6.4.2009

Kohti maantien väristä tukkaa!

Tässä se nyt on, uusi ja uhkeampi, juurikasvuystävällisempi tukka!

almost natural blonde 1

almost natural blonde 2

Loppujen lopuksi hiukset eivät hirveästi tummentuneet. Yllätyin jopa vähäsen, miten vaaleilta hiukset hyvässä valossa näyttävät. Juuren annettiin olla rauhassa, ja hiuksiin lisättiin juuren värisiä raitoja. Taisi joukkoon livahtaa myös pari astetta tummempaa (ja/tai vaaleampaa) ruskeaa raidanpoikasta. Taas on otettu askel kohti pidempiä värjäysvälejä! Erävoitto infernaalista vauhtia kasvavista hiuksista! Ehkä tuota vielä joku päivä ollaan takaisin omassa, maantienruskeaharmaassa värissä. Kampaajaystäväni mukaan se on nyt maailmalla kuuminta hottia. Voi sitten käytännöllinen ollessaan olla myös tosi IN.

Leikkaus on se ja sama, jossa olen enemmän tai vähemmän muunneltuna viimeisen vuoden viihtynyt erinomaisesti: takaa lyhyt ja kerrostettu, edestä pidempi ja kerrostettu, polkkamalli noin päälle päin sekä otsis. Toimii suorana ja kiharana, tukka näyttää hyvältä, latvoihin ei kerry liikaa kuivaa ja ilmettä saa vaihdeltua helposti kääntelemällä tukassaan vähän muotoilurautaa. Hiusmallin leikkaaminen on helpointa suorassa tukassa, joten lähden kampaajalta lähes poikkeuksetta suorissa hiuksissa.

Iso kiitos Placen kaimalleni, Marialle! En tiedä, miksi olen tässä välillä edes kokeillut paikan muita kampaajia.

Pukeutumisinspiraatiota tälle päivälle ei ollut nimeksikään. Poikaystävä heräsi aikaisin lähteäkseen päivän mittaiselle työreissulle, minä siinä samalla, päivästä suurimman osan kulutin luuhaamalla kaupungilla, sitten kampaajantuolissa ja taas uudestaan kaupungilla. Sade. Kylmä. Harmaa. Paras mihin pystyin, oli vetää jalkaan kivipestyt farkut ja Converset. Nyt väsyttää julmetusti, vielä pitäisi kahlta tenttikirjallisuutta, syödä ja pohtia mitä sitä haluaisi metsästää huomisella kirppareidenkiertomiitillä muutaman tamperelaisen blogaajan kanssa.

On niin väsynein maanantai. Tosin uus tukka on kiva.

cheap monday jeans

7 kommenttia :

Anynoomi kirjoitti...

Värjäytin itsekin hiukseni tuossa pari kuukautta sitten suunnilleen saman väriseksi kuin sinäkin nyt. Lähtötilanne tosin taisi olla vielä hiukan vaaleampi.
Mutta voi tätä elämän ihanuutta. Väri on täsmälleen sama kuin omani eli ei juurikasvua - ihanaa näin monen monen vuoden värjäyskierteen jälkeen. Ja tosiaan olen minäkin yllättynyt, miten vaalealta hiukseni näyttävät esim. valokuvissa. Alkuun kun uusi väri tuntui lähes ruskealta sen platinan jälkeen.

bubble kirjoitti...

Mun täytyy sanoo, et rakastan sitä sun uutta Canonin objektiivia (mikäli oot nää kuvat sillä ottanut). Toi viimesen kuvan terävyys/epäterävyys! Luv! Mä vaan tykkään kun syväterävyysalue on pieni :)

Niin ja hiuksetkin on kivat ;)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, mahtavaa, mulla on siis edessä vallan autuaita hetkiä ;) Ois se aika kiva päästä paremmalle mallille tän reuhkan kanssa :)

Bubble, joo, samalla putkella otettu, en oo edes kiinnittänyt kittilasia runkoon ton uuden hankittuani :) On se aika hyvä muutenkin, noistakin kuvista kehtas heittää Flickriin massiivisen isot tiedostot, kun ei ihan kauheeta epäterävää mössöä ollu printtikoossakaan :)

Lumikki kirjoitti...

Oi miten hienot nuo hiukset! käyvät sulle todella hyvin:)

Juliet kirjoitti...

Mahtava uus tukka!

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

Kivan värinen tukka! Toivotaan sitten vielä, että raidat pysyy, eikä kaikki väri huuhtoudu tukasta ekan pesun yhteydessä viemäriin. -)

En tiedä viittasitko meikään tässä postauksessa, vai kehen, mutta:

Tiina Linna likes this. _b

-T

Styledrop kirjoitti...

Näyttää kivalle. harmi, että kuvista ei saa oikein selvää millainen muutos tulu, mutta eiköhän se selviä päivän asu kuvista.

Itse värjäsin platinablondista pari kuukautta sitten luonnollisemman värikseksi, maantienruskeaksi voisi sanoa. Ja kyllä tykkään! ja hiuksetkin taas kasvavat eivätkä tunnu purkalta. Vaikka rakastankin The Soundsin laulajan Majan hiuksia, niin viihdyn näinkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...