16.3.2009

Suuresta t-paidasta mekko

Tuunasin taas vaihteeksi jostakin jotakin. Tällä kerralla muuttui kloriitilla roiskittu suuri t-paita hihattomaksi minimekoksi, hihat vain saumojen vierestä mäkeen ja ylimääräiset rullalle. Käärimättömänä profiili on olkapäistä varsin graafinen ja piikikäs, varmasti sillekin on vielä tilauksensa.

Mekon hinnaksi muodostui 4 euroa paidasta + kloriitti parisen euroa + muutama työntäyteinen tovi myrkyn ja saksien kanssa - tällä hinnalla kilpaillaan jo Gina Tricot -tuotannon kanssa! Kaiken lisäksi miesten paksu puuvillateeppari vaikuttaa yhtäkkiseltään hieman kestävämmältä, kuin GT:n nirupaidat, mutta mistäpä tuota tietää ennen muutamaa testipesua.

Joka tapauksessa, paita laskeutuu heti paljon aiempaa kivemmin, kun ei ole ylisuuria hihoja häiritsemässä tiellä. Yläosakin on sen verran väljä, että pienet tissit menevät alla jopa ilman rintsikoita. Olisipa jo kesä, tahtoo pukeutua juuri tähän asuun!

diy acid dress
Sori mun puhkipalaminen. Meikitöntä naamaa en pyytele anteeksi. Paita/mekko - Cittari + DIY, vyö - H&M, boaleggingsit - American Apparel

12 kommenttia :

Joy kirjoitti...

Oikein kaunis! Mä keksisin monta menoa tuolle minille, pitäsköhän yrittää itsekin...

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihan törkeen kadehdittavan ihana kroppa. Ja tyyli, joka on kuin tehty just sulle. Vaatteita saa kaupasta mutta miksei kaupanpäällisiksi saa tuollaista täydellisen sopivaa vartaloa. Minimalismi on kaunista, mutta vaatii mielestäni myös minimalistisen varren. Tiedätkö mistä saa? Lisäksi vielä, oot kaikin puolin aivan mahtava. Ajakohtaiset polttavat aiheet tulevat tällaista kanavaa pitkin kenties tehokkaammin nuoremmankin kansan tietoon. Ansaitsisit palkinnon!

ladyam kirjoitti...

Oi hitsi kun näyttääkin hyvältä! Haluaisin kyllä itekkin koittaa vielä muunlaisenkin kankaan kloritoimista kun vaan farkkujen.

linda sofia kirjoitti...

toi on niin siisti! miten sait siitä tollasen valkosen? :O yleensä jos yrittää mustasta niin tulee sellanen oranssi.... ku mua on jo kauan kiinnostanu tollanen sama tekniikka mut kaikki lopahtaa siihen ku niistä tulee oransseja, eikä valkosia :<

Anonyymi kirjoitti...

Kiva vaan kun on valoa naamalla.:)

Maria kirjoitti...

Joy, kannattaahan se :)

Anonyymi, kiitos kovasti isoista kehuistasi, ne piristävät iltaa :)

Ladyam, kokeile ihmeessä! :)

Linda sofia, joo, tiedän mitä tarkoitat, mullakin noiden valkosten alueiden reunoilla näkyy sitä ruskeutta. Valkosimmat kohdat tuli aika valkosiks un vaan anto olla kankaan hyvinvoinninkin uhalla aineen paidassa tarpeeks kauan ja sit pesi tehokkaasti. Sellaseks luonnonvalkoseks se tuppas jäämään, mut eihän se aina kuvasta välity. Mutta kannattaa kokeilla! :)

Anonyymi, hehe, no nyt ainakin on :D

Annika kirjoitti...

Pelkäsin jo vähän aikaa sitten, että unohdat liiaksi nää kaikki "muotijutut" ja vaatejutskat kun kirjottelit vaan noita tekstejä. Ihanaa että oot sittenki "palannu" taas vaatteilemaan "kunnolla" (mä oon melkee sitä mieltä et paljon kuvia, paljon vaatteita, ei tekstejä kun en oo niin SUPERkiinnostunut niistä (joku lexnokia hommat yms. vaikka sun blogis tää on)). ;) ja tykkään kyl putkestas vaikuttaa aika jeessiltä.

Maria kirjoitti...

Annika, kivaa, että kommentoit! :) Tää blogi on alusta asti ollut tasanen sekotus vähän kaikkea, ja fiilikset sanelee millaisia juttuja milloinkin enemmän tulee, pitemmällä aikavälillä homma on kyllä aika hyvin tasapainossa :P Ei oo pakko lukee asiajuttuja, jos ne ei kiinnosta :)

Emma kirjoitti...

Tykkään kyllä niin kovasti sun tyylistäs!

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Natalia kirjoitti...

Mulla on ollu mielessä jo kauan alkaa leikkimään ton kloriitin kanssa, mutten oo vielä saanu aikaseks. Täytyy varmaan alottaa t-paidasta niin epäonnistuessa ei menetys oo niin suuri.. (:

Maria kirjoitti...

Mulla on käyny niin hassusti, että ne kokeilukappaleet on aina olleet niitä kaikkein onnistuneimpia, sitten sen jälkeen kun on ollut jo oikeasti yritystäkin, on mennyt homma käsille :D Mut tsemppiä hei kokeiluihin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...