9.4.2009

Bronxin gladiaattorikorot valloittavat blogistanin

Tällä kertaa blogeja villitsevät nämä Bronxin kiilakorkoiset sandaalit järeillä gladiaattoriviboilla. Shani-malliset nahkakorot löytyvät ainakin Anna-Marialta, Miljalta ja Lauralta, ja onpa niistä blogannut myös norjalainen Elenita. Alkavatpa ne näyttää hurjan houkuttelevilta myös omissa silmissäni, kiilakoron ja nilkkaan asti ulottuvan varren yhdistelmä, päheän särmikäs moliskomaisuus, aiheuttavat vakavia kuolausreaktioita. Kenkäfetistit luultavasti hyväksyvät hekin mallin.

Vaikka kenkien vaaleampi, beige versio on sekin kovin houkutteleva ja värinsä puolesta herkkä (kuolaus kontrasteille!), olisin silti taipuvainen valitsemaan mustat kesäkorot. Ei ole väriä, jonka kanssa musta ei sopisi. Mutta ah ja voi, Tampereen keskustassa metsästys tuotti ei-oota, vain Koskikeskuksen Andiamosta löytyy koko kenkää, ja sekin tummanruskeana. Josko sitä pian taas kävisi Helsingissä lomailemassa...

Bronx: Shani - Brandokselta
Bronx: Shani - Brandokselta

10 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

noi on kyllä kivat :)

2112 kirjoitti...

Hjoop, ensin bloggarikenkien nimikkeen saavuttivat ne Ellokset goottipopot, jotka olivat kyllä kieltämättä esteettiset. Toisena taisivat kurvata ne puuterinväriset Dinskon nauhakorkkarit, nekin ymmärsin jotenkuten... Mutta näistä en saa mitään irti. Jotenkin tasapainoton malli, enkä keksi, minkä kanssa nämä näyttäisivät törkeän hyvältä. No, jokaisella mielipiteensä, blogimaailmassa tosin monella sama. ;)

Maria kirjoitti...

Linda Sofia, aika :)

2112, kauneus on katsojan silmässä, ja mitä näitä muita fraaseja onkaan :P

Qui kirjoitti...

Kantsii surffailla nettikauppoja läpi, britanniasta/ebay.co.ukista saa popot melko edullisesti.. Brandosin hintoja n. 40 euroa edullisemmalla.

Anna-Maria kirjoitti...

En kyllä ko. sandaaleja ostaessani arvannut, että niistä tulee niin kova hitti blogosfäärissä..Nuo huusi vain niin lujaa hehkuttamaani Givenchyn talvimallistoa 08/09, että ne oli pakko saada! Ovat kyllä varsin mukavat popot jalassa ja minusta tosi monikäyttöiset (tulossa pian asukuvia noista ja housujen yhdistelmästä).

Maria kirjoitti...

Qui, kiitti vinkistä, täytyy pitää se mielessä, jos päädyn nuo joskus hankkimaan :) Päätöstähän siitä, millaiset kengät kesäkoroikseni päätyvät, en ole vielä tehnyt :P

Anna-Maria, hehe, joo, aina välillä tulee näitä yllättäviäkin ryöpsähtelyjä :) Mut pääasiahan on tosiaan se, että itse tykkää, eikä se, kuinka monella muulla on tai ei ole :) Sulle ne ainakin sopii ihan täydellisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitus olisi omistaa nuo lauantain Hesa-reissun jälkeen=)

Maria kirjoitti...

Olen kade :)

Anonyymi kirjoitti...

yritin myös bongata noita tampereelta mutta ei niitä ole mustana. täytyypi katsella kanssa katsella mahdollisesti helsingistä =))

Vimps kirjoitti...

Rakastuin noihin kenkiin jo viime syksynä, kun Minttu niitä etukäteen hieman esitteli. Nyt niiden pitäisi olla matkalla luokseni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...