2.4.2009

Circle scarf - veistoksellisuutta kehiin

Hullut päivät ja mediakulttuurin perusteiden viimeinen luento tuli koettua alla möllöttävässä asussa. American Apparelin tilauksesta putkahtanut Circle scarf -jättihuivi on aika hauska, suorastaan veistoksellinen yksityiskohta ja vaaleanharmaa, hieman sinertävä väri näyttää jopa yllättävän raikkaalta! Tämäkin asuste on monikäyttöisyyden huipentuma ympyrämäisen muotonsa ja suuren pinta-alansa ansiosta - tästä vielä varmasti saatte nähdä postauksia.

Kevätsäähän se käy erinomaisesti sopivan lämpimänä, mutta kuitenkin paksuja villamateriaaleja vilpoisempana vaihtoehtona. Tällainenhan olisi naurettavan helppoa tehdä itsekin, mutta eihän poropeukalo ymmärrä mitään edes kankaan hankkimisesta, eikä tuota omeplukonetta vieläkään nurkista löydy. Käsistään näppärät sen sijaan saattavat innostua!

neckpiece 1

neckpiece 2
Nahkatakki - H&M, circle scarf ja laukku - American Apparel, farkut - Cheap Monday, villatakki - JC, t-paita - City Market, saapikkaat - Global Essentials

Hulluilta päiviltä yritin omien tarjousmetsästyksieni ohessa etsiä jotakin hauskaa salaiselle blogiystävälleni, mutta totesin, että hirvittävässä ruuhkassa on aivan toivotonta olla kekseliäs. Sen sijaan mukaan tarttui jättituubi hammastahnaa (edellisien Hullujen päivien aikaan hankittu pötkylä kesti meeelkin seuraaviin villityksiin asti) ja kaksin kappalein paitoja Filippa K:n tarjousosastolta.

finds

Ihan piti metsästää vain edullinen perustoppi, mutta lörppöhihoin varustettu raitapaita yksinkertaisesti valloitti. En yleensä pidä kuvioiduista kankaista, mutta tummat raidat valkoisella pohjalla ovat sopivan graafisia ja yksinkertaisia. Edellisellä Tukholman reissulla sovitin Weekdayssa vastaavanlaista paitaa, mutta MTWFSS:n versio oli päälläni kummallinen ja pussimainen laatikko. Hieman jäi kaivelemaan se, mutta onneksi ei kaivele enää!

Hei, vielä on uusimman American Apparel -satsin esittely tekemättä! Asia korjaantunee pikapuoliin.

17 kommenttia :

tuijja kirjoitti...

Tuota huivia on itsekin tullut kuolailtua AA:n sivuilla, aivan ihana!

Olisiko mahdollista, että tekisit myös pienen infon AA:lta tilaamisesta? En tiedä oletko jo aikaisemmin sellaisen tehnytkin, mutta olisi kiva kuulla vähän kokemuksia kyseisestä putiikista.

wikke kirjoitti...

Circle Scarf on mielestäni yksi ehkä kätevimmistä asusteista :) Tosin mä melkeen ylikäytän sitä.

Toki sellaisen voisi helposti tehdä itsekin, mutta mun mielestä sen yks idea on tuossa saumattomuudessa - jos sattuu siis löytämään kangaskaupasta samankokoista putkikangasta, niin siinähän se sitten olisi.

Mäkin metsästin noita filippa k:n toppeja, mutta olivat menneet siihen mennessä kun ehdin paikalle.. T-paidat eivät sopineet mulle taas mallinsa puolesta.

patentti kirjoitti...

Mullekin nousi hankintaan toi paita, eilen jäi kauppaan mutta toivottavasti niitä vielä on.. Miltä muuten näyttää luonnonvalossa, onko toi raita mustaa vai sinistä, en tavaratalossa ottanut selvää.

Maria kirjoitti...

Tuijja, en ole vielä tehnyt, mutta voin toki tehdä :) Hyvä idea!

