8.3.2009

Tänään televisiossa: Mikkosten maailma

Äänekkyydestään ja äärimmäisistä mielipiteistään tunnetut Timo T. A. ja Nina Mikkonen perheineen saavat oman ohjelman, tai vähintään yhden jakson sitä. Tänään Nelosella näytetään jakso mahdollisesta tv-sarjasta Mikkosten maailma, jossa seurataan sarjan nimen mukaisesti Mikkosten arkea ja ajatuksenjuoksua. Siitä, tuleeko tästä sarja, päättävät katsojat, jotka voivat puhelinäänestyksellä kertoa jakson perusteella mielipiteensä. Iltalehden mukaan "Nina ja Timo T.A. Mikkosella on paljon sanomista ja vastaus kaikkeen. " Sitä ei ole vaikea uskoa.

Mikkosten maailma tänään sunnuntaina Nelosella klo 19.00

Lue myös Heijastuspinnan aikaisempi postaus Onko Nina Mikkosella asiaa?

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä pakko katsoa! Radiomainoksissa onkin kuultu jo melko hyviä katkelmia mm. Ninan ilmastonmuutostiedoista.. :D Voin uskoa, että ei ole paljon kouluja käyty. Mutta kohta siis päästään tämäkin tv:n historian merkkipaalu todistamaan. Loistavaa viihdettä! :D

Idhren kirjoitti...

Heh joo kyllä tää varmaan yleissivistyksestä vähintään menee ;D

Idhren kirjoitti...

No, en tiedä saisiko tuosta sarjaa aikaiseksi :D

winda kirjoitti...

Nääh, toi ei edes ollu niin ärsytävä kuin kuvittelin, ne vaan haluaa ihan selkeästi provosoida ihmisiä.. Ainut mikä sai mut tulistumaan oli rouva Mikkosen homoparien arvostelu vanhempina, toi aihe on mun sydäntä niin lähellä että meinaan saada hepulin aina kun joku haukkuu (varmaan edes tuntematta yhtäkään homoparia joilla olis lapsia) homoparia automaattiseti surkeiksi vanhemmiksi.. :/

Idhren kirjoitti...

Winda, vähän samat fiilikset. Se homoparikommentti oli aika huvittava, "senhän nyt tietää tutkimattakin". Tutkimukset kun ne just osottaa, ettei homovanhemmuus ole haitallista kenellekään -.- Ylipäätään hyvä vanhemmuus ei ole kiinni seksuaalisesta suuntauksesta - johan siinä rouva Mikkonen itsekin on haukkunut paljon heterovanhempien kasvatustaitoja ;o

annika kirjoitti...

Silmiinpistävin kommentti Nina Mikkoselta avoliitoista: "avoliittohan, se on mun mielestä rintamakarkuruutta." Jep, rintamakarkulaisia kaikki avoparit ja lastensaaminen on ehdottomasti kiellettyä, ellei ole avioliitossa. Maanpakoon, jos niin käy.

No mutta onneksi Timolla on tarpeeksi korkea koulutus roskien ulosviemiseksi. Jännää sinänsä, että niinkin "toimivassa" liitossa täytyy kotiäidin käskeä herra valtiotieteiden maisteria viemään roskat ulos, vaikka herrakin tekee töitä kotoa käsin eikä varmaan itse satu päivän aikana vilkaisemaan paikkaan, jossa roskia säilytetään.

Plussaa ehdottomasti Timon kirjavasta hiihtohaalarista.

Koko ohjelmalle voisi äänestää jatkoa ihan vaan saadakseen adrenaliinn virtamaan. :D

'ida kirjoitti...

Tuo ohjelma oli jotain ihan hirvittävää! En pystyisi enää toista kertaa katsomaan, saati sitten kuuntelemaan noita kaikkitietäviä totuuden torvia!
Huvittavaa sinänsä että oli silti ihan pakko katsoa, vaikka tiesin että sieltä tulee (taas) suoraansanottuna aivan puhdasta paskaa täyslaidallinen!

mutta timon hiihtopuku oli todellakin mitä hienoin :d

Semppu kirjoitti...

onkohan niina ja timo t.a. koskaan mistään asiasta keskenään eri mieltä? onko timppa aivopessyt vaimonsa omilla mielipiteillään? minä ainakin tuntisin valtavaa myötähäpeää, jos puolison suu suoltaisi tuollaista sontaa. Huomas kyllä, että aika hataralla pohjalla on molempien yleissivistys. Esim. kommentit ilmastonmuutoksesta ja avoliitoista oli aivan käsittämättömiä, ettei voi kuin nauraa! Loistavaa viihdettä!

Vaikka uskon, että mielipiteet on varmasti Mikkosten omia, niin onhan se nyt selvää, että he tahallaan provosoivat katsojia ja Nelosen Mikko Silvennoinen on haistanut tässä loistavan markkinaraon. Kyllä Timo.T.A.:sta huomasi, että ohjelma on hieman kieli poskessa tehty. Nuo isänmaalliset musiikit taustalla ynnä muut, huh huh :D Odotan kauhulla minkälaisia mielipideautomaatteja noista pojista tulee kunhan kasvavat aikuisikään!

Idhren kirjoitti...

Annika, hehe, sekin vielä! Varsinaista järkeilyä.

'ida, se on sitä masokismia ;D

Hiihtopuvulle ehdottomasti pojot.

Semppu, mäkin kelailin, että millaisia persoonia mahtaa kasvaa perheen pojista :P Alkavatko kyseenalaistaa jossain vaiheessa vanhempiensa mantroja vai kasvaako heistä samanmoisia mielipideautomaatteja :D Saa nähdä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...