1.4.2009

Lisää kenkähaaveita

Jes, vaatekaapista löytyi sopivasti vaaleita sävyjä mustan ja valkoisen ääripäistä ja välimaastosta. Villatakki lämmittää, jos meinaa tulla vilu. Kaulaani ripustin peräti kaksi ketjukorua - Snö of Swedenin suuret hopearenkulat sopivat hauskalla tavalla yhteen H&M:n teräsketjujen sekaan.

makeless1

makeless2
Villatakki - JC, t-paita - Gina Tricot, seepraleggingsit - American Apparel, ketjurypäskoru - H&M, ketjukoru helmipaakuilla - Snö of Sweden

Voi, nämä kengät olisivat superhypermegahienot! Kunpa ne vain olisivat aitoa nahkaa... Materiaalistahan ei ole tietoa (jee, hyvä Nelly...), mutta pyöreästä viidenkympin hinnasta päätellen voisin kuvitella niiden olevan keinonahkaa. Huoh.


Tästä Nelly.comin tuotesivulle
Kuva: Nelly.com

Yhdistäisin tällaiset kengät suunnilleen ihan mihin vain - tuskin löytyy asua, johon tällaiset korot eivät toisi juuri sopivaa särmää. Haaremihousut, pillifarkut, nahkahousut, kiiltoleggingsit, seepraleggingsit, tiukkaa, löysää, mekot, farkut, t-paidat, väreistä ei väliä. Käyttäisin niitä siis suunnilleen samalla tavalla, kuin olen käyttänyt tähän mennessä Tiger of Swedenin popojani.

Aina saa haaveilla.

16 kommenttia :

Helene kirjoitti...

Ihan mahtava tuo korurykelmä!

Ja kengätkin kyllä enemmän kuin ihanat :D

Anonyymi kirjoitti...

jos vaihtaa nelly.fi'ssä kielen ruotsiksi niin saa ne tiedotkin tuotteista, siis matskun ja nämä. ruotsiksi tosin mutta silti, vissiin jääny tuo käännöstyö vähän puolitiehen :D

Anonyymi kirjoitti...

Salainen blogiystäväsi tässä hei :)

Sinulla on hieno blogi, fiksuja pohdintoja ja omaperäinen, varma tyyli. Tuottaa siksi vähän paineita keksiä osuva ja tyyliisi sopiva yllätys, mutta on minulla jo vähän ideoita. Toivottavasti pidät paketista kun se sinut saavuttaa!

Maria kirjoitti...

Helene, kiitti :)

Anonyymi, hoh, aika ovelaa! Miksi en keksinyt tuota itse ;D Kiitti hei vinkistä :D

Anonyymi, huu, moi Salainen Blogiystäväni! :) Hei, ei mitään paineita yllätyksen kanssa, mua miellyttää kuitenkin tosi monet asiat! :) Itsekin tässä pyörittelen ideoita omaa Salaista ystävääni varten... :) Odotan innolla pakettiasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kankaalta näyttävät itseasiassa?

Emilia kirjoitti...

Mäkin ensin katsoin, että matskunäyttää sellaiselta mikrokuidulta, mutta toisaalta toi voisi olla sellaista hassua "tahmeaa" löllöä polyuretaaniakin.

Mä oon nyt ihan koukuttunut sun blogiin. :)

Maria kirjoitti...

Mitä, siinähän on ihan selvä, nahkamainen kiilto! Sveduversio vahvisti keinonahan. :)

Emilia, aww, hauska kuulla! :)

Jenna kirjoitti...

Noi kengät on aika täydelliset :> Haluan!

Micci kirjoitti...

Eiköhän noi Nellyn kengät ole järestään keinonahkaa juu. Siinä syy, miksi en sieltä kenkiä ole ostanut, vaikka hienoja siellä on monia, täytyy myöntää.
(Oon kyllä muutamiin ei-nahkaisiinkin sortunut paremman puutteessa, täytyy myöntää, vaikka tuo periaatteeni onkin..)

Riinuli kirjoitti...

Aika päheet! Hei.. Koitin etsiskellä sivuiltasi ohjetta paidan leikkelyyn ja nyörittämiseen jne. Muistelisin, että olisin sen täällä nähnyt.. Mistäköhän osiosta sun DIY-jutut löytyisivät?

Maria kirjoitti...

Riinuli, hmm, en muista varsinaisia ohjeita itse antaneeni, mutta olen linkannut ohjeen Camillen blogista löytyvään paidanrepimistutorialiin. Tarkoitatko sitä? :>

Maria kirjoitti...

Tein nyt eniveis noille DIY-jutuille oman kategorian, pitäisi löytyä ainakin suurin osa DIY-jutuista sieltä :) Ne, jotka löysi ja muistin :D

Sugar Kane kirjoitti...

Ärsyttävää tosiaan, kun Nelly.comissa ei sanota noita materiaaleja! Noi on kauniit kengät kyllä, kerro ihmeessä, jos jostain löytyy vastaavat nahkaisena, nimim. mulle kans. (Nellyssä olis mun haaveilemat Whyred-monivärisandaalitkin, ne ovat nahkaa, mutta valitettavasti 150 euroa on tällä hetkellä vähän liikaa...)

Maria kirjoitti...

Sugar Kane, oolrait, pistetään korvan taakse :)

kullanmuru kirjoitti...

Ihana korurykelmä. Sopii hyvin asuun :)

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...