14.4.2009

Farkuista shortsit

Tuunasin. Kloriitilla valkaistuista ja revityistä läikkäfarkuista tuli nyt kloriitilla valkaistut ja revityt läikkäshortsit. Yhdistetään yksivärisiin yläosiin, tai mikseipä vaikkapa toiseen, blogeissa kiertävään trendiin, raitapaitaan. Jalkaan korot tai tennarit - vikaan ei voi mennä.

Ennen:

jeans to shorts 1


...Ja jälkeen:

jeans to shorts 2

9 kommenttia :

ladyam kirjoitti...

Wiih, looks good! Voisin haluta löytää löysähköt farkut että saisin vihdoin toteuttaa saman projektin.

Maria kirjoitti...

Joo, mullakin on ollu toi farkkujen etsintä käynnissä, haluaisin nimittäin kans yksilöt ilman noita kloriittivärjäyksiä :P Mut onpa niinkun supervaikeeta löytää semmosia - mikä on liian iso? ;D

Mirella kirjoitti...

Hei vitsit näyttää hyvältä :) Vois itekki tuunailla tuommoiset, kunhan löytäis kirpparilta jotkut hyvät farkut.

Maria kirjoitti...

Mä päätin uhrata noi kloriittikokeilut, kun en osannu pitää noita farkkuja oikein muutenkaan, oli semmoset löysät ja lahkeita piti kääriä :P Tälleen ne toimii aika hienosti :)

Pinja kirjoitti...

Hienot ovat! Munkin pitäisi jatkaa tuunausfarkkujen etsintää kirppareilta entistä hanakammin!

Maria kirjoitti...

Tää ehkä vähän tyydyttää mun etsintähimoja, mutta vaaleat, yksiväriset on vielä mullakin etsinnässä samanmoista tuunausta varten :)

tirkku kirjoitti...

Millä sä olet tehnyt nuo reiät tuohon toiseen lahkeeseen? Mulla olis yhdet tummat farkut minkä lahkeista en tykkää, niin ajattelin ne pätkästä. Mutta en tiedä jätänkö värin ihan niin- vaiko rupeanko kloriitilla värjäämään. Mitä tummille farkuille mahtaa tapahtua kun niitä kloriitilla värjää...? Ja muutenkin olen nähnyt että joiden kloriitti(?) kokeiluista on tullut sellaisia kamalia harmahtavanruskeita läiskiä. Sellaisia en kyllä haluaisi.

Kiitos vastauksesta :)

Maria kirjoitti...

Tirkku, ihan saksilla oon leikelly :) Oon osan ainakin tehny niin et ottanu kangasta nipistysotteella kii ja sit vaan leikannu vaakasuoran, hyvin lyhyen viillon, jota sit oon suurentanu repimällä tai leikkaamalla saksella viillon toiseen suuntaan. :)

Tummien värien vaalentamisessa on just toi ongelma, että jos siellä pohjalla kankaan väri onkin joku ruskee, niinkun joskus on, niin sitten se kloriitin vaalentama kohtakin näyttää helposti ruskealta ja pahimmassa tapauksessa hyvin rumalta keltaiselta... Että jos mahdollista niin kannattaa ehkä kokeilla johonkin huomaamattomaan paikkaan mitä tulee, esim. ihan lahkeen alaosaan?

tirkku kirjoitti...

Kiitos Maria vinkeistä!:) Niin ja muuten, upeeta kun sain näin nopeasti vastauksen kysymyksiini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...