30.4.2009

Kukkamekko - tähänkö on tultu? Kiitti vaan Halens...

Koko viime kesän taistelin kukkamekkoja vastaan. No joo, oli mulla yksi Gina Tricotin makkarankuorikukkamekko, mutta se rakkaus jäi lyhytaikaiseksi. Joka tapauksessa, en koe kukkaiskuosia juurikaan omakseni, enkä kuoseja kovin usein muutenkaan, mutta tässä Halensin yhdistelmässä on nyt jotain hyvin viehättävää.

Harmaa neuletakki, sellainenhan jo kaapista löytyykin, sopii aivan erinomaisesta raikkaan siniseen mekkoon, jota koristavat suuret, värikkäät kukat. Järeät kengät ja nahkaranneke, ketjuja kaulaan ehkä niillä eväillä selätettäisiin turhan röyhelömäinen fiilis, joka kukista noin muuten saattaa tulla? Jos mekko olisi hieman toisenmallinen ja esimerkiksi jotain valuvampaa, ihoa nuolevaa kangasta, näpyttelisin jo varmasti tilausta menemään.


Neuletakin kuva: Halens


Mekon kuva: Halens

Kaikkea se kevät tekeekin, pistää ihan kelvollisen pään täysin sekaisin...

6 kommenttia :

Pinja kirjoitti...

Kukkamekot ja Maria ovat sanoja, joita on vaikea kuvitella samaan lauseeseen! ;) Muistan sen makkarakuorikukkamekkosi viime kesältä. Sua pukee mielestäni paremmin yksinkertainen ja mustavalkoinen tyyli. Tai sitten olen vain pitkän talven aikana niin tottunut siihen, etten osaa sua kuvitella kukkahelmoissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta kukkaruukkuun. Kerrohan tulevana toimittajana, miten voit kannattaa Piraattipuoluetta. Eikö omilla tekijänoikeuksillasi ole mitään väliä? Kaikki saavat vapaasti käyttää sinun hengentuotteitasi nyt ja tulevaisuudessa? Entä mitäpä sanot tästä:
http://www.freet.fi/uutiset/artikkeli/752/

NooranElämää kirjoitti...

Meinasin käyttää tätä siinä kollaasihaasteessa, mutta en sit käyttänytkään kun tajusin et toi alempi kuva on aika epäedustava. Roikkuu ällösti toi mekko ton laiheliinin päällä ja sit totesin, että ei toi malli sovi pullukallekaan joten antaa olla.

(Miks oot melkein ainoo bloggaaja jolla uskallan sanoo ihan oman mielipiteen jostakin vaatteesta jos en siitä tykkää? :D)

Maria kirjoitti...

Pinja, niinpä! :D

Anonyymi, toimittajana todennäköisesti tuotan lähinnä uutta ja "uutta" tietoa - tuskinpa ajattelen tienaavani suuria summia myymällä vuoden tai edes kuukauden vanhoja uutisiani tai artikkelejani, ei sillä, etteikö tiedon ja sivistyksen vapaa levittäminen olisi yhteiskunnan ja ihmisten kannalta hyvä asia. Ja kuten huomaat sivupalkistani, minun hengentuotteitani tosiaan saa vapaasti käyttää muutamalla pienellä ehdolla.

Lue myös tämä: http://www.piraattipuolue.fi/kulttuuri/tekijanoikeus

Noora, joo, ei toi mekko ihan ideaalisin ole malliltaan, mutta jotenkin nuo värit ja suuret kuviot on kivoja! :D (Enmätiedä x))

Maria kirjoitti...

Tuosta artikkelista muuten taas voisi lukea juuri niin, että siinä kritisoidaan nykymuotoista tekijänoikeutta - suuret korporaatiot ja levy-yhtiöthän ne musiikkiteollisuudessakin hyötyvät listoilla olevien artistien töistä ja vievät näitä kuin pässiä narussa. Musiikintekijät eivät välttämättä itse omistakaan tekijänoikeuksia omiin töihinsä, sen tekevät kopiointimonopolimafiat. Siksi jotkut artistit ovat tietoisesti jättäytyneet suurten levy-yhtiöiden ulkopuolelle, esimerkkinä suomalainen Älymystö.

"--it is time to examine what type of contracts creators are forced to sign and who really benefits from copyright protection," said White."

Niin, sitä todellakin sietää miettiä, että ketkä niistä tekijänoikeuksista tällä haavaa nykyuodossaan hyötyvät. Tuo artikkeli ei varsinaisesti ylistä tekijöiden asemaa.

Stazzy kirjoitti...

Musta tämä mekko on liian ysikytluku. Mutta, minäkin olen kukkamekkoja vastaan. Omistan yhden, ja sekin on äärimmäinen poikkeus jota käytän kaksi kertaa vuodessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...