Wikke, aww, kurjaa, että myöhästyit :< Ja hahaa, mustakin voi tulla ton huivin ylikäyttäjä :D

patentti, näin luonnonvalossa sanoisin, että tummansininen :P Hyvin tumman.

Noora kirjoitti...

Mä oon tehny tommosen mustan huivin ite ku ihastuin siihen aivan totaalisesti! Ja voin kertoo, ettei ollu vaikeeta, vaikka tekijänä toimi seiskan oppilas käsitöissä :D

gilrain kirjoitti...

Mullakin on tuollainen harmaa circle scarf. Työkaveri nauroi ääneen varmaan 10 minuuttia kun roikotin sitä taittelemattomana sen edessä. Onhan se niin aika mielenkiintoisen näköinen niin, etenkin omassa peruscollege-värissä. Lupasi tarjota mulle kaljat jos näkee jollakin muullakin tuommoisen, joten toivottavasti myös tamperelaisena bongaa sut jostain ja saan bisseni :)

winda kirjoitti...

Huivi on kyllä UPEA :) Paljonko noille Filipan paidiolle jäi hintaa? Mietin vaan että olisko sittenkin pitänyt raahauta sinne hulluille päiville käymään..

Maria kirjoitti...

Noora, käsin ommella? :F

Gilrain, haha, mahtavaa :D Poikkiskin taisi sivusilmällä vähän luimistella pakettia avatessani :D Voit heittää työkaverias linkillä, että tarjoopa kuule kaljat :D

Maria kirjoitti...

Winda, valkoinen teeppari oli parikymppiä ja rapiat (alkuperänen hinta 35 euroa), raitapaita maksoi pyöreän 45 euroa, alkuperäisenä hintana taisi olla 80 euroa. Ja kiitti :)

mirella kirjoitti...

Aivan törkeen upeet noi farkut! Voiskohan tuommosen värin itse saada aikaan klooraamalla jotkut farkut.. Oot vissiin ostanu noi kuitenki ihan tollasenaan?

Maria kirjoitti...

Mirella, kiitti :) Joo, ne oli ostettuna tälläset. En osaa sanoa miten klooraamalla onnistus, voi ehkä olla haaste :P Mutta ainahan voi yrittää :)

Anonyymi kirjoitti...

http://dlovesu.blogspot.com/2009/02/circlescarf-huivin-ompeluohje.html :)

Anonyymi kirjoitti...

musta oot aikas ruma, ei millää pahalla

Anna-Maria kirjoitti...

Lol toi viimeinen anokommentti. Hyvälläkös sitten? Ei tsiisus näitä anonyymejä...
Huivi on kyllä kiva (vois koittaa tehdä itse) ja tuo valkoinen t-paita myös. Pitänee käydä tsekkailemassa, että olisko niitä vielä jäljellä. Onko se tyköistuva vai löysähkö?

Maria kirjoitti...

Anonyymi1, ai niin, tuollahan minä tosiaan sen ohjeen joskus näinkin :P Nyt kun vielä osaisi + olisi jotain, millä ommella ;)

Anonyymi2, voi kyllä nyt viilsi niin syvältä, niin syvältä.

Anna-Maria, poikkis tuosta vierestä nauroi ääneen "ei millää pahalla" -osiolle :P Tosi hyvä yritys peitellä ilkeilyä joo :P Tossa teepparissa taitaa koo ratkasta eniten, mulla on nimittäin tosta samasta mallista XS, ja se nuolee ihoa, mutta tuo S on hieman väljempi ja jättää löysää. Yleensä mun ongelmaks Filkan kohdalla tälläses kokokikkailus tulee liian pienet tissit x) Toi malli oli armelias sen suhteen :P

Surrur kirjoitti...

AA:n huivi on jotenkin väärän kokoinen, ei istu kaulaan lämmittävästi, oli vähä pettymys.

Maria kirjoitti...

Surrur, sen kans saa vähän taiteilla joo et miten sen kaulaansa kiepauttaa :> Mä jotenkin siinä onnistuin hetken väänneltyäni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...