12.4.2009

Hapsulaukut, eli käpy-Hiawathat

Ehdin jo äkillisesti ihastua useammassakin blogissa pyörineeseen hapsulaukkuun. Jostain kummallisesta, sopulimaisesta ja lampaaomaisesta syystä pörröiset, nahkalärpäkkeillä varustetut hapsulaukut olivat parasta ikinä.

Sitten poikaystävä kommentoi, että siinäpä on semmoinen käpy-Hiawatha. Vaikka kumpikaan termi ei itsessään tuo minulle mitään negatiivista mieleen, jotenkin tämä analyysi sai minut katsomaan hapsulaukkuja uudesta näkökulmasta, enkä ole tähän päivään mennessä palautunut ennalleni. Rahapussi kiittää, Marian pyörälle pistetty pää ei ole asiasta täysin varma. Kunhan ei tule samanlaisia kommentteja jo omaksi asti päätyneistä esineistä. Käpy-Hiawathat ovat kuitenkin tänä kesänä kuuminta hottia.Kuva: Halens

6 kommenttia :

Riidekapp kirjoitti...

Tässä pari postaus-ideaa. Ois tosi mahtavaa, jos voisit kirjoittaa näistä:

1. Miten lantion saa näyttämään leveemmältä asusteiden ja yleensä pukeutumisen avulla?

2. Keksi mahdollisimmn monta ja erinlaista asukokonaisuutta farkuista ja löysähköstä t-paidasta (vaatekappaleiden ei tarvitse olla samoja eri asuissa)

3. Millaset kengät olis käytännölliset ja hyvät kesäksi, JOS ei halua käyttää korollisia?

kiitos :)

Maria kirjoitti...

Riidekapp, kiitos hyvistä ideoista! :)

Kolmoseen voisin jo samantien vastata, että perusballerinat, joko nahasta tai kangasmatskuista, ainakin toimii aika yleispätevästi, kaikenlaiset korottomat sandaalit samoilla matskuvaihtoehdoilla samoin ja tietysti tennarit ovat myös ok-vaihtoehto. Nythän löytyy kaupoista paljon varsinkin noista sandaaleista paljon matalapohjaisia gladiaattori-viritelmiä :) Käytännöllisyys aina riippuu vähän myös keleistä, sadesäällä eri jutut on hyvä kuin hellesäällä :P Samoin maasto - mökillä ehkä tykkää umpinaisemmista kengistä kuin keskellä asfalttista kaupunkia :)

Riidekapp kirjoitti...

Maria, juup, itekkin olen miettiny noita gladiaattori-sandaaleja, mutta ne ei vaan taida olla just esim. metikossa/kylmillä/sateisilla ilmoilla kovin käytännölliset :( tennareita on tullu käytettyä niin paljon, että ois jo vaihtelun paikka :)
Ehkä päädyn balleriinoihin tai gladiaattoreihin, katsoo nyt mitä sieltä kaupasta löytyy :)

Maria kirjoitti...

Miten ois ballerinat peep-toella varustettuna? ;) Ei olis ehkä huono vaihtoehto! :)

Riidekapp kirjoitti...

Niin, vois olla ihan mielenkiintonen vaihtoehto :) Pitää katsella kaupoista, millasia löytyy!

Norppis kirjoitti...

tulis jo se kesä, niin pääsis hillumaan balleriinoissa, ja viime kesänä ostetut gladiaattorikengät pääs pihalle... kerran? joten niitäkin olisi syytä ulkoiluttaa...
Tästä voimme päätellä, että minä en viihdy koroissa. Mulla on vielä jalka kokoa 34-35 joten siihen on suht haastavaa etsiä korollisia kenkiä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...