30.3.2009

Valkoista ja mustaa, eli mustavalkoista

Eilen oli jälleen kokeilupäivä huivin kanssa. Tällä kertaa kankaanpalanen päätyi epäsymmetriseksi, erikoiseksi kaulurintapaiseksi kaulakoristeeksi. Hakaneulat piilossa laskosten alla ovat kavereita. Yksinkertainen vaatekappale, josta saa mielettömästi iloa! Aikaisempia huivikokeiluja on tehty mm. seuraavissa postauksissa:

Kuinka kietaista huivista viitta eli viittasankarit vauhdissa
Huivi täydentää asun tälläkin tavalla
Viitoitettu tie?
Huivista vaatteita
H&M -huivi jatkaa ihastuttamistaan

black white

Sitte sen toinen pää kyllä pääsi valahtamaan jostain välistä, mutta toimiihan se asustus näinkin!

black white 2

Huivi - H&M, t-paita - InWear, hame ja boaleggingsit - American Apparel, kynsissä Mavala - Paris

black white 3

black white 4

Olen muuten täysin lumoutuneen inspiroitunut tästä Stellan postauksesta, tai oikeammin siihen kootuista kuvista. Olisiko taas aika koota se keväthuumasta harhaileva pää vaihteeksi olkapäiden väliin ja muistaa, mitkä ne vaatekaappini kulmakivet nyt taas olivatkaan. (Nehän olivat helppo yhdisteltävyys, monokromaattinen värilinja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, erilaiset materiaalit ja yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset leikkaukset.) Olen kuitenkin yhä vakuuttunut siitä, että vaatekaappini tarvitsee lisää vaaleita asioita, oli se sitten harmaata tai valkoista, ei väliä.

Jes, poikaystävä tulee tänään työreissultaan! o/ Tulee joku roti tähän mässyttelyyn ja valmisruokien popsimiseen. Ilman ravitsemuksellista omatuntoani sanomassa "ei, vastahan me äsken hotkimme juustoja ja punkkua" homma tuppaa riistäytyä aina käsistä.

5 kommenttia :

Piia Linnea kirjoitti...

Meillä kotona tuo omatunto toimii aika tasan; ongelmana on vaan se, että ollaan yhdessä tosi heikkoja vastustamaan roskaruokaa. Ironista tässä on se, että kun alettiin seurusteleen, poikaystävä laihtui kymmenen kiloa ja minä lihoin kymmenen kiloa. Tasan ei käy onnen lahjat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Massiiviset ketkukaulakorut, mustavalkoisuus, tuo kynsilakka.. Aika paljon on viime aikoina ollut näitä samoja inpiraation aiheita erään toisen bloggaajan kanssa. Mutta mikäs siinä.

Maria kirjoitti...

Piia Linnea, hehe, joskus käy näin :D

Anonyymi, on aika monenkin blogaajan blogeissa samat elementit viilettäneet jo viime syksystä ja jo sitä ennenkin :D

Juliet kirjoitti...

Noi kengät on oikeasti ihan sairaan hienot!

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Ne on :D Se on ku suklaa, yliannostusta hyyyvin vaikea saada x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...