26.4.2009

Blogibileet Tampereella!

Tässäpä siis kuvantäyteistä raportointia eilisistä blogibileistä. Kiitokset vielä ihan järjettömästi Nelliinalle ja Anna-Marialle mielettömästä vaivannäöstä ja makeista juhlista!

Päivä alkoi sillä, että menin rautatieasemalle junalla saapuvia ihmisiä vastaan ja siitä siirryimme pienellä lössillä helteiselle Keskustorille treffaamaan loput tyypit. Kamerat tietysti alkoivat heti räpsyä - tästä kuvia Mintun blogissa!

ia
Söpis Ia

Keskustorilta lähdettiin järkätylle shoppailukierrokselle. Olin varmasti erinomainen opas, kun en ollut itsekään käynyt niissä liikkeissä, joihin oli tarkoitus muita opastaa. Onneksi pahin harhaan kulkeminen ei ollut kymmentä metriä pidempi pätkä ja MouMou oli henkisenä tukena. Eniveis, ensin suunta kohti SiSi Stockia, jossa oli tarjolla mm. American Apparelin outlet-kappaleita hullun halvalla. Mukaan tarttui perusteeppari ja kaksi lasia skumppaa.

sisistock1
Makkarankuorimekosta muodostui monen sovitussuosikki.

Sisiä seurasi SuperMukavan kierros, ja voi että kun putiikki olikin täynnä kaikkea ihanaa! Täältäkin tarttui mukaan jotain kivaa! Tarjolla myös lisää skumppaa.

supermukava2

supermukava1

supermukava3

supermukava4
Pnkd ja kamera

katukuvausta
Jenni kuvaa Mintun asua

SuperMukavasta Laws of Lightiin.

moumou
Linssilude MouMou

Shoppailukierrokselta terassille hengähtämään ja kuka mihinkäkin syömään. Siideri Gnossoksessa, isot ranskalaiset Mäkissä.

terassilla
Nadja

...Ja viimein varsinaiselle miittipaikalle Boomin tiloihin. Paikka oli supermukava (ihan freudilainen lipsaus), tarjoilut huikeat ja ainoa, mikä loppui kesken illan oli Anna-Marian itsetekemä salsakastike. Pöydästä löytyi karjalanpiirakoita, munavoita, nachosipesejä, vaahtokarkkeja, tuulihattuja ja hedelmäkarkkeja.

tarjoiluja

supermukavan tyypit
SuperMukava-liikkeestä meille oli kertomassa putiikin pyörittäjiä - kiitos kaikille neljälle (joista kuvassa näkyy vain kaksi) mielenkiintoisesta esityksestä!

sohvarypas
Tytöt kuuntelevat: Salla, Anna, Nadja ja Saara

ranna ja minttu
Minttu ja Ranna

elina ja vendeta
Eliiina ja Vendeta

salla ja johanna
Salla ja Johanna

Illan mittaan jaettiin myös lahjuskassit (vaude, lahjakorttia ja Nanson mekkoja, ooh-la-la!), pidettiin muotiaiheinen visailu, johon MouMou oli järkännyt voittajatiimille lahjakortit Panic in Paradiseen, ja lopulta esiintymislavalle kiipesi Isla. Hyvä meininki!

isla3

isla2

isla1

Loppuillasta osa porukasta katosi leimisti baariin (pilke silmäkulmassa nyt!), mutta bileet miittipaikalla jatkuivat myöhään yöhön! Musiikki soi, viina virtasi ja tanssilattialla pyörittiin villisti. Tässä kohtaa iltaa tosin katsoin paremmaksi laittaa kameran johonkin turvalliseen paikkaan. Kotiin hipsin täpötäydellä yöbussilla lähempänä neljää.

Dämmit, paparatsaukseni ei tavoittanut kaikkia ihmisiä onnistuneista kuvakulmista, ei myöskään itseäni. Tshi. Asuna kuitenkin oli uusi lörttömekko asustettuna uudella kaulakorulla ja shoppailukierroksen aikana tennareilla, iltaosuudessa Tigereilla. Kuvia mahdollisesti vielä luvassa, kunhan kinuan niitä ihmisiltä lainaan. ;P

Joka tapauksessa, oli mielettömän kivaa nähdä teitä kaikkia, toivottavasti nähdään tulevaisuudessa taas uudestaan!

8 kommenttia :

Aurora kirjoitti...

Mielettömän hyviä kuvia, alkoi harmittamaan, että järkkis ja putkineen kotiin :) Oli tosi kiva nähdä ja kiitos Tampere-guidauksesta!

nadjastrange kirjoitti...

hyi mä näytän ihan kauheelta tossa terassikuvassa :D

Anna-Maria kirjoitti...

Ihanan hyvälaatuisia kuvia! Kiva, että teillä oli kivaa!:) Suuret kiitokset, kun pääsit opastajaksi näin ex-tempore!!

MouMou kirjoitti...

Sitten joku Maria dippas tuulihatun salsaan!;D

sarkku kirjoitti...

Ihan mielettömän siistin näköstä ku hirvee läjä tyylikkäitä ihmisiä ollu samassa paikassa tolleen :3 Kateellisena kattelen täsä, vaikuttaa vielä siltä että kaikki tulee tosi hyvin toimeenkin keskenään <:

Eternal Sunshine kirjoitti...

Näyttää tosi kivalta =) uskomatonta, että olitte mekot päällä, minä kun vielä viikko sitten täällä kävin pilkkimässä! =)

Maria kirjoitti...

Oli kyl ihan parasta toi suorastaan helteenomanen sää ^^ Jollain huonommalla tuurilla olis ollu kauhee takatalvi ;D

Asta kirjoitti...

Hei, missä tuo supermukavan kauppa on?! Haluan käydä siellä kunhan pääsen tampereelle. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...