24.4.2009

Kevään ensimmäinen jäätelö

Olipa taas mukavan lämmin ja aurinkoinen päivä. Juuri sellainen, jollaisena kannattaa nauttia kevään ensimmäinen jäätelö ulkotiloissa! Kiitti poikaystävälle ensimmäisestä kuvasta!

beige2

lakujäätelö

mansikkajäätelö
Jakku - second hand, huivi - H&M, neuletakki ja laukku - American Apparel, paita - Varusteleka, farkkuleggingsit - Gina Tricot, kengät - Converse Light Acoustic, kynsissä Mavala - Paris

Huomatkaa myös jakun alka pilkistävä, beige teeppari - sekin valitettavasti uusi hankinta. Varustelekasta (armeijatavaran erikoisliike) irtosi tekninen t-paita vitosella. Tekninen siinä mielessä, että sen on tarkoitus siirtää normaalisti iholle tai paitaan pyörimään jäävää kosteutta muille maille pitäen ihon ja vaatteen mukavasti kuivana. "Kosteutta siirtävä" lieni virallinen termi. Hyvin miellyttävältäkin se tuntuu ja näyttää päällä, tuo tekninen puoli on vielä testausvaiheessa. Laadun voi kuitenkin olettaa, koska armeija. Kätevää - laadukas vaate naurettavan halvalla, mikäs sen parempaa.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

P.s. Gallup! Oletko jo nauttinut kevään/kesän ensimmäisen jäätelön? Millaisen ja missä? Omani oli valkosuklaapuikelo metsämansikkatäytteellä ja keksimuruilla (ks. kuva) lähimarketin pihassa.

11 kommenttia :

Juuli kirjoitti...

Nam! Ja mä olen tainnut syödä koko talven jäätelöä niin en tiedä mikä lasketaan kevän ekaksi :D

patentti kirjoitti...

Syön yleisesti ottaen jäätelöä ympäri vuoden, Ben & Jerry's on rakkautta <3 Harvoin oikeastaan tulee syötyä ulkona, en oo asennoitunut jätskiin niin. Tai sitten on vain kovin hankalaa kävellä ja syödä samaan aikaan, en riskeeraa kaatumista ^

Maria kirjoitti...

Hehe, mä en oo oikein ollut pakettijäätelöiden ystävä, tulee sit lähinnä syötyä noita puikkoja ja irtojätskejä :) Ja niillehän ei yhtään oo talvella fiilistä ;D :)

Tajja kirjoitti...

No jäätelöä ahmin ympäri vuoden, mutta tänään ostin kevään ensimmäisen kioskijäätelön, omnom että oli hyvää.

Ps pidän tosi paljon noista siun converseista, itselläkin hakusessa "kevyemmät" versiot normaaleista :D

papiervampier kirjoitti...

Olin jäätyä hengiltä tuulisessa Tukholmassa pari viikkoa sitten. Päätin huijata hypotalamukseltani lisälämpöä syömällä jätskiä. Kavereilla oli hauskaa kun tärisin vielä illalla peiton alla. Jätski oli muuten Nogger-jäätelöpuikon minttuvariaatio, koska en löytänyt "poliittisesti epäkorrekteja" Nogger Black- ja 88-puikkoja. Lienevätkö markkinoillakaan.

Jenna kirjoitti...

Nami toi jätski :) Huomenna on pakko ostaa heti!

Anni kirjoitti...

voi että tekee mili jätskiä nyt!!! :) Ensimmäinen kuva on tosi nätti. Tykkään kadusta siellä takana. Tulen kohta oikeasti hulluksi. Otin tänään 215 valokuvaa, ja olen selaillut kaiken maailman valokuvablogeja ja lookbookia läpi ja katsellut ihania otoksia. Nyt kyllä riittää ennen kuin oikeasti saan jonkun vakavan valokuvausriippuvuuden. Mutta siis nätti joka tapauksessa :).

Maria kirjoitti...

Taijja, jotenkin se kevätaurinko ja kesäpaahde tekee jäätelöstä ihan erityisen hyvää ^^. Nelly.comissa muuten ainakin oli monenvärisiä kangasversioita noista kevyemmistä Converseista :)

Papiervampier, awww, himoitsen Tukholmaan, jopa tuuliseen ja viluiseen sellaiseen :P Hoho, jätskit kuulostaa mielenkiintosilta, toihan pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka eksyis taas poukaman toiselle puolelle! ;)

Jenna, vois pistää kans omiin suunnitelmiin! :D

Anni, kiitti! :) Valokuvat on tosi mahtava asia, mullakin on tapana ottaa sellasia selailumaratoneja. Aukea.net on kans aika hyvä paikka, löytyy myös muuta kuvataidetta ja kirjallisuuttakin. :)

Ellan kirjoitti...

Sä näytät upealta! Päivä lähti iloisesti käyntiin, sillä kirjoitat hyvin ja kuvasi ovat hyvälaatuisia. Ja malli itse on uskomaattoman häikäisevä. :)

Maria kirjoitti...

Kiva kuulla, että piristin päivääsi :)

Sinna kirjoitti...

Oo, meillä on sama jätskimaku! Mie nautin ensimmäisen jäätelöni, samaisen metsämansikka-classicin, jo pääsiäisenä. Tarkoituksena oli mennä s-marketin katolle, mutta koska se oli varattu, vetäydyimme luonnon helmaan. Oli aurinkoinen sunnuntai-ilta. :3
http://www.kolumbus.fi/jari.j//sinna/jaateloa.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...