5.3.2009

Tapakulttuurin orjia ja George Carlin

Edellisestä George Carlin -pätkästä onkin jo hetki. Tässä stand-upin palasessa Carlin ruotii turhalta ja järjettömiltä vaikuttavia tapoja, jotka ovat iskostuneet kulttuuriimme ja tapoihimme, tällä kertaa uskonnollisten oppien vaikutuksesta. Onkin ihan aiheellista kysyä, mitä ihmeen tekemistä hatun pitämättömyydellä on sen kanssa, miten isänmaalliseksi tuntee itsensä, tai miten kummassa juhla-asun materiaali kertoo kunnioituksesta juhlakalua kohtaan, ja niin edelleen.

Kyllähän nyt jokainen saa keskenään tapojensa ja etikettiraamattujensa kanssa pelleillä, kuka veivata hattua edes takaisin päässään ja kuka ajatella rahan olevan rakkautta, mutta kun nyt tajuaisivat jättää muut ihmiset rauhaan järjettömyysfraasilta "Näin on aina tehty". Ensinnäkään, se ei pidä paikkaansa, toisekseen, samalla logiikalla naisilla ei vielä tänäkään päivänä tulisi olla äänioikeutta. Huono perustelu. Lähinnä ärsyttää huonoudessaan.

Tässä siis ikisuosikkini, George Carlin, jota tietyt tavat hämmästyttävät.

4 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Aivan loistava video! Nauroin itseni kuoliaaksi :D Good luck, America, you're on your own!

Idhren kirjoitti...

Se on aika hauska mies :) Kannattaa tsekata miehen muutkin videot, ainakin tageistani löytyy muutamia postauksia, joihin on matskua embedattuna :) Ja Youtube on kaveri, Google Videosista löytyy pari kokopitkää showta :)

Anna kirjoitti...

Youtube todella on kaveri, katselin juuri koko tuon "It's bad for ya" -shown, ja jumalauta, mieshän on aivan nero. Tässähän tämä yö menee mukavasti :D

Idhren kirjoitti...

Anna, mahtavaa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...