16.4.2009

Ihanuus odottaa kotiin pääsyä

Syntymäpäivälahjat käyvät sen harvemmiksi mitä vanhemmaksi tulee. Ironista kyllä, blogini lukijat luultavasti tuntevat makuni paremmin kuin läheiseni, ja hyödyllisille kodintarpeillekaan ei varsinaisesti ole tässä kohtaa kysyntää. Vaan ei sen väliä, ainakaan, jos ainokainen lahja on näin ihana!

Kuten aiemmin mainitsinkin, sain lupauksen minulle kustannettavasta, uudesta nahkatakista, kunhan ensin itse metsästän käsiini sellaisen. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin hyödyntämään Elloksen valikoimaa ja 50% alekoodiani, ja pistin tilaukseen tämän, tummanharmaan yksilön. Alkuperäinen, pyöreän kahdensadan euron hinta kaventui siis pyöreään sataseen, ja yksilössä on kaikki ne elementit, joita nahkatakilta edellytin: tumma väri, ei resoreja, yksinkertainen vetoketju edessä ja tamppi kauluksessa. Taskutkin löytyvät.

Nyt siis enää vain jännäämään sovitusta - pessimisti minussa jo henkisesti varautuu siihen, ettei takki vain istu, ja joutuu palautukseen karvaan pettymyksen saattelemana. Ja minä kun jo tiedän miten haluan sitä käyttää! Postiin tämän ihanuuden pitäisi ilmestyä noudettavaksi vielä tällä viikolla - ehkä jo tänään. Jännittää jo!

Kuva: Ellos
Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia :

Tuhlaus kirjoitti...

minä toivoin pääseväni kivan nahkatakin hankinnassa halvalla ja tilasin lupaavan näköisen yksilön samaisen ellos alennuskoodin turvin. Ei käynyt flaksi ei, ja päädyin maksamaan unelmarotsistani sitten yli 200 rahaa, mut se on joka pennin arvoinen. Se elloksen takki ei vaan ollut niin miellyttävän tuntuista nahkaa, että siihen olisi rakastunut. Toivottavasti sulla käy parempi onni.

Maria kirjoitti...

Voi kurjuus, huono flaksi tosiaan :/ Katsotaan miten mulle käy.

Juliet kirjoitti...

No jos se tosiaan on oikeaa nahkaa niin se on niin se laatu riipuu ihan vuodista. Eli voi olla paljonkin eroa. Toivotaan parasta!

juliet xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...