22.4.2009

Haaremihousuissa

Mukavaa maanantaita seurasi mukava tiistai. Koko viikko yhtä henkistä nousukierrettä, tämän voi pysäyttää vain kaamea takatalvi! En tosin saanut oikein mitään kovin järkevää aikaiseksi, mutta jos nyt hylätään hetkeksi orjamoraali ja nautitaan rauhallisesta elämänrytmistä.

Olin aivan fiiliksissä keksittyäni yhdistää haaremihousut, löysän raitapaidan ja uuden kaulakorun. Koska minä näen korussa riippuvan airoja (joku muu ruuvimeisseitä ja kolmas italialaisen keittiön kauhoja), merellisyyttä huokuvat, tummansiniset raidat sopivat teemaan. Housut nostettiin korviin, silmiin rajattiin mustaakin mustemmat jäljet ja sitten vain asenneposeerausta kehiin! Tämä oli mielettömän hauskaa. Ihan yhtä hauskaa ei ollut jälkeenpäin muokata kuvien taustoilta kaapinreunoja ja -kahvoja pois.

Ei heikkohermoisille.

haaremihousut2

haaremihousut3

haaremihousut

airoja

haaremihousut4
Haaremihousut - Vila, raitapaita- Filippa K, kaulakoru - H&M

Tänään tarkoitus onkin omistautua eräälle pienimuotoiselle projektinpoikaselle. Tätä todennäköisesti lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin juoksemaan auringonpaisteessa ja hoitamaan muutamia kiireellisiä asioita. Tarvitsen mm. järeän kokoisen muistikortin.

Mukavaa keskiviikkoa/pikkulauantaita kaikille! :)

P.s. MouMou paljastikin, mikä viikonlopun huisin kiva asia on. Blogibileet Tampereella! o/ Kokoonnutaan yhteen noin kolmisenkymmenen blogaajan kanssa ja pidetään hauskaa. Viikonlopuksi on luvattu ihan mahtavaa keliä, mikä taas pisti Marian pukeutumissuunnitelmat ihan uusiksi - miten sitä voikin olla vaikea pukeutua yhtäkkiä kesäisesti hyytävän talven ja viileän kevätstartin jälkeen?!

16 kommenttia :

Via kirjoitti...

Sulla on aina kyl parhaat kuvat! Toi H&M:n koru on niin kaunis. Toivottavasti se ei kulu niin et pinnan alta alkaa näkyä sitä ikävää punertavaa what-ever-its-name-is. Mun mielestä noi airot näyttää suurennetuilta sinivuokon heteiltä! :)

outi kirjoitti...

ooh, asussa on taas ihanaa pariisitarta.. tosi soma!

Maria kirjoitti...

Via, kiitos! :) Joo, toivotaan, että koru pysyisi hyvänä :) Esine, joka tuo niin monelle ihmiselle mieleen erilaisia asioita, on minusta valtavan hieno :) Olen iloinen, että se laittaa ihmisten mielikuvituksen liikkeelle :)

Outi, hehe, kiitti! :D Mites se taas menikään, pariisilainen pikkuhervantalainen, eiku... ;D

Stazzy kirjoitti...

Hei, kivoja pileitä sinne!

MouMou kirjoitti...

Me ollaan paskoja, kun ei pidetty avointa ilmoittautumista. Mööh... Huoh!:D

Stazzy kirjoitti...

Moumou, kyse ei ole paskuudesta. Ihan yksinkertaisesta kateudesta vain. "Vähemmän suositut" joutuvat jo katsomaan vierestä, kun suositut bloggarit saavat kutsuja kissanristiäisiin. Joten kun bloggarit järjestävät blogimiitin "vain suosituille", niin kyllähän se pikkuisen herättää kateutta. Tosin, minähän en tiedä ketä sinun ja Marian lisäksi on paikalle kutsuttu, joten en ala tekemään sen kummempaa analyysia.

Maria kirjoitti...

Stazzy, pidetään yritetään :)

MouMou, :/

Taru kirjoitti...

Rupesin myös repimään yhtä paitaani ja rupesin miettimään, että mitenköhän tämän käy sit pesussa? :D Kun tunnut olevan aika expertti tän repimisen kanssa, niin kuulisin mieluusti miten vaatteiden käy (:

ps. blogisi on mahti!

Maria kirjoitti...

Taru, oon ollu niin pelkuri, etten oo uskaltanut kuin käsin varovaisesti pestä ja liottaa, joten hirveän paljoa en valitettavasti osaa kertoa :) En kyllä tunnustaudu expertiksi! ;D

P.s. Kiva kuulla! :)

seikkailija kirjoitti...

Vähän samalla asialla kuin Via... piti vain sanoa, että kuvissasi on kyllä selvää laadun tuntua verrattuna moniin muihin blogeihin. Kivoja vaihtelevia kuvakulmia ja rajauksia, hyviä tarkennuksia jne. :)

Maria kirjoitti...

Kiitos, olen hyvin otettu tästä :)

Nelliina kirjoitti...

Minä kanssa ilmoittaudun valokuviesi faniksi, tuntuu että ne jotenkin paranee vaan :) palkkaan sut kohta valokuvausopastuksen vetäjäksi :D

Maria kirjoitti...

Nelliina, kiitos :) On hieno kuulla, että ulkopuolisenki silmin kuvissa tapahtuu parannusta, tässä kun kuitenkin olen taitojani ainakin kehittävinäni :)

...Tämän sanottuani totesin, että eilen ei ollut ihan yhtä hyvä kuvapäivä, ja kuvat eivät ole ihan nin hienoja, kuin tämä setti :).

rachel kirjoitti...

noi vaatteet on mahtavat ja sun tyyli on muutenkin tosi kiva, mutta hui kauhee kun näytät ihan liian laihalta tossa yhdistelmässä ! :o

Maria kirjoitti...

Jos näytän ylilöysissä vaatteissa "ihan liian laihalta", niin mahtanet pyörtyä sitten kun olen niissä kireissä pukimissa ;D Terveisin normaali painoindeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olin jo ihan varma että joku kierrätysaktivisti on keksinyt laittaa koruun vanupuikkoja! x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...