9.3.2009

Talvi, talvi, talvi?

Mitä mahtavia kevätsäitä tässä onkaan viime päivien aikoina ollut! Eilen teki mieli lähteä ulos kuvaamaan päivän asua, mutta olisi selkeästi pitänyt raahata hovikuvaaja matkaan. Kamera ja jalusta aiheuttivat vähän turhan paljon mielenkiintoa satunnaisissa ulkoilijoissa, eräs vanha herrakin tuli kyselemään yhtä jos toistakin.

Totta kai tuurillani onnistun houkuttelemaan paikalle naapuruston 55 vuotta valokuvausta harrastaneen ihmisen, enkä pääse tästä eroon pitkään aikaan. Kun pappa lopulta lähtee, alkaa olla sen verran vilpoinen, että kameran edessä viitsii käydä vain pyörähtämässä samalla elehtien tsuumailevansa katulamppuja tai edessä häämöttävää katua... Ah, voi niitä aikoja maalla omakotitalossa suurten läänien kera, kun ulkonakin sai kuvata itseään ilman, että yksikään ihminen olisi voinut ihmetellä nuoren tytön hämärää keikistelyä. Ainoa asia, mistä en tiiviissä kerrostalolähiössä asumisessa pidä.

lazyeah1

Otetaan nyt vielä vähän parempaa keikistelyä tutuissa ja turvallisissa olosuhteissa.

lazyeah3

lazyeah2
Farkut - Cheap Monday, paita - Gina Tricot, nahkatakki - H&M, kaulahuivi - mummun varastot, kengät - Tiger of Sweden, koru - Kaipaus

Muutenkin valon lisääntyminen ja päivien piteneminen ovat nostattaneet mielialaa ihan uusiin sfääreihin, siis demokratiavammailuja lukuunottamatta. Kevät, se on kuulkaa ihan lähellä! Kieltäydyn kuitenkaan julistamasta sitä ihan vielä. Niin kauan kuin katuja peittää lumi ja jää eikä pihalla oikeasti tarkene farkuilla ilman välihousuja, on talvi. Muotimaailman mielestä voi olla jo vaikka ensi syksy, minä sanon, että nyt on talvi. Talvi 2009.

P.s. Tsektsek MouMoun Panic in Paradise -arvonta!

11 kommenttia :

Anna-Maria kirjoitti...

Tuo niin tuttua..Ulkona otetut kuvat ovat valoisina päivinä vaan NIIN paljon parempia kuin sisäkuvat, mutta kyllä se poseeraus ulkona aina hieman nolottaa. Millä saisi ne uteliaat naapurit pysymään ihan sellä neljän seinän sisällä, kun minä kuvaan muotiblogiin? Miksei ne vaan nyt tajuu, että mä tarvin omaa kuvausrauhaa? Häh? :D

milk-tea kirjoitti...

oi ihana päivänasu ♥ tykkään muutenkin tän blogin ulkoasusta ja kiva ko noin paljon kuviaki :) NII! haluaisin kysyä yhtä asiaa :D miten tuonne ylös saa ton tommossen merkin? siis sulla on siellä toi HP merkki ja oon nähny monella muullaki tommossia ja ne näyttää aika kivoilta :DD mutt ite oon nii evo et en osaa sitä sinne laittaa ;< ja näytät vähän kokeneemmalta bloggarilta niin ajattelin että sulta vois herua neuvoja :)

linda sofia kirjoitti...

mä haluaisin kans niiin paljon aina ottaa ulkona kuvia mut joudun tyytyy aina vaan mun parvekkeeseen.
en kehtais mennä ulos johonki ottaa kuvia kamerajalalla ja itestäni yhyy :<

Maria kirjoitti...

Anna-Maria, hehe, niinpä x) Hovikuvaajan kanssa se ei ole ihan yhtä vaivaannuttavaa, voihan sitä nyt pitää jokseenkin normaalina, että poika ottaa kuvia tytöstä, mutta se keskenään keikistely.. x)

Milk-Tea, kiitos :) Heh, mulla on tekninen tuki, joka hoitaa suurimman osan tosta koodipuolesta, Bloggerissa se ilmeisesti vaatii jonkin pienen taikatempun blogialustan takia. Voin järkätä teknisen tukeni vielä vastaamaan kysymykseesi myöhemmin yksityiskohtaisemmin :D (Koodarit huomio, jos osaatte vastata kysymykseen, be my guest :D)

Maria kirjoitti...

Linda Sofia, joo, se on aika tiukkaa puuhaa :/

indie kirjoitti...

Hitsit olen kateellinen noista kengistä, huippu ostos!

mari kirjoitti...

olisit pyytänyt kuvaaja-pappaa ottamaan jonkun törkeen hianon kuvan sun asusta :D

poster kirjoitti...

Mietin ihan samaa kuin mari: oisit vaan pyytänyt sitä papparaista osoittamaan taitonsa ja räpsimään pari kuvaa! :D

Ihanaa kun tulee kevät <3 Ulkona otetut kuvat on niiiiiin parhaita!

Maria kirjoitti...

Hehe, ei huono ehdotus, mut ei riittänyt pokka x)

Anonyymi kirjoitti...

Apua, tää on niin outoa että ootkin Maria. Näytät ihan Idhreniltä :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, mullakin on vähän nyt identiteettikriisi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...