saamaan kovin hyviä otoksia - asia, jonka voi korjata vain uudella kuvausyrityksellä. Sitä ikään kuin luo asukuvilla itselleen mielleyhtymiä ja merkityksiä, brändää omassa päässään omia vaatteitaan, jotta voi sitten toisena päivänä pukea päälleen nuo samat mielleyhtymät ja merkitykset. Aika hurjaa.

P.s. Tentti meni vähän niin ja näin, fiksumpi olis lukenut paremmin ajoissa ja osannut kirjoittaa laajempia vastauksia. Ruoka oli Koskarissa parempaa kuin hyvää ja nyt ilta meneekin aivoja punkun voimin nollatessa. On meillä vähän juustoakin. Taas. Amin Asikainen siinä parhaillaan antaa nyrkkeilykehässä vauhtia haastajalle. Ei tosin kestä katsoa liian intenssiivisesti, tulee hyvin jännällä tavalla päänsärky...

Terveisiä muuten niille kahdelle ihmiselle, jotka sattuivat bongaamaan mut peräti samana päivänä :)

21 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo huppumekko - mistä se on peräisin?

Maria kirjoitti...

Se on American Apparelilta :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä nuo kivat haaremihousut on? :)

Maria kirjoitti...

Ne on Vilasta :)

Anni kirjoitti...

Hihi, uskalsinpas tunnistaa sut tosi tökerösti Lindexillä! :D Enpä ole edes aiemmin kommentoinut blogiasi, vaikka olenkin lukenut jo melko kauan. Kokonaisuutena blogisi on jollain tapaa erittäin rohkaiseva. Hassua, muttei tule ollenkaan ulkonäkö-/tyylipaineita, vaikka muuten olenkin ehkä hieman taipuvainen sellaisia hankkimaan muiden tyylikkäiden henkilöiden edesottamuksia seurailemalla. Tykkään paljon! :)

Maria kirjoitti...

Anni, vautsi, aika mahtavaa :) Oli tosiaan hauska törmäillä! :)

Sannna kirjoitti...

noi haaremihousut on ihastuttavat! Meidän Vilassa ei vaan ole näkyny :<

Emma kirjoitti...

Tyylisi kehitystä on ollut ilo seurata. Nyt näyttää siltä, että olet vihdoin sen oman tyylisi löytänyt. Ja kai se vähän niin on, että vaikka kuinka tyylikkäät vaatteet olisivat päällä, eivät ne näytä niin hyvältä, jos ne eivät omaan tyylin satu olemaan. Tarkoitus oli vain sanoa, että nykyään sinä ja asusi näytätte joka kuvassa ihan helvetin hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen, kuudes ja seitsemäs asu oli ihanimpia!♥

Maria kirjoitti...

Sannna, mäkin löysin omani Helsingin Foorumin Vilasta :P

Emma, mustakin siltä tuntuu :) Nyt sit voi seurailla mihin suuntaan tää tästä kehittyy, tyyli kun kuitenkin on aina jonkinlaisessa kehityksessä, uskoisin :) Ehkä kuitenkin sitä vähemmän mitä vakiituneempi se oma juttu on :)

Anonyymi, <3

Anonyymi kirjoitti...

Mun lempivaate sun vaatteista on ne Dieselin korkeevyötäröiset farkut! Mulla on jo ikävä niitä, puethan ne taas pian päälle? :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, pitää koittaa upottaa ne mukaan :)

ladyam kirjoitti...

Ihania asuja, ja varsinkin kuvia. Toi seepraleggingsiasu kolahti ehkä eniten. Koskahan löytäsin omani? Ja oon niin huomannu saman, että jos on mielestään kiva asu päällä, ja siitä saa surkean kuvan, niin se asukin näyttää pahalta. Vaikka yleensä tossa vaiheessa tuskastun enkä ees julkase sitä ollenkaan :D Joskus vaan kaikki onnistuu ja joinakin päivinä ei onnistu mikään, ärsyttävää.

Reetr kirjoitti...

Kuudes ja yhdestoista asu ihan huippuja, inspiroivat ihan älyttömästi! :)

Stazzy kirjoitti...

Toi kolmanneksi alin on ehkä paras kuva susta koskaan. Lääh. :D
(ja sivulauseessa kysyn, saitko mailini?)

Maria kirjoitti...

Ladyam, se on sitä itteensä justiinsa :D

Reetr, kiva kuulla! :)

Stazzy, joo, sain, mut en oo saanu aikaseks vastata mitään x) Oon jossain henkisessä köyhyystilassa. :D Pahoittelen, jos jätin ihmettelemään :/

Stazzy kirjoitti...

Eipä tuo vakavaa, kunhan mietin oliko se jääny joidenkin bittivaristen kanssa istumaan virtuaaliselle puhelinlangalle.

Maria kirjoitti...

Asetan huomisen tavoitteeksi kirjottaa sulle ;)

Juliet kirjoitti...

Noi oli hyviä asuja. Pakko tykätä mukana.

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin kuvat 2, 3, 4, 5, 8 ja 9 on puhdasta vaaterakkautta. <3

Oispa mullakin samanlainen hoikka kroppa, sitten voisin pitää samanlaisia ihanuuksia. *huokaus*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...