10.3.2009

Vapautuminen muutamasta mieliteosta ja inspiroitumista Camillesta

Lumimyräkkähän se juuri yllätti, kun ehdin hehkuttaa joitakin päiviä kestäneitä, upeita kevätsäitä.

Vapauduin eilen monesta pakkomielteestä. Ehdin jo ahdistua siitä, että Stockmannin tämän viikon kestävä Kaunis kevät -kampanja painosti minua hankkimaan uusimman hajuvesirakkauteni, mutta tällä kertaa iholle suihkauttelu ja nuuhkinta tuotti saman tuloksen, jonka niin moni ennenkin kuolaamani tuoksu - ei hyvä. Ei sittenkään. Onneksi.

Lisäksi sovitin muutamia Gina Tricotin leggingsejä todetakseni, että jotakin vikaa on, eikä täten auta edes haaveilla - jes! Taas kaksi pakkomiellettä ja mielitekoa taltutettu. Sen sijaan mieltä koettelivat kaksi vallan hurmaavasti leikattua perustunikaa, mutta onneksi niissäkin oli kaikenlaista vikaa kierteisistä saumoista aina täysin vääriin kokoihin. En ole tainnut olla hetkeen näin iloinen siitä, että olen lähtenyt liikkeestä tyhjin käsin. Rahapussi kiittää.

Sitäkin iloisempi olin päivän asustani, josta tuli juuri niin taidehyypiömäinen kuin halusinkin. Paljon on tullut Childhood Flamesin Camillen asuja tuijoteltua ja pohdittua miten tämä nuori tyttö onnistuu luomaan niin ronskin räyheitä asuja, mistä tulevat ne muodot ja leikkaukset, kulmat ja liehukkeet, monimutkaisuus yksinkertaisessa. En tiedä vieläkään, mutta ainakin omassa päässäni sen mielentilan, jonka Camillen asut minulle aiheuttavat, saavuttaminen omien valintojen kautta on vaan niin pirun inspiroivaa. Parasta on, että ainekset tähän ovat olleet jo iät ja ajat omassa vaatekaapissani. Takki on kahdeksannella luokalla ostettu, kengät ja pipo pari vuotta vanhat, leggingsit ja ylisuuren t-paidan hankin viime kesänä ja korun vinguin poikaystävältä lahjaksi syksyllä.

getmewrong1

getmewrong2
Takki - kaapin kätköt, t-paita - Gina Tricot, leggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Bronx, pipo - WESC, koru - Kaipaus

Muistakaa myös Honey Junkien huiman mahtava arvonta!

P.s. Huomenna kannattaa ehdottomasti tsekkailla Heijastuspintaa, nimittäin huomenna paljastan vihdoin, mikä onkaan se minun ensimmäinen viritykseni... ;)

9 kommenttia :

papiervampier kirjoitti...

Taidehyypiömäinen :D

Kiva asu ja erityisesti pisteet siitä että pystyt käyttämään tuollaista pipoa näyttämättä puliakalta (kuten allekirjoittanut). Miten kummassa olet muuten saanut noin paksulta näyttävän takin hihat käärittyä? Yritin samaa nahkatakille, mutta halutunlaisen efektin saavuttamiseen tarvinnee järeämpiä keinoja.

Maria kirjoitti...

Kiitti :) Hihat oli lopulta aika väljät, ei onnistu nahkatakin kanssa mullakaan :F

Nekta kirjoitti...

Noissa kuteissa itsekki kovinkin mieluusti ulos lähtis tallaileen. Ihanat!

linda sofia kirjoitti...

ihana asu <3___<3

Maria kirjoitti...

Nekta ja linda sofia, kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on huippu, oon kateellinen tosta tukasta : )

Nea

Maria kirjoitti...

Nea, kiitti hei :)

Anonyymi kirjoitti...

Muuten mahtava asu, mut pipo on vähän turhan spugehenkinen mun makuun.

:)

Maria kirjoitti...

Spuget on ihan ok ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